|
|
בסדר אבל תגיד לי במה אתה יותר טוב בלי אלוהים עזוב אותו בצד שניה הוא לא יעלב אל תדאג
אתה מזלזל באלוהים
אין לי סיבה שאני יענה לך ברצינות
אתה מתחמק.. אין לך תשובה פשוט זה פשוט דבר שהיה תקוע לך בראש ואף פעם לא חשבת עליו לעומק
תראו הדיון פה הוא לא מי שווה יותר או שווה פחות...
העיניין הוא שגם אם אנחנו נעשה את המעשה ה"נכון" הם ינצלו את המעמד שינתן להם ויכנסו בנו בכל הכוח וזה ממש לא סוד ומי שחושב אחרת זאת כבר בעיה..
אז אני מסביר לך
לפי האמונה של כל הדתות שבסופו של דבר זה מתבסס על התנך
אני יותר מובחר מהם
לא יעזור לך כלום תתפוצץ עם האמת....
תגיד לי , מה הייתה אחת הסיבות שבגללה הייתה שואה ??
כי הנאצים טענו שהגזע היהודי , שתמיד היה במשרות גבוהות וחכם
עם בתים גדולים , משפחה אוהבת ומצליחים
לוקחים כאילו ת'עבודה ות'פרנסה שהגזע ה " נחשק " , ה " מובחר " וה " שולט " - הארי צריך לקבל .
כי תמיד היינו יותר טובים מהם , קנאו בנו .. ורק שתהיה בעניינים שהקוראן שסוטר את עצמו
שמצד אחד אומר שצריך להרוג כל בנאדם שהוא לא מוסלמי
ושמוחמד עצמו אנס יהודיות ורצח יהודים
רשום לא להתעסק עם העם היהודי לא לטוב ולא לרע כי אנחנו עם נבחר !
" אני מביט בך עומד ירושלים שלי לעד , אני מביט בך עומד את בירת ישראל
אני מביט בך דומע בשמחה אני שומע - את שירת ההלל לך ירושלם "
http://img6.imageshack.us/img6/5318/file0big.jpg
קאפלו : " הכי התרשמתי מהעיר ירושלים , יש שם אווירה שונה לחלוטין , כאילו אתה נושם אוויר אחר "
יוסי שבחון : " זו בית"ר ירושלים וזה טדי , אין מה לעשות "
בליל האיחוד הסופי , כשיגידו לי לומר " אם אשכחך ירושלים " אוסיף בליבי את שמך הפרטי קצת לפני ירושלים ...
כפרה עליך..
חחחחח קרעת אותי מצחוק עכשיו..
למה להיכנס לויכוחים מיותרים מאז ומתמיד פחדו מהיכולות של העם שלנו ולא לשווא כניראה שיש משהו שאנחנו עושים כמו שצריך וגם בלי להאמין בדת או התנ"ך אפשר לראות את זה על פני השטח לא לשווא שרדנו במצבים ששום עם אחר לא היה יכול לשרוד בהם.. וכניראה שיש לזה סיבה..
קודם כל יש ערבים שהם יותר חכמים ממני וממך נכון?!
דבר שני אני שוב אומר שרק הקיצוניים רוצים להשמיד את היהודים, ומכירים את הערבים כרוצחים רק בגללם