קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 19:07
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 15:49
  3. [דיון]התמונות שלכם מפייבל
    על ידי Ansem בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 18:38
  4. [דיון] אדריאנו החלוץ הכי טוב בעולם?
    על ידי British_Bloke בפורום כדורגל
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:59
  5. דיון סמאקדאון 1/9/05
    על ידי Dave Grohl בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:57
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 36

[דיון]הרוסונרי במשבר? - עמוד 2

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

אני לא מאמין שפיורנטינה תגיע למצב של עונה קודמת וזו שלפניה אלא אם כן תגיע בעיה כלכלית קשה

לדעתי אתה טועה
    יובה תיתן את הטון ואינטר תהיה כינור שני
    מילאן תסיים 3

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

2. קישורים ממומנים

Gigi Buffon
    אורח

לא יודע אני פוחד מאופוריה אבל לא נראה לי שזה יקרה אלא אם אכן בעיה רצינית...
    ואני לא יודע בקשר לאינטר פעם לוזר-תמיד לוזר,קשה לי להאמין שהם יעשו משהו רציני שם עדיין שאתה בונה את הסגל שלך על מפוטרי ריאל מדריד ועוד כמה עמודים בהגנה ורוב התקוות שלך הולכות על חלוץ שנוטה להיפצע אין יותר מדי סיכוי מול סגל רחב של מילאן וסגל איכותי של יובה.

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

אממ
    קמביאסו מתחיל להיות קשר אחורי ומרכז משחק דווקא די טוב עם כוח של ורון[שמצליח אך ורק באיטליה] פיגו שנראה טרי מאי פעם וקרוז עם 3 מ3 אדריאנו עם הפוטנציאל הענק ו2 שוערים שלא מביישים את המעמד

אני לא דואג לאינטר השנה דווקא

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הבעיה של מילאן שהם חשבו יותר מידי על כוכבים חלוצים מאשר להתרכז בהגנה בשוק ההעברות שהיה.
    הם די מזכירים את ריאל בנושא הזה,
    אבל אני מאמין שהם יחזרו להם סך הכל עברו רק 3 מחזורים...

Sheva
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
    יש צדק בדברים של אריאל על האיום ששאר הקבוצות בלה-ליגה לא יכולות לתת לריאל ובארסה כי פשוט די חסרה שם העוד קבוצה הגדולה שתוריד את אחת מהם למקום השלישי,באיטליה תמיד יש את אינטר ולעתים רומא שגורמות לצרות,אבל כעיקרון משברים יש בכול קבוצה והם לא פוסחים על אף אחד,מה גם שמילאן הפסידו הרבה נקודות במשחקים די קלים כשהדוגמא הכי טובה היא מול אסקולי ה2 נקודות האלה יקרות מאוד ועדיין מאוד מאוד מוקדם לדבר על אליפות אבל במחשבה לטווח רחוק זה יכול לפגוע בהם,שכמובן ראינו בעונה שעברה איך הפרש 8 נעלם ואיך הפרש 7 גם נעלם אז אני לא רוצה לפקפק במילאן אבל הם כרגע נמצאים במשבר עמוק והדבר שיעיד על כך הכי הרבה הוא שיש המון ספקוליות לגבי המשך עתידו של אנצלוטי.
    טוב עזוב לפי דעתי לאבד 5 נקודות זה לא עד כדי כך משבר דבר שני המשחק מול אסקולי התקיים בתנאים שגם נבחרת ברזיל לא היתה מוציאה שם 3 נקודות!
    ואריאל משבר זה אחרי כמה הפסדים ולא אחרי הפסד אחד ותיקו עשו טובה למילאן יש שתי ניצחונות הפסד ותיקו איך אתם קוראים לזה משבר אני לא יודע!

משתמש מכור
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    0
    נקודות
    289
    משפט מחץ
    Real Madrid Forever!

רק שימשיכו ככה.

משתמש כבוד האוואטר של ArIeL
    לייקים
    2
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    !Forca Barca

אחנו מדברים על הליגה
    ושם זה תיקו הפסד וניצחון...במשחקים שהיא הייתה אמורה להוציא 9 נקודות.
    Nobody knows it but you've got a secret smile

And you use it only for me

Nobody knows it but you've got a secret smile

And you use it only for me

ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

הם במשבר ולא יעזור כלום ..
    כבר כתבתי פעם אחת הגנה הזאת לא תגיע לשום מקום ואם לא יהיה חיזוק גם אם יהיו ימים טובים יותר או פחות טובים בסופו של דבר ברגע האמת זה לא יעבוד .. שבצ'נקו וקאקה כמה שלא יהיו גדולים משחקים כדורגל 11 על 11 ולא 2 על 11 ..
    מילאן עדיין לא נכנסו לעונה הזאת ככה זה נראה הרבה באלגן אני לא יודע כמה אנצ'לוטי ישאר כי את השחקנים שהביאו אני לא בטוח שהוא בחר אותם בכלל .. מילאן ספגו גול בכל משחק עד עכשיו וזה משהו שלא היה קודם ..
    ואני חושב שהבדל בין יובה למילאן בפתיחת העונה זה באיכות המאמן .. גם עונה שעברה יובה פתחו חזק גם העונה קאפלו פשוט יודע להכין קבוצה בצורה מעולה לפתיחת העונה אצל אנצ'לוטי זה ממש לא ככה

Indianapolis colts Champions!!!

משתמש מכור
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    0
    נקודות
    289
    משפט מחץ
    Real Madrid Forever!

ציטוט נכתב במקור על ידי linkin
    וואלה אריאל
    אני רואה שאתה מקבל קצת הגיון=]
    זה בטח הניק החדש
    לא, זה אני אחרי השיחות שלנו באיי סי =]
    הבן אדם למד להיות אובייקטיבי לפעמים אפילו קצת...
    נערך לאחרונה על ידי SuB; 21-09-2005 בשעה 13:57.

מילאן כלל לא במשבר, מהפסד אחד לא נכנסים לפאניקה, וללא ספק הם לא במשבר. סה"כ הם שיחקו 4 משחקים העונה, הפסד אחד, ותיקו בתנאים לא תנאים. הפסד אחד זה לא משבר.
    לפי דעתי למילאן יש קישור מצוין, הבעיה שלהם היא בהתקפה ובהגנה, הם עשו טעות איומה בכך ששיחררו את קרספו, על השחקן הזה הם היו יכולים לסמוך בעיניים עצומות, מה שלא נכון לגבי ג'ילארדינו וויירי הכבד.
    כמו כן הם היו צריכים להביא איזה ריענון להגנה, ולא עשו כך.

בקשר לפיורנטינה, הם לא הפתעה...יש להם קבוצה מצוינת, הם התחזקו בצורה משמעותית עם לוקה טוני, פיורה ושות', והייתה להם פתיחת עונה קלה, כך שהפתעה היא לא.
    חחח ואלירן, איך קבעת שלוקה טוני החלוץ עם הכושר הטוב באירופה? זה נכון שהוא חם, אבל מכאן ועד לכושר הטוב ביותר? אני לא בטוח...אבל זו דעתך.
    גם פארמה ופלרמו נראות טוב בתחילת העונה, פלרמו לא ממש הפתיעה אותי כי יש לה סגל שחקנים מצויין, למרות מכירתו של לוקה טוני, הם מצאו לו תחליף ראוי, ויש לה את אחת ההגנות הטובות באיטליה ובעולם לטעמי (4 שחקני הגנה הם שולחים לנבחרת).
    פארמה אכן הפתיעה אותי, צפיתי לה עונה קשה.
    הליגה עוד צעירה, לאחר 3 מחזורים אי אפשר לקבוע כלום, מילאן עוד תדבר חזק על האליפות, ויהיו מספר הפתעות טובות, הליגה נראית טוב מאוד השנה.

Sheva
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי delpiero
    מילאן כלל לא במשבר, מהפסד אחד לא נכנסים לפאניקה, וללא ספק הם לא במשבר. סה"כ הם שיחקו 4 משחקים העונה, הפסד אחד, ותיקו בתנאים לא תנאים. הפסד אחד זה לא משבר.
    לפי דעתי למילאן יש קישור מצוין, הבעיה שלהם היא בהתקפה ובהגנה, הם עשו טעות איומה בכך ששיחררו את קרספו, על השחקן הזה הם היו יכולים לסמוך בעיניים עצומות, מה שלא נכון לגבי ג'ילארדינו וויירי הכבד.
    כמו כן הם היו צריכים להביא איזה ריענון להגנה, ולא עשו כך.

בקשר לפיורנטינה, הם לא הפתעה...יש להם קבוצה מצוינת, הם התחזקו בצורה משמעותית עם לוקה טוני, פיורה ושות', והייתה להם פתיחת עונה קלה, כך שהפתעה היא לא.
    חחח ואלירן, איך קבעת שלוקה טוני החלוץ עם הכושר הטוב באירופה? זה נכון שהוא חם, אבל מכאן ועד לכושר הטוב ביותר? אני לא בטוח...אבל זו דעתך.
    גם פארמה ופלרמו נראות טוב בתחילת העונה, פלרמו לא ממש הפתיעה אותי כי יש לה סגל שחקנים מצויין, למרות מכירתו של לוקה טוני, הם מצאו לו תחליף ראוי, ויש לה את אחת ההגנות הטובות באיטליה ובעולם לטעמי (4 שחקני הגנה הם שולחים לנבחרת).
    פארמה אכן הפתיעה אותי, צפיתי לה עונה קשה.
    הליגה עוד צעירה, לאחר 3 מחזורים אי אפשר לקבוע כלום, מילאן עוד תדבר חזק על האליפות, ויהיו מספר הפתעות טובות, הליגה נראית טוב מאוד השנה.
    הוא הינה אחד שמבין כול הכבוד!

Gigi Buffon
    אורח

לוקה טוני נמצא היום בוכשר הכי טוב לחלוץ באירופה.שער בכול משחק מוכיח את זה ואי אפשר להתכחש לעובדות,הוא נותן בכל משחק 100 אחוז ולא נעלם כמו חלוצים אחרים בקבוצות אחרות,אני גם מניח שהוא לא יוכל לשמור על רמה כזו לכול העונה כי הוא נמצא בקצב הבקעות מטורף שרק בשבועיים האחרונים אם אני לא טועה הוא כבש שש שערים כולל משחק הנבחרת,אבל ככה אני חושב והוא לדעתי נמצא כיום בכושר הכי טוב יותר מאדריאנו טרזגה אטו וכו'.
    ד"א-יש כתבה בעיתון הערץ,כתה מעולה שנותנת את הסיבות ומפרטת למה מילאן אכן נמצאת במשבר,חפשו אותה בוואלה ותקראו כתבה מעולה.

Gigi Buffon
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי N.Z
    הוא הינה אחד שמבין כול הכבוד!
    אתה יכול לחסוך מאיתנו הודעות כאלה,הבנו שאתה מנסה להכחיש את זה שמהקבוצה שלך נמצאת במשבר וכול העולם מודע לכך,וזה לא אחד שמבין זה אחד שמסתכל על הדברים בפרופורציה שונה מאחרים שטוענים בצדק שמילאן במשבר.

ממתי וואלה מבינים משהו בכדורגל תגיד לי? יש להם דעה, זה שמילאן במשבר זה לא עובדה, זו דעה. אני לא לוקח כלום בפרופורציה שונה, מילאן לא במשבר, פשוט הבניה שלהם השנה הייתה לא נכונה, הפסד אחד לא קובע כלום, יקח להם קצת זמן לחבר את ההתקפה החדשה, ולשפר את ההגנה ואני בטוח ב 100% שהם ידברו חזק על האליפות העונה.
    ובאשר לטוני, אמרת שהוא לא נעלם במשחקים...זה לא נכון, הוא שחקן ממש דומה לטרזגה, לא מרגישים אותו משחק שלם ואז הוא יכול לבוא משום מקום ולהבקיע, הוא חלוץ טוב ללא ספק, אבל מכאן ועד "החלוץ שנמצא בכושר הטוב באירופה" הדרך ארוכה, הוא עוד לא הוכיח דבר ברמות הגבוהות, ושלושער מול נורבגיה (אחד בפנדל), ושערים מול קבוצות קטנות באיטליה זה לא מדד.שיראה מה הוא שווה מול קבוצות יותר טובות, שיוביל את פיורנטינה לאירופה ואז נדבר.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    0
    נקודות
    289
    משפט מחץ
    Real Madrid Forever!

ציטוט נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
    אתה יכול לחסוך מאיתנו הודעות כאלה,הבנו שאתה מנסה להכחיש את זה שמהקבוצה שלך נמצאת במשבר וכול העולם מודע לכך,וזה לא אחד שמבין זה אחד שמסתכל על הדברים בפרופורציה שונה מאחרים שטוענים בצדק שמילאן במשבר.
    עזוב אותו... ילד קטן, אולי לא בגיל אבל בחשיבה.
    מנהל לא אמור להגיב על משהו בשורה אחת.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,698 | הודעות: 8,151,280 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect