אמרתם שירים אכותיים אז..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Mr Hardal דבש :] מה הולך עם הישנים? כולם פרשו אני רואה... כולם פה 2010,2011 מה אתה עושה פה גייז שכמותך ?! משעמם בחופש ? לך לך תעשה אקורד F
נכתב במקור על ידי Mr Hardal דבש :] מה הולך עם הישנים? כולם פרשו אני רואה... כולם פה 2010,2011 כהה איזה זיןן אני מתגעגע לאנשים של פעם ובכלל לאטרף לפני העיצוב החדש
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי .Tal וואלה ברוך השם מה איתך? הבאתי.. בואו נפציץ תאשכול בשירים איכותיים בכיף
יש בעיה! מה מה הבעיה נאור? הצלם! מה הביעה עם הצלם? הצלם מצלם אותי מצד שמאל ואני ביקשתי שלא יצלמו אותי מצד שמאללל , אז ימינה ת'צלם! ימינה ת'צלם ! ימינה ת'צלם! הצלם ימינה.! 8 זה בדם אבי נימני במכבי (ובלב שלי) לעולם!!!
נכתב במקור על ידי -NBA- בכיף אמרו שירים איכותיים
נכתב במקור על ידי -NBA- בכיף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי YellowGirl אמרו שירים איכותיים you like metal?
נכתב במקור על ידי .Tal חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גבר ברצינות לזה אתה קורה מוזיקה אכותית? דאימם זה סתם ערס..
טוב, כולם לשים אצבע בפופיק, ולרקוד איתי את הפסדובלה... מי שלא בא מרובע
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
נכתב במקור על ידי YellowGirl אמרו שירים איכותיים הנה בשבילך
נכתב במקור על ידי .Tal הנה בשבילך מעולה:-) ואני אוהבת רוק, אני לא מבדילה בסוגים חחח צרחות וזה לא שומעת
נכתב במקור על ידי Hamburger גבר ברצינות לזה אתה קורה מוזיקה אכותית? דאימם זה סתם ערס.. בטח אם זה לא איכות אז מה כן? נכתב במקור על ידי Mr Hardal טוב, כולם לשים אצבע בפופיק, ולרקוד איתי את הפסדובלה... מי שלא בא מרובע זה מסוג התגובות של פעם שאני אוהב... אתה מבין? היום כבר לא תראה תגובות כאלה
חוקי הפורום