במקום להשעות פה את כולם אני פשוט נועל
חלאס להתגרות במי שצם
חלאס לחשוב שבגלל שאתם צמים אתם יותר טובים
ומיכל - איש באמונתו יחיה ושכל השאר יתלו את עצמם אם לא בא להם.
נעול
במקום להשעות פה את כולם אני פשוט נועל
חלאס להתגרות במי שצם
חלאס לחשוב שבגלל שאתם צמים אתם יותר טובים
ומיכל - איש באמונתו יחיה ושכל השאר יתלו את עצמם אם לא בא להם.
נעול
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
|
|
לא אמרתי לעשות חטאים, בידיעה שאלוהים יסלח... לצערי, במצב של המדינה שלנו, אי אפשר להשאר נקיים אפילו לא שבוע...עד שאנשים יתחילו להפסיק לעשות שטויות..נכתב במקור על ידי michal
========================================================
========================================================
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-צונזר- ו Ezra... אתם באים בגישה מה זה אנטי לשיחה הזו.... אני אמרתי לכם לצום?! אני אמרתי לכם לא לאכול?! לא לאכול חזיר?! לא לערבב חלב ובשר?! לא!
ואתם יודעים מה, אני גם אף פעם לא אגיד... אני הראשון שנגד כפייה דתית, בתור אחד שתמיד סבל מזה [8ותאמינו לי שסבלתי מזה הרבה]...
אמרתי איש איש באמונתו יחיה, ואני מאמין בזה עד הסוף, דוגל בזה, כדרך חיים.. אבל אתם רק אומרים, זורקים את זה...
למה לעשות דווקא?! מפריע לכם שהם לא אוכלים ]יתות ב]סח?! או שסתם בא לכם להתגרות בהם?! למה?!?!
הייתה לי דוגמה, והיא הכי לא נעימה בעולם, אבל אתם לא מבינים, אז אני אשתמש בה... נגיד מישהו חשוב נפטר למשפחת כהן [אני שתם לוקח שם נפוץ] יש בבית סוכת אבלים והכל לפי המנהגים... סבבה [טוב, לא סבבה, אבל שיהיה], פתאום מחליט לבוא השכן X, אחרי שהוא רואה סוכת אבלים, ושומע צעקות ובכי, ושם באוטו שלו פול ווליום [יש לו שני מגברים, רמקולים 500 וואט פיוניר, סאבים, קרוסים, מה שאתם לא רוצים יש לו באוטו].. הוא מחליט לשים בפול ווליום "יש חגיגה, אומרים בעיר מסיבה.. בלה בלה בלה.."
אני רוצה שאתה תכנס רגע לסיטואציה הזו [טפו טפו טפו, שלא יקרה לאף אחד, לא מאחל את זה חס וחלילה] אבל תכניס את עצמך רגע לשם, בצור אחד שמתאבל... אם אתה לא לוקח שטגאן, ומוריד לו את כל האוטו [ואולי אפילו את הראש] אני בנזונה, סבבה?
אז על אותו משקל, לבוא לשים חזיר על מנגל, ביום כיפור, שכולם יראו שאתה גבר ואתה עושה דווקא, זה להתנהג חרא... לזרוק פיתות על ביתכנסת בפסח, שבפסח הבית אמור להיות נקי מחמץ לחלוטין, ואם יש בו טיפת חמץ אז אסור להיות בו, אז לבוא לביתכנסת כאילו... בית כנסת, ובעצם לטמא אותו.... WTF?! מה אתה אנטיוכוס?! אני בטוח שלא...
ותאמין לי, מנסיון חיים, זו העובדה הכי חזקה שיכולה להיות... אותו אחד שזרקת עליו פיתה בפסח, הוא אותו אחד שיעזור לך באמצע שומקום שנתקעת עם פנצ'ר, או שייתן לך שיחה כשנתקעת בלי בטריה ואתה חייב חייב להודיע משו לאמא/לחברה... הוא אותו אחד שייתן לך לעבור בסופר אם הוא יראה שאתה רק עם 5 דברים וממהר, והוא אותו אחד שיראה שיש לחץ בכביש, וייתן לך זכות קדימה [אפילו שהזכות שלו] כדי שתוכל לקחת את הבת הבוכה שלך מהמעון... אולי עכשיו זה נראה לך רחוק, אבל זה הרבה יותר קרוב ממה שאתה חושב...
יש הרבה אנשים טובים בעולם... במקום להרוס להם, אולי תצטרף אליהם?
עכשיו, אני יודע שכל מה שכתבתי, אתה תראה אולי תקרא חצי פסקה ותעביר לתגובה הבאה, אבל סבבה... אני את שלי אמרתי.. [ואני מדבר ביחיד, כי זה לא ספציפית לממבר וינון, זה לכל אחד שעושה כאלה דברים..]
אני משאיר את הנושא פתוח... אבל מעכשיו יש מילון חדש:
פריק/ ערס/רוסי = יומיים השעייה
נאצי = שבוע בלי לחשוב אפילו
הומו = יומיים
בנזונה = יום או יומיים, תלוי..
כופר = יום [כופר זו לא קללה בעיקרון, אבל אם היא תהיה פה כקללה אתם תחטפו..]
גוי = יומיים מנוחה
זדיין על שלל נטיותיו והטיותיו = יום
אה, איך המילון שלי?! בואו תנסו אותי!
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
יאללה איזה טעים יהיה בערב כזה יהיה לי
תהנה.... רק תזכיר לי להביא לך את התגובה הזו בפעם הבאה שתגיד לי להתבגר :/נכתב במקור על ידי z0o0
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
רביד תתבגררררררררררררררר בנאדםםםםםםםםםםםםםםם
אני צם צום מלא !
תתפלאו אני רוסי\ישראלי ...
זה -צונזר- ולא שלולה!
בונא יא הומו אני מנודה פחחחחחחחנכתב במקור על ידי coh12
מי פריק יא טמבל:wtf:
אם אני פריק אתה דוס יא הומו
עצוב
ומי קבוצה מנודה יא אפס?..פריקים הם אנשים יותר טובים מכל הערסים המזדיינים האלה...
ומה הקשר רוסיה?...
אני עירקיייייייי תבינו....
ושאלוהים יראה אותי ויקנא כי אני שם על כל החרא האלוהי הזה זייןןן.......![]()
הכי הרבה חזיר אוכלים דווקא בארה"ב =\נכתב במקור על ידי coh12
הכל בייקון שמייקון.. ברוסיה זה לא כל כך
אוףף דייי אתה םשוט פות' מעצבןןן מאנייקקקק שחושב את עצמו ואתה עולה לי על העצבים אוףףףףףףףף סעמק עם הגזענות יאוווווווווווווווווווונכתב במקור על ידי coh12
"לצערי מקומכם לא בארץ " אתה קוף מסריח שחושב את עצמו מלך מעל כולם כי אתה עושה מצוות שאולי מישו המציא אותם סתם ככה................... אתה לא יכול לבדוק עובדות כי איןןןן אתה לא יכול להוכיח שהכל נכון שהכל מיד ה' ושחייבים לעשות כל מצווה שהתנך אמיתי וזה!!!!!!!!!!!!!!!!
אז עכשיו תצום לך בשקט ואל תכנס לפה אם אתה צם צום מלא סעמק......................................................
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
וואלה צודק... למה זה מעניין מי צם ומי לא? בחירה שלי אם אני לא רוצה לצום מה הקשר פריק...:|
לדעתי כל אחד שיעשה מה שבא לו... רוצה לצום צום לא רוצה אל תצום סעמק למה זה חייב להיות ויכוח גזעני:\...
א. אתה ילד טיפש... ממש טיפש שזה עצוב אם הייתי אמא שלך... הייתי משיט אותך בנהר כמו משה שהיית מגיעה לארץ זרה מלא בערביםנכתב במקור על ידי coh12
.
אני אישית מאמין בה' לא ממש איש מצוות או משהו.. שמרתי שבת כמה פעמים
אתה לא יודע פשוט כמה אנשים יש שלא צמים אז אתה מפגר אין מה לעשות... פשוט קצת חינוך אתה צריך לקבל ולצאת מהבועה שלך הזאת... אתה צם תצום! מה איכפת לך מה אנשים אחרים עושים...
אתה בדקת אם חתכו לו ת'זין שאתה אומר גוי? בוא לפה תמצוץ לי תגיד לי אם אני גוי או לא..
=-O------- ככה ממש כמו אמא
(שלך...)
יש לך בעיה עם רוסים?
משחק את עצמו קשוח יא ערס צעצוע לא למדת כלום מהיסטוריה מפגר... מצטער להגיד לך את גזען באותה רמה כמו שאנשים היו פעם ואתה יוגע למי אני מתכוון לא אומר את המילה הזאת כי זה לא יפה לקרוא ככה לאנשים ואני לא קורא ככה...