יש שיפור לעומת התמונות שהבאתי ליפני חודש וקצת ככה?....
יש שיפור לעומת התמונות שהבאתי ליפני חודש וקצת ככה?....
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
|
|
לא רואים כלום
גם חשוך וגם קטן
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
תמונה קטנה וחדר חשוך.. אחלה כתף זה מה שאני יכול להגיד לך.. חסרה פרופרציה על היד הקידמית..
כן גם אני שמתי לב לזה...תראה התרגילים במכון כושר שעובדים על השריר הזה גם מביאים לחץ על עמוד השדרה...וההורים שלי לא משו' גבוהים 1.80 בערך..ואני רוצה להיות גבוה עכשיו אני בן 15 ואני 1.75 ככה..ואני לא רוצה לעשות תתרגילים האלה...איזה תרגילים אתה ממליץ לעשות כדי לפתח תאזור הזה אבל בלי השפעה על עמוד השדרהנכתב במקור על ידי Yellow Slider
והמצלמה סורי זה צילמתי בפלאפון וצילמתי על איכות נמוכה בטעות
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
נכתב במקור על ידי Yellow Slider
OMFGGGGGGGGGGGGGG
איזה חירבוש דפקתה עכשיו... מה זה הזיון בשכל שאמרתה לו חחחחחח "חסרה פרופורציואעתיע" חחחח
כל אחד והדעות שלו.. יש כאלה שחושבים שחדר כושר לא משפיע על הגובה...
יש כאלה שחושבים שחדר כושר לא משפיע על הגובה רק אם לא עובדים עם מכשירים שלוחצים על עמוד השידרה..
יש כאלה שכן חושבים שחדר כושר כן משפיע על הגובה...
כל אחד והדעות שלו... אבל מה שאולי נכון זה שרוב האנשים בחדר כושר גם "נמוכים" למה כי הם התחילו את החדר כושר מגיל צעיר... ועדין לא הפסיקו לגדול... אבל זה לא אומר שזה נכון לכולם... כל אחד ואחד והגוף שלו... והאורגניזים שלו...
אתה למשל יכול להגיע לחדר כושר בגיל 14 ולהיות בגובה 1.50... ואז בגיל 18 להיות מר עולם ובגובה 1.85
או שאתה יכול להישאר בגובה 1.50 ולהיות מר עולם .. כל אחד והחרא שלו :\
בוא נגיד שכל אימון לוחץ לך על הגב... כל אימון מקבץ לך את הגוף... ובשביל לשחרר את הגוף אחרי אימון... עדיף לעשות תרגילי שיחרור :\
![]()
אימוני גב צריך לעשות ככה
אפשר לעשות 4-5 סטים אבל עם משקל נמוך ! לא עם משקל גדול שיהיה עומס(פציעות)
ההוא שהגיב למה שרשמתי..
מה הקשר?
אתה בכלל יודע מה זה פרופורציה? יש לו כתף מפותחת על יד קידמית שלא נראית מהתמונה הזאתי מפותחת מספיק ביחס לכתף..
טוב מר מבין...נכתב במקור על ידי Yellow Slider
מהתמונה הזאת כמעט ולא רואים את הכתף :\![]()
רואים רק את היד :\![]()
מה אתה אומר..
סתכל שוב
לא רואים יותר מדי בגלל שהתמונה קטנה וחשוכה וגם לא זוכרים את התמונה מלפני חודש
תביא גם אותה להשוואה
אבל רואים שיש לך יד חזקה ביותר.
"אני מיתר ומיתר זה אני"