ביום ראשון יש לנו בוחן בלשון...אז המורה עושה לנו "עוד לא החלטתי אם הבוחן יהיה אמריקאי או שאתם תצטרכו כמו בספר להקיף את התשובה הנכונה"
אני וחבר שלי לא הפסקנו לצחוק חח...והיא לא תיקנה את עצמה או משהו![]()
ביום ראשון יש לנו בוחן בלשון...אז המורה עושה לנו "עוד לא החלטתי אם הבוחן יהיה אמריקאי או שאתם תצטרכו כמו בספר להקיף את התשובה הנכונה"
אני וחבר שלי לא הפסקנו לצחוק חח...והיא לא תיקנה את עצמה או משהו![]()
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טיפשההההה!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה מורה קרועה!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בשביל לראות את כל החתימות שלי בעמוד אחד - לחץ כאן.
12 חתימות מתחלפות כל ריענון.
תודה ל- s&a על 4 מהחתימות!!
תודה ל- Anxious על 3 מהחתימות!!
תודה ל- X-MOI-X על אחת מהחתימות!!
תודה ל- Matanb91 על אחת מהחתימות!!
ותודה לי על 3 מהחתימות!!
איזה סתומה!!!
חח.... אני לא הייתי מפסיק לצחוק לה בפנים
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
ממתי מבחנים בלשון הם אמריקאים בכלל?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח איזה דפוקה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה כיף זה להגיד שסיימתי לשון !! יששששששש ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
ודווקא המורות הסתמות האלה אני הכי אוהב... הכי צחוקים איתם !!!
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אייייי איך אני שונא לשון .... עברתי איזה כיף ....
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
טוב טסה!!! שתלמד עם מכאל המורה לאנגלית דבר איתי... המורה דפוק בראש..
ומי זאת המורה ללשון שלך?? זאת המתפרקת??
תודה לעופר (Crash`) על הדבר היפה הזה למעלה
כן כן המתפרקתנכתב במקור על ידי MayMoN
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
לפני שהיא אומרת דברים שתבין את המשמעות 1 LOLLLLLLLLLLLחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
חחחחחחחחחח איזה מורה מפגרת
חחחחח מה לעשות גם כאלו נולדו
Mirko Crocop K-1
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח הרגת אותי!!!!! איך מישהי סתומה כזאת יכולה להיות מורה?
הגיל שלה משפיע....(60 ככה)