משהו די נחמד...לפי סדר יורד הראשונה הכי גרועה כשהעשירית הכי פחות מזעזעת מבין ה10 האלו...
![]()
משהו די נחמד...לפי סדר יורד הראשונה הכי גרועה כשהעשירית הכי פחות מזעזעת מבין ה10 האלו...
![]()
|
|
חחחח של סיסה מדהים אני יודע יש לי חבר שעשה משהו בסגנון שלו ד"א זה יקר החרא הזה לשרטט ככה עולה בסביבות ה140 שקל לדבר כמו שיש בראש לסיסה.
של ציגה פשוט מזעזת כאילו הצהרת אני נאצי חחחחח
של אקסבייר חחחח ממש אבל ממש מצחיקה,לרונאלדו יש חשק לפוני אבל זה ממש מזעזע ואח"כ הרבה הושפעו ממנו והסתפרו ככה...של באג'יו באמת מזעזת חחח נתקע בשנות ה80.
טורס ממש מכוערת אין קווי עיצוב אין כלום הוא פשוט בא לספר ואמר לו בספרדית-תעשה לי עם 1 בצדדים תוריד קצת מלמעלה ותשאיר זנב מאחורה,אין זו באמת גרועה מזעזעת משו אבל זה הסגנון האירופי והרבה מסתפרים ככה.
אבל כרגיל השלמות לבקאהם כמה שהוא יסתפר מכוער הוא ישאר כזה שווה אחחחח לנגוס בו![]()
טורס לא עד כדי כך נורא לדעתי...
סיסה....מתי היתה לו תספורת נורמלית? גם עכשיו יש לו ראש מגולח עם ברק כזה....
זאת התספורת הכי גרועה של בקהאם.....בייביליס זה בשביל בנות...
ורונאלדו....וואלה שכל השחקנים ישחקו כמוהו מתי שהיתה לו תתספורת הזאת....מונדיאל 2002, 2 גולים מול גרמניה אם אני לא טועה.
ידעתי שרונאלדו יהיה פה חח
מה מזעזעת בשל בקאהם? ראסטות ולדעתי זה דיי יפה. גם של סיסה יפה, וגם של היפני נחמדה.
ואסט באמת גרועה, חח נקרעתי במונדיאל שראיתי את זה, של טורס גם גרועה לדעתי.
שכחתם את הבחור הזה=]
מישו הזכיר אותו פעם פה נראה לי ג'יג'י...
שתווווק קארלוס ואלדרמה איזה נוסטלגיה ...
המערבב מקולומביה![]()
מזכיר לי את התקופות שזה רוברטו היה בריאל ( wtf מה הקשר ? )
ציגה מזעזע
רונאלדו סתם יוצא בהצהרות אופנתיות ברזילאיות משוגעות :\
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
ווסט עם תספורת עצי הדקל
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
לא יודע מה איתכם אבל אין לי מושג איך טורס במקום הראשון...הוא בכלל לא צריך להיות ברשימה הזאת..
יש לו אחלה תספורת...
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
מה אחלה בתספורת שלו.?????????????
מה זה הזנב הזה באורך קילומטר מאחורה..??עושים את זה קצת יותר קצת ולא באורך כזה...וד"א ואלדרמה זה קלאסה-התספורת הכי יפה אי פעם בכדורגל העולמי יותר מהמוהיקני של בקאהם ויותר מהתלתלים של רובן עטר.
חחחחחחח וואס קרע אותי מה זה
אני באמת שנאתי את של בקהאם
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה( ול של באזר)נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
טעות!
הטלטלים של ראובן עטר זה התספורת מספר 1 הבלתי נשכחת והמוערכת ביותר בכדורגל העולמים....
וזה לא סתם טלטלים...זה טלטלי זהב!
![]()
ד"א-גם התספורת של זידאן שולטת חח הכיפה הניצחית
וגם דיוויד סימן חחח עם הקוקו בן 40 עוד לא התבגר חחח[img]http://www.*****-forums.net/forums/html/emoticons/4.gif[/img]
נערך לאחרונה על ידי Gigi Buffon; 22-09-2005 בשעה 00:24.