העולם עובד ככה ואני שונא אותו:
אם אתה לא ''מקובל'' (אני יודע שזה של כיתה ג' אבל אני רוצה שתבינו את העיקרון) אז כל מה שתגיד יתחילו לצעוק עליך ולהגיד שאתה מפריע או ''לא מצחיק'' גם אם אפילו לא ניסית,אבל אם אתה מספיק ''מקובל'' לא משנה מה תגיד יאהבו את זה ולא יגידו לך כלום גם אם אתה לא סותם את הפה שלך....
אני בצד של הלא ''מקובל''
לא משנה מה אני יגיד כל מילה שאני יגיד יצעקו עלי כל הכיתה (הבנות והבנים) ''וואי סתום כבר'' ''לא מצחיק'' ''שתוק אתה מפריע לשיעור'' (עלק)
למה לעזאזל? מה עשיתי?
ובוא אני יגיד לכם משהו- אני לא ילד כאפות שמרביצים לו חנון כזה עם חולצה משובצת ''אני לא פותח את זה עכשיו'' אם אתם מכירים.....
באמת שאם מישהו מהכיתה יתן לי איזה כפכוף אז אני יזיין אותו גם אם אני חושב שהוא יותר חזק ממני...אבל אני לא זה שיתחיל את המכות- בגלל זה אף פעם לא הרביצו לי.לפחות זה דבר אחד רע שלא עשו לי :/
למה כל מה שאני יגיד ידברו אלי ככה? מה עשיתי? יש איזה ילד למשל ''מקובל'' שהוא חופר וכולם צוחקים או מעודדים אותו וזה בכלל לא מצחיק או מעניין :/
למה אני קורבן?
למה אני בלי ידידה אחת? (עוד פעם- אני מכבד בנות מדבר אליהם יפה וככה גם לבנים אז אין להם סיבה לשנוא אותי...לא הולך מכות אלא אם כן מישהו מנסה להרביץ לי שזה לא קרה)
למה דווקא אותי שונאים סתם? אני לא עשיתי שום דבר רע! נשבע לכם! באמת שאם הייתי עושה משהו רע הייתי יודע את זה! אז למה?
למה יש לי רק 2 ילדים שיש לי ''דיבור'' איתם וזהו?
אתם לא חייבים לענות על כולם רק על הראשון המודגש אני רוצה!
לא מספיק שלא הולך לי בלימודים לא משנה כמה אני מנסה....אמא שלי מתעצבנת עלי שאני מביא ציון נמוך למרות שהשתדלתי אחושר****
די נמאס מהחיים האלה מה התועלת בי?

ציטוט ההודעה

תדבר הרבה, תצחק איתם..
ומי שאומר לך משהו רע ישר תצא עליו אל תשב בשקט..כי אחרי זה אותו אחד ימשיך..
ומה לעשות אי אפשר להיות טוב לב כל הזמן..ולפעמים צריך להיות מניאק כמו שזה שלפני אמר..
אל תקשיב לה