|
|
Orel Abergel
חח פספסת את כל הכיף אחי תאמין לי
אחרי המשחק כולם התחילו לקפוץ ולרקוד מחוץ לטדי - הדליקו זיקוקים חח היה אחד המשחקים הטובים
לכל אוהדי חיפה שבוכים פה
פנדל היה פה ללא ספק בכלל!
האדום לא קשור לפנדל אז אל תגידו אם הוא לא היה בחוץ ותזיינו בשכל
לא נורא אז חטפתם רביעייה אתם כבר רגילים מהרצליה ומכל קבוצה שקיימת בליגה
חח איך קיללנו את שלמה שרף היה אחד הטובים
איך נהנתי מהמשחק הזה יאללה
בעעעע עזבו את כל הקטע שניצחתם את חיפה, יופי לכם, ייפי, הידד הידד, אתם פשוט קהל מסריחחחחחחחח.
עד לפני שהבקעתם את השער השני(!!!) שמעו את חיפה, מחיפה, יותר טוב ממכם. קהל של ילדים בני 15 שרובם חובשים כיפות של נחמן מאומן כמו זונות טרנדים מחורבנות. לפי התגובה של הקופיף שמעליי, אפשר להבין ממה הקהל של ביט"ר מתלהב בחיים:
א. פיצוצים
ב. קללות
ג. אלימות
עד לפני שבוע קראתם למזרחי להתפטר לא? מה קרה? פתאום מול עשרה קונוסים ובלי מאמן אתם מנצחים, אתם תופסים תחת? יש לכם ניצחון שאפילו הרצליה ניצחה כשלהם הייתה קבוצה מלאה פלוס מאמן. ועוד לכם הבקיעו.
לא יודע למה, השנה השנאה שלי כלפיי ביט"ר פשוט גדלה בצורה דראסטית, וזה לא מקנאה, זה פשוט מהאנשים שנמצאים בביט"ר, האנשים שיחגגו השנה אליפות למרבה צערי ויראו מלמעלה את הקבוצות הקודמות שלהן, אלו שבהן הם היו כוכבים ובביט"ר הם סתם ליגיונרים.
עזבו אותכם שטויות, אני מקווה שמכבי, מכבי שאני כל כך שונא, תיקח אליפות במקום ביט"ר. יאללה תל אביב איחוד, העיקר שהבבונים לא ידעו עוד כמה שנים טובות כמה מתוקה היא האליפות..
נערך לאחרונה על ידי Solid Snake; 12-03-2007 בשעה 01:53.
יא חארות מה אתם מתלהבים...עזוב כל הביקורת ויש המון מה להגיד על השופטים צריך קודם להתחיל עם המשטרה שאין אחד שחזרו מטדי היום עם איזה מכה סגולה מהמחצית החארות האלו התחילו לפנות אותנו בכוח שברו לאוהדת רגל...גועל נפש של משטרע...ואוהדי ביט''ר וואו ניצחתם 4:1 סבבה יפה לכם...אבל פתאום יצאתם מהחורים שלכם אחרי שבוע שעבר שכולכם קראתם למזרחי להתפטר אני מודה הקבוצה שלי משחקת על הפנים אבל אתם חרא של קהל פשוט.....והקבוצה...כסף לא קונה הכל...אני לא האמנתי שאני אגיד את זה בשנים האחרונות...אבל יאללה הפועל לא לתת לביט''ר אליפות להוכיח להם שלא הכל כסף ולנקום על משחק השרוכים...!
מצדי שכל קבוצה תקח ת'אליפות רק לא ביט''ר הכורדים
בליבי כבר נחרט שמכבי חיפה היא האחת
מה זה ביט"ר ?
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
להשעות אותך אני יכול בלי בעיה
זה שאתה מספיק חסר חיים בשביל לפתוח כל פעם מייל אחר
זה כבר עניין אחר
נערך לאחרונה על ידי Alonh; 12-03-2007 בשעה 02:26.
פוטבול, די.
בלי קללות וזהו.
נכון שכל, רגע. מצטער... רוב אוהדי ביטר הם אוהדי הצלחות ורוב אוהדי ביטר לא יודעים קרוא וכתוב, אבל אין מה לעשות. זו מדינת ישראל, זו ליגת העל, וזוהי ה"צמרת"(פחחחחחחחח)
ביטר עם תקציב כזה, הייתה צריכה להבטיח לעצמה את האליפות...(רגע, אני מנסה לחשוב מתי) אה, כן. במחזור הראשון.
ביטר מפסידה לקבוצות כמו מכבי מפתחות שוויצריים, אבל נדג חיפה ביטר מצליחה להוציא 4-1 שנוי במחלוקת.
מה גם שמוזר, באמת מוזר. על התיקו באשדוד שום אוהד לא סלח ואמר מזרחי מפגר מזרחי חרא מאמן וכו', אבל היום?! מי זוכר את אשדוד!?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ביט"ר - ברית יוסף טרומפלדור
משה בוחבוט בן זונה
ומשה בוחבוט בן זונה
אוהד מסריח של ביט"ר
שתיכנס למעצר
תיכנס למעצר
יאנסו אותך יס"ר
היותך אוהד ביט"ר
עם מוח גודל של עובר!
אני משעשע את עצמי :]
נערך לאחרונה על ידי Solid Snake; 12-03-2007 בשעה 02:22.
חולצות ובלייזרים אלגנט :
בושה מה שקרה היום.
המשטרה מפוצצת מכות
ושופט מכור.
זה מה שהכסף של ארקדי עושה.
עצומה: להעיף את ארקדי מהמדינה!
חולצות ובלייזרים אלגנט :