משחק עונה ראשון באיטליה שמפגיש את יובנטוס מול אינטר.
יובה ראשונה אם מאזן מושלם של 15 נקודות אינטר שנייה אם 12 מילאן תקווה ש\לאיבוד נקודות של יובה או לפחות לתוצאת תיקו,שתחזיר אותה למאבק על האליפות.
קצת אווירה לפני המשחק תוסיפו גם אתם:
![]()
משחק עונה ראשון באיטליה שמפגיש את יובנטוס מול אינטר.
יובה ראשונה אם מאזן מושלם של 15 נקודות אינטר שנייה אם 12 מילאן תקווה ש\לאיבוד נקודות של יובה או לפחות לתוצאת תיקו,שתחזיר אותה למאבק על האליפות.
קצת אווירה לפני המשחק תוסיפו גם אתם:
![]()
נערך לאחרונה על ידי Sheva; 30-09-2005 בשעה 00:26.
|
|
יש עוד זמן למשחק הזה עד יום ראשון המון זמן
סוף סוף אני יראה משחק של יובה אחרי שפספתי את הקודם
יום ראשון נפתח אשכול מסודר למשחק עם הרכבים ידיעות על מה יהיה והכול...
טוב בנתיים כדי קצת לחמם תאווירה תוסיפו תמונות של הקהל שחקניים של שתי הקבוצות!
הולך להיות משחק חזק ביותר...
קבלו כמה תמונות..
![]()
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
יובנטוס תנצח. אני שמה עליהם בווינר. איברהימוביץ' חייב להבקיע. (כן אני בחורה שמתעניינת אבל אני לא משחקת, רק אוהבת לראות משחקים של צ'לסי, יובטוס וכאלה..זה עוזר לי בווינר)
יפה יפה=] בנות שאוהבות כדורגל זה תמיד טוב
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
בנות שאוהבות יובנטוס זה עוד יותר טוב[img]http://www.*****-forums.net/forums/html/emoticons/p5.gif[/img]
בנות שאוהבות כדורגל-יובנטוס-פסוטו-בירה-סקס מטורף בלי מחויבות זה גן עדן
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
תודה לינקין תודה בופון. תראו עד כמה אני מבינה..בקשר למשחק של צ'לסי ויבנטוס..
בווינר כדאי לשים על יובנטוס כי כמו שאינטר שיחקו השבוע בליגת האלופות עדיף שלא היו מעפילים בכלל..וגם כי יובנטוס פשוט טובים יותר למרות שאדריאנו טוב יותר מטרזגה.
בקשר למשחק של צ'לסי עם ליברפול...צ'לסי תנצח כי היא תגיע עם יותר מוטיבציה לנצח עזבו את זה שהיה תיקו איתם השבוע כי בליגה צ'לסי עם 100 אחוזי הצלחה וליברפול רק שתבקיע שער לפחות אבל לא נראה לי שהם יכניעו את פטר צ'ך שנמצא בכושר מעולה וגם בליגה התקפה של ליברפול עלובה. אם קרספו יפתח במקום דרוגבה או לפחות לצידו אז צ'לסי תבקיע. (אחי קצת עזר לי)
אני עדיין לא בטוח כל כך בניצחון של יבוה על אינטר,אינטר כבשה שחורה של יובה אבל אני מקווה שישתנה בכול מקרה הייתי מהמר על תיקו או ניצחון ליובה...נראית יותר חדה..
צ'לסי ליברפול תאמת לא מעניין אותי כל כך אבל לדעתי צ'לסי תשמור על מאזן מושלם בליגה...שער של למפארד נראה לי...
בואנה בחורה שמבינה בכדורגל זה נדיר....ברוכה הבאה לדיוני פורום כדורגל...
לדעתי יובה לוקחת....היא עולה על אינטר ברוב העמדות ואני אוהד אותה חחח ובגלל זה היא תנצח=]
אל תשכחי דבר אחד אינטר שיחקו עם הרכב שני (בלי אדראינו ) וגם מאנצ'יני עשה חילופים העיקר לשמור על השחקנים שלו למשחק ביום ראשון והמשחק מול רינג'רס לא כל כך עניין אותו ..נכתב במקור על ידי Sexy_Girl
יובה יותר טובים מאינטר אבל כמו שאלירן כתב משום מה אינטר מצליחים לברוח עם נקודות ..
אבל ביום ראשון זה הולך להשתנות פורצה יובה. ..
Indianapolis colts Champions!!!
ברוכה הבאה לפורום כדורגל!נכתב במקור על ידי Sexy_Girl
אי גם לא כולכך בטוח שיובנטוס הולכים לקחת תמשחק מול אינטר, הגיעה הזמן שיובה תפסיד נקודות!
בקשר לצ'לסי ניראה לי שהם בארמת ינצחו את ליברפול מוריניו לא מפסיד נקודות, פעמיים מול אותה קבוצה ועוד באותו שבוע!
לדעתי? יש לנו 2 קבוצות מושלמות ו2 יריבות עיקשות
המצב לא ישאר ככה המקום הראשון ב2 הליגות יחטוף זעזוע
לא יובה ולא צ'לסי יקחו את כל 3 הנקודות
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
המשיח כבר הגיע ?