זה שמעלי בכלל לא מוזר, והוא לא צץ משום מקום.
9 עמודים ? חרשתםםםם
|
|
זה שמעליי טיפעש אש מגיל שש
נערך לאחרונה על ידי JamesBond007; 30-09-2008 בשעה 19:47.
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
זה שמעליי קובע עובדה וקורא שפת גוף
נערך לאחרונה על ידי Ace in Race; 30-09-2008 בשעה 19:48.
זה שמעליי מעדיף מיץ אגזוז מאשר גזוז![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
זה שמעליי פשוט לא מצחיק.
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
זה שמעליי ילד כאפות חדש פעם שנייה-הכוונה לחדש הזה שחש
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 30-09-2008 בשעה 19:50.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
זה שמעליי כונף...
נערך לאחרונה על ידי JamesBond007; 30-09-2008 בשעה 19:51.
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
W910 חושב שיש לי את אותם נטיות המיניות שיש לו לכן הוא מזמין אותי לזיווג אנאלי אך אני נאלץ לסרב
זה שמעל זה שמעליי רוסי
נערך לאחרונה על ידי JamesBond007; 30-09-2008 בשעה 19:53.
בברכה, JamesBond007
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
זה שמעליי לא ידע שגם אני (רבע) רוסי