יום טוב![]()
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 20:00.
|
|
החזון שלי זה להזדווג כמה שיותר.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-03-2011 בשעה 19:53. סיבה: המשתמש כתב מילה מגונה, ביקשתי שישנה אותה והוא לא עשה זאת.
וואו איזה רעיון עמוק
כרגע החזון שלי בספורט: הוא להיות אלוף ישראל באיגרוף תאילנדי
ובגדול החזון שלי הוא לחיות חיים ששווה לזכור אותם ולא חיים אפורים כמו שרוב האנשים חיים(בין אם זה אומר המון בחורות יפות,אהבה,מקצוע,וכו')
ובקשר לחזון שלך סוניק למה אתה מתכוון בלהשלים עם עצמך? באיזה תחום בחיים אתה לא משלים עם עצמך?
(אני מאמין שאתה מרגיש שלם עם עצמך באיזהשהו תחום בחיים )
נערך לאחרונה על ידי sniph; 22-03-2011 בשעה 21:17. סיבה: שגיאות כתיב :)
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 20:01.
אממ אהבתי את הרעיון של הצהרת שאיפות עכשו אני הולך להתחיל לעשות את זה מעניין כמה זמן יקח לי.
אני מוצא את עצמי תוהה איך לעשות את זה בצורה יעילה וממוקדת ולא רחבה מידי.
תודה רבה לך.
מה הבעיה במילה להזדווג?
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-03-2011 בשעה 19:52. סיבה: המשתמש כתב מילה מגונה, ביקשתי שישנה אותה והוא לא עשה זאת.
אני רואה שהתחילו אז למה לא ..
אני השאיפות שלי הם
1) להיות כדורסלן מוצלח ( אם לא אפצע או משהו אני אגיע לNBA .. כן כן אני חי בסרט מה שתגידו )
2) במידה ואצטרח להפסיק לשחק כדורסל אגיע לסיירת מטכל
3) להיות מאושר, להמשיך לחייך כל החיים גם כשהמצב קשה כמו שאני עושה עכשיו
יאללה נתח אותי![]()
יאלה, נתקיל אותך.
תודה רבה מיסטר סוניק, את הצ'ק תקבל בדואר לאחר שתשלח לי את כתובתך העדכנית לפרטי.
- עבודה - במקום שאני גר בו, אין עבודה. תדמיין בראש חור, תחשוב מושב. שאין בו דבר מלבד מקום מגורים. איך מתפרנסים התושבים בו? רכב, הסעות, תחבורה ציבורית (כסף, שאין לי). לאחר שתעזור לי עם מקום העבודה, הגעה, נעבור לנושא השני:
- קורות חיים, רזומה- אחד כמוני, שאין לו במה להתגאות. בכלום. איך אני מוכר את עצמי בקורות חיים?
- רישיון- קשה לי עם התאוריה. כמות חומר עצומה. דיברתי עם חבר'ה שאמרו לי "אחי? יום יום למדתי וניגשתי, מאמין לי?" אמרתי להם "אין מצב!". ניסיתי, יום שלם לא ישנתי אפילו - לא מצליח, המון חומר, קשה לזכור. קשה.
- רוצה לעבור לגור לבד- איך עושים את זה?
- לימודים- פשוט אין דבר אחד שאני רוצה ללמוד, אין. לא יודע למה אני מתחבר, למה לא. לא יודע מה יש בשוק, מה אין. איך אני סוגר את הפינה הזאת של חיי? הלימודים
- רוצה חיים מעניינים, נמאס מהמחשב, מעיר משעמעמת, מחיי רגילים. כמו שמכתיבים לנו: תלמד, תגדל, תתגיס, תשתחרר, תלמד. רוצה חיים מעניינים שיהיה מה לספר, על מה לדבר, חוויות לשתף, להכיר על הדרך, להתגאות בחיים שלי, אני חיי פעם אחת, צריך לנצל זאת!
- אני צריך משקפיים, הרסתי לי את העיניים מהמחשב (קוראים את זה? צאו קצת בחוץ מנוחה לעיניים). שקשה לי להשלים עם המראה שלי עם המשקפיים. מי שרואה אותך מייד חושב "חנון, לא זורם, חננה, מסיבות? טחחח, בילוים, בנות? חחח שיחזור לספר" ואני הכי לא כזה, ההפך. אבל המשקפיים יגמרו לאנשים לחשוב ולתייג אותי ככזה.
- להכיר מישהי - איך אני מכיר מישהי אם אני כמו שאמרתי לך, בחור, כמו מושב, רק גרים בו. עכשיו תתאר לך אין בנות. קשה הא? אז דתיות. רק דתיים. נגיד אירן. מה תציע לי?
- מתי ניפגש כבר לעזעזל סוניק?! חחחח
![]()
כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "
יום טוב![]()
וואו , לגמרי אהבתי
סוף סוף אנשים מיישמים את הרעיון האמיתי של הצבת מטרות.
תסכימו איתי שאי אפשר ליישם מטרה "לזיין כמה שיותר" AS IT IS
גם אם תאמר את זה כל יום 100 פעם , זה לא יספיק בשביל להגשים את זה.
זה דבר גדול שמורכב מהמון תת-מטרות , בהתאם למצב בו אתה נמצא , לכן גם התרגיל הזה של פירוק מטרות הוא כל כך יעיל ואפקטיבי.
ח"ח סוניק.
הייתי פה.
יום טוב![]()
נחמד. עכשיו נראה אותך מתמודד עם אתגר:
המטרה שלי היא להתגבר על הפחד מאנשים.
רגע לפני שאתה שולף תשובה, אני מזמין אותך לחשוב על ההגיון המעגלי לפיו אני לא מסוגל לתת אמון באף אחד כולל אותך.
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 20:02.
נו טוב אם אתה מתעקש ....
הנה דוגמא למטרה שהייתה לי לפני מספר חודשים - להרחיב מעגלים חברתיים
זאת הייתה אחת הבעיות המרכזיות שלי אז , כמו לעוד הרבה אנשים כאן בפורום.. והחלטתי שאני משנה את זה.
(שימו לב , השלב הראשון הוא להודות בבעייה ולהחליט)
אז המטרה שלי הייתה להרחיב מעגלים. איך ?
כאן המטרה מתחלקת להרבה תתי-מטרות , הרבה שלבים - שכל אחד מהם עזר לי להגשים את המטרה.
אם זה:
~ להיפתח ולהתחיל לדבר עם אנשים
~ להתגבר על הפחד לגשת
~ לשפר ולגוון את אורח החיים לי (שהסתכם פעם בשיעמום מוחלט)
~ להיות חברותי יותר
~ לחדש קשרים מהעבר (אנשים שהיו איתי בכתה , בתיכון , שלא שמרתי איתם על קשר מכל מיני סיבות)
~ להתרגל ל-ד-ב-ר ! על כל דבר , בכל מקום , בכל מצב
~ תהליך של שינוי גישה
~ לישון טוב יותר בלילה - כי זה משפיע על כל היום
~ לאכול טוב בבוקר - שוב , משפיע על המשך היום
~ הכנסת צחוק והומור כגורם מרכזי יותר לחיים שלי - אם זה צפייה בקטעי סטנדאפ כדי לשפר את המצב רוח או להסתובב עם בוקסר ברחוב ולשגע אנשים
שימ לב , שמטרה גדולה היא תהליך שלם בפני עצמו.
תהליך שדורש זמן , עקביות והתמדה.
כל הרעיון של פירוק המטרות , כמו שכבר כתבתי פה ובמקומות אחרים - זה מתווה לך דרך.
אי אפשר להסתכל על פסגת ההר ולנסות להגיע בצעד אחד.
זה תהליך שדורש שלבים. דורש התמדה. דורש רצון !
הייתי פה.
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 20:02.