יו עוד מעט יוצא אני מת כבר לשחק בPS3 ו2 במשחק יש גם לפליסטישן 3 ולאקס בוקס את טד דיאבסי אוון ועוד כמה מתאבקים זה אדיר
יו עוד מעט יוצא אני מת כבר לשחק בPS3 ו2 במשחק יש גם לפליסטישן 3 ולאקס בוקס את טד דיאבסי אוון ועוד כמה מתאבקים זה אדיר
בטיסטה בWWA
ניצחונות 0
הפסדים2
הישגיםN1C לאליפות הבין יבשתית
|
|
יוצא אקס בוקס 360 ,סוני 2 ,סוני 3 .
ועוד כמה דברים [=
יום ראשון המשחק יוצא ^ .
נערך לאחרונה על ידי שלומי.; 04-11-2008 בשעה 09:19.
יוצא יהיה גם היום או מחר הורדה
בטיסטה בWWA
ניצחונות 0
הפסדים2
פרסמו את אוון בורן,לילה,ג'ליאן ובוגימן,להביא סירטונים?
ובטריילרים תוסיפו את הסירטונים של רייסק טייקר,הם סוסים,אני מביא לכם של יצירת תרגילים סוסים רצח!!! אם אתם רוצים...
נערך לאחרונה על ידי hbkguy; 04-11-2008 בשעה 22:09.
יצא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בטיסטה בWWA
ניצחונות 0
הפסדים2
תודה אחי
ביד יש כוח, בראש יש מוח, בגוף יש לב בו כתוב הפועל אותך אני אוהב !
יום שני יוצא בישראל ואני טס לקנות חחחחחח
רגע לא הבנתי מה אין ומה יש בPS2?
כריסטיאן קייג' בWWA!
בפלייסיישן 2 יש יצירת תרגילים,כח הקטע עם שיפור הטאג טים,אולי היילייט ריל גרפיקה משופרת ואת כל הדמויות כמו בפלייסטיישן 3 אבל עם פחות פונקציות...
יום שני יוצא? אני צריך להחליט: 1. לקנות אמיתי ביום שני
2. לחכות שבוע שבועיים ולצרוב/לקנות צרוב,חייב עזרה!!!!!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי hbkguy; 06-11-2008 בשעה 15:22.
ספויילר
svr 2009 יצא ביום ראשון הזה ,התאריך היה אמור להיות מאוחר יותר אבל כאשר שמעו חברת הTHQ שMIDWAY עושה משחק לTNA IMPACT הם הקדימו מפחד... עכשיו כאשר MIDWAY וTNA IMPACT בהפסדים כספיים אדירים יש מצב שיהיו משחקים שיצאו מאוחר יותר,זו רק ידיעה מאחת התוכניות הלא פופולריות וממש לא נראה לי שיקרה דבר כזה,אבל אם כן,תהיו מוכנים.
למה נראה לכם TNA ציצמה כניסה אחת למתאבקים? הפסדים כספיים,כדי שיהיה יותר מקום ויותר אנשים ישלמו... אבל לפי החישובים שלי,אין מצב שהבעלים של TNA יצליחו לכסות על ההפסדים העצומים,אז לפי דעתי צפויים ציצמצומים בזיקוקים או באורות וכו...
סוף ספויילר (והידיעה הראשונה לא כל כך בטוחה,כחו בחשבון!!!וסורי על הדאבל
נערך לאחרונה על ידי hbkguy; 06-11-2008 בשעה 21:28.
למי פה שיש לו קודים או דרכים להשיג מתאבקים/לנג'רים אז שיאמר לי כי זה ממש ממש דחוף!!!
ואם יש לכם קודים,אז אתם יכולים בבקשה לומר לי איך אני מליד אותם לתוך הPS2?
בתודה מראש! רייסק טייקר
יש היי לייט ריל של קודי רודס ורנדי אורטון,יואו זה קורע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הנה קישור:
http://www.youtube.com/watch?v=CkaQm...eature=related
אתם נופלים מצחוק!!!
נערך לאחרונה על ידי dam!an; 17-02-2009 בשעה 08:21.