טוב אז מחר מתחילה התחרות אולי הכי גדולה בכדורסל אחרי הNBA כמעט כל השחקנים הכי טובים באירופה יהיו שם ויתנו הצגה ככה אני מקווה ..
אני ילך לפי הבתים בית א' :
רוסיה ,גרמניה, איטליה ואוקראינה ..
רוסיה לדעתי אחת המועמדות אין ספק בכלל נבחרת מצויינת בראשה כמובן קירילנקו שהיה פצוע רוב העונה ביוטה וינסה סוף סוף להוביל את הרוסים למשהו .. לרוסים יש המון כישרונות שממש בדרך לNBA ואם קצת שכל הם באמת יכולים להגיע רחוק לדעתי יש להם את הבית הכי קל באליפות ואם הם לא לוקחים מקום ראשון בבית הזה זאת תיהיה הפתעה ..
גרמניה , נבחרת של שחקן אחד והטוב באליפות נוביצקי כל השאר ברמה של נבחרת ישראל ומטה עם כל הכבוד לדרק כדורסל זה משחק של 5 נגד 5 ובאירופה הולכים להרביץ לו לעשות לו מלכודות אזוריות ומי יודע מה גם אם הוא יקלע 30 נקודות כל משחק זה ממש לא בטוח שיספיק למרות שבבית הזה גרמניה תגיע להצלבה בטוח השאלה מאיזה מקום ..
איטליה , הנבחרת בלי הכוכבים עם המאמן רקאלקטי שיודע לבנות נבחרת חזקה מאוד לא לשכוח סגנית האולימפיאדה אבל עכשיו כולם יודעים מי זאת איטליה ויתייחסו מאוד ברצינות לא יודע לי לא נראה שיש לאיטלקים איזה שהוא סיכוי להגיע רחוק הם יגיעו להצלבה אבל לא יותר .. אולי נפגוש אותם חח
אוקראינה , אם כל החיבה באוקראינה כדורסל לא יודעים לשחק לא מכיר את הנבחרת לא מאמין שהם יגיעו לאן שהוא ..
גם עם מדבדנקו ישחק לא יעזור להם יותר מדי .. מקום אחרון שלהם ...
טוב אני ינסה לקצר יצא לי די הרבה בסוף לא תקראו ..
בית ב': קוראטיה ,ליטא,טורקיה ,בולגריה ..
הקוראטים נבחרת מעולה שמשחקת על זריקות מהשלוש בעיקר ועם ניקולה שלנו יכולה להגיע רחוק אבל יש להם שם של לוזרים הם תמיד מועמדים ועושים בושות בסוף (ספרד של הכדורגל)
ליטא: האלופה היא הביזיון של האליפות רכבת הברזות כולם הבריזו כולל שארס שמעדיף להתאמן במכבי מאשר לשחק בנבחרת שלו כל כוכבי הNBA המציאו תירוצים האחד מחפש קבוצה השני פוחד על הברכים הזקנים פרשו בקיצור ליטא נראים מאוד אבל מאוד רע ואם הם יגיעו לרבע גמר יהיה נס ..
טורקיה : קבוצת עם הרבה מאוד נציגי NBA שהפסידה לישראל פעמיים !! יש להם שחקנים מעולים אבל ממש לא נראה שהם משחקים כנבחרת הם סימן שאלה מאוד גדול למרות שעם הכישרון שלהם חצי גמר יהיה דבר מאוד רגיל ..
בולגריה : הביזיון של האליפות מזל אבל שאנחנו לא בבית הזה ..
בית ג': סלובניה ,צרפת, יוון בוסניה .
סלובניה : הודריך פרש אבל בכל זאת לסלובנים יש הרבה מאוד כישרון והשחקנים דווקא כן הגיעו אני לא יודע לאן זה יכול להוביל אבל מקום 2 בבית הזה הם יקחו אולי נפגש איתם בהצלבה כמו באליפות הקודמת .. .
צרפת:הצרפתים רוצים מדליה הכוכב הגדול פארקר אמור לעשות את זה אולי הפעם סוף סוף יש לצרפת נבחרת טובה שיכולה להגיע רחוק ואני מהמר עליהם לחצי גמר לפחות ומקום ראשון בבית הזה ..
יוון: יוון היא כמו איטליה אבל עוד יותר אפורה הכדורסל ביוון בירידה אדירה הכדורסל לא מעניין אותם יותר לכן אף אחד לא יופתע עם יוון לא יגיעו לכלום אם אפשר לפגוש אותם בהצלבה יהיה מעולה לדעתי ...
בוסניה : אממ הבוסנים דווקא לא חלשים כמו אוקראינה ובולגריה אבל גם להם אין הרבה מה לחפש בבית הזה ..
בית ד, הבית שלנו !! ושל האלופה שבדרך .. סרביה,ספרד,ישראל,לטביה ..
סרביה : המאמן הטוב באירופה בנבחרת הטובה באירופה ..סרביה נראים מאוד נחושים לקחת את האליפות ובבית אני לא רואה מי כן יעצור אותם .. אוברדוביץ העיף את פג'ה כדי שלא יביא את האגו שלו ולקח שחקנים שרוצים להראות שהם לא סתם שמשיות בNBA ... בקיצור למי שיש לב חלש ביום שבת בערב אל תראו ספורט 5 ..
ספרד: בלי גאסול הנבחרת הזאת לא מפחידה כל כך נבחרת של שחקנים טובים ..קלדרון ונאברו אין ספק הכוכבים ועוד כמה כישרונות ענקים על הספסל אבל זאת אליפות ראושנה שלהם לכן לא בטוח שהם יציגו כל מה שהם יודעים ... זה אפשרי לנצח את ספרד !! כי זה יהיה קרב גארדים ואני לא חושב שיש לנו גארדים פחות טובים מהם ! ..
לטביה : לטביה מסוכנת מאוד צולפת מבחוץ כמו מטורפים ומחר נראה את זה נבחרת מהירה בלי אגו כמה חבל שקמבלה לא משחק אבל בכל זאת אפשרי לנצח אותם גם לנו יש נבחרת לא פחות טובה ..
ואחורנה הנבחרת שלנו נבחרת ישראל אין הרבה מה להגיד שלא יודעים אפשר רק לאחל המון בהצלחה שיגיעו הכי רחוק שאפשר הם הנבחרת ששיחקה הכי הרבה משחקי הכנה מצד אחד זה מעולה הם מחוברים מאוד מצד שאני העניין של הכושר הגופני יכול ולא להפסיק למרות שמחר משחק שצריך לתת בו הכול בשבת אפשר להמיד את צביקה וג'ינו שישחקו כי זה לא משנה מי ישחק גם ככה נפסיד ביום ראשון לתת הכול כדי לנצח את ספרד ולקבל קבוצה יותר קלה בהצלבה ... !!
מקווה שתקראו לקח לי איזה חצי שעה לכתוב את זה אני עושה הכול כדי שהפעילות תחזור לפורום כדורסל יאללה אליפות אירופה !! אני לא יתנגד עם יהיה נעוץ אבל החלטה שלכם

)