מה הקשר מה אתה מכניס לי מילים לפה? תראה לי איפה אמרתי שאתם טובים או לא?נכתב במקור על ידי Jack D.
מה הקשר מה אתה מכניס לי מילים לפה? תראה לי איפה אמרתי שאתם טובים או לא?נכתב במקור על ידי Jack D.
|
|
"הורסים את הפורום הזה"נכתב במקור על ידי meidan
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
טוב תראה,אם נכתוב בפורום על מה כל אחד עשה היום אז יראה כך:נכתב במקור על ידי meidan
וואלה אתם שומעים קמתי היום ב3 בצהריים,הכנסתי לאכול,הלכתי לחברים שיחקת יכדורגל,חזרתי ישבתי על המחשב ועכשיו אני הולך לישון.
בחייאת זה הודעות של פורום של דיבורים שאמורים להעביר בו צחוקים?
זה הדבר שהכי מתקרב פחות לצחוקים,אם מה שמציק לך הוא שאנחנו משווים את עצמנו לאלוהים כי אולי אתה אדם מאמין ולא נאה שנשווה את עצמנו לאלוהים,אז סליחה לפעמים אנחנו עושים דברים מפגרים.
וכמו שאמרתי למעלה,אם תיצא לרגע מהתפיסה המרובעת שלך של "פורום דיבורים זה מקום שנספר איך היה לנו היום" הפורום יראה כמו השיפודים בטיב טעם-מסריח.
צריך תטופיקים האלו של "חבורת הכוסונים" ו"איגוד הבמבות" שמלאים בשטויות שאנחנו מוציאים,כי בתכלס ושוב אני אומר זה מה שעושה תפורום למה שהוא,מקום שכיף להיות בו.
זה נראה שאתה בא מהמקום הכי מתנשא בארץ.
נמאס שכל נושא שאני נמצא בו אתה מבקר אותו
מספיק
תמצא לך הנאה אחרת זה מציק
אלונחה
קיבלת אממ שומר ראש
אתה תעשה מייונים
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
מיידן..
מזה משנה ספאם או לא ספאם
סהכ פורום.. משו וירטאולי מזה משנה כמה ספאם יש פה וכל זה
זה בכללי
תאשכול הזה אני לא אוהב כי סתם להגיד שאתה אלוהים זה דבר הומו.. ילדים קטנים...
אבל בכללי זה רק פורום
אמרתי להם את זה בMSN אבל הם לא רצו טענו שאתה לא מספיק סמל מין כדי להיכנסנכתב במקור על ידי Alonh
להפך
הוא יותר מדי סמל מין
לפעמים הוא לא זורק לנו
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
סבבה הבנתי את הנקודה שלך. אתה אולי היחיד שבוגר פה ויודע לדבר כמו בנאדםנכתב במקור על ידי Gigi Buffon
אני עדיין חושב שהטופיק הזה מיותר אבל חפיף זה לא ענייני...
קיצר מחר כול חברי אירגון סמלי המין מחר בבית של יואב בשעה 23:00 יש קוקטייל ואז מסיבה שבה נכיר אחד את השני יותר טוב ולעומק.
מי שצריך מפה איך להגיע תבקשו ממנו
למה? כי הוא כותב ארוך? אני אומר את זה כבר שנה. ולא אין לי כוח לכתוב הרבה
אבל יש לך משהו נגדי. אני אברר יום אחד מה יש לי
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
זה למדתי ממורי ורבי הדגול רביד אשר כעת פותחים לו את החור של התחת בטירונות בגולני,לדבר כמו בן אדם.נכתב במקור על ידי meidan
טוב סתום תפה שך למה מי אתה בכלל שתגיד לי מי אני ומאיפה אני, אני לא מכיר אותך ולא רוצה להכיר אותך, אני לא רודף אחריך ולא מחפש תגובות שך אז לך תחפש מישו אחרי להאשים אותונכתב במקור על ידי Jack D.
יאללה סלאמת הטופיק הזה לא קיים בשבילי
צודק מיכאל
הוא רוצה להיות חבר שלך.נכתב במקור על ידי Jack D.
ולא סתם חבר
חבר
ממש חבר
חבריקו
כן אבל הצצלחתי להוציא אותו מכאן ולא להציק לנונכתב במקור על ידי Gigi Buffon
נמאס לי ממנו כבר איזה מתנשא יא ראבק
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אני ביקשתי לפני אלון ולא קיבלתי.. טוב כנראה אני צריך לאיים כמוהו..
אין לי כוח לאיים .. תנו לי..![]()
תודה לעופר (Crash`) על הדבר היפה הזה למעלה