..........לילה טוב!
נערך לאחרונה על ידי Avi Rikan; 10-07-2011 בשעה 00:39.
נכתב במקור על ידי prowinner חחח כן זה איזה זיין...הכנה לאיזה בית ספר של גייז...יש לי שבוע עכשיו של לימודים,מ-8:00-16:00 חחחח WTF... אני לא מקנא בך XD
הגענו ל-10 עמודים
נכתב במקור על ידי prowinner חחח כן זה איזה זיין...הכנה לאיזה בית ספר של גייז...יש לי שבוע עכשיו של לימודים,מ-8:00-16:00 אתה דפוק לא ישבתי בכיתה עד 10 אתה רוצה שאני אלמד מ8 עד 4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי prowinner חחח כן זה איזה זיין...הכנה לאיזה בית ספר של גייז...יש לי שבוע עכשיו של לימודים,מ-8:00-16:00 נכתב במקור על ידי Regression חחחח WTF... אני לא מקנא בך XD הוא עולה לחטיבת ביניים
נכתב במקור על ידי Regression חחחח WTF... אני לא מקנא בך XD אכן..אכן... נכתב במקור על ידי Aviv.E הוא עולה לחטיבת ביניים אני עולה לכוס של אמא שלך
נערך לאחרונה על ידי Display; 10-07-2011 בשעה 00:40.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי AdventureR אתה דפוק לא ישבתי בכיתה עד 10 אתה רוצה שאני אלמד מ8 עד 4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה חתיך ?
שימייייייייייי
נכתב במקור על ידי Mindstorms הגענו ל-10 עמודים cool.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי prowinner cool. את אמרת שלפחות נגיע ל-10 עמודים לא?
נכתב במקור על ידי Aviv.E אתה חתיך ? סעקסי בעליל XD מה איתך אביבקוש אני רואה דרדסבא מצא מי יזיין אותו
נכתב במקור על ידי Mindstorms את אמרת שלפחות נגיע ל-10 עמודים לא? חחח אמרתי..ו..?
חוחיחשלי
10 עמודדים י'עלובים אני זוכר שברנו שיא הייה לנו 40 עמודים
חוקי הפורום