נכתב במקור על ידי Scooby-Doo Man, what going on with you? עזוב אותך הוא יושב עם אוקספורד ועושה פוזות.. נקניק מ5 יחידות.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic עזוב אותך הוא יושב עם אוקספורד ועושה פוזות.. נקניק מ5 יחידות. איזה אוקספורד ?! הוא רק מורפיקס ...
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
חזרתי זונות שלי מה קורה ?
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo איזה אוקספורד ?! הוא רק מורפיקס ... נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic עזוב אותך הוא יושב עם אוקספורד ועושה פוזות.. נקניק מ5 יחידות. חח הייתם מתים
נכתב במקור על ידי afx חח הייתם מתים טוב טוב טעינו ... אז ליד גוגל תרגם.
נכתב במקור על ידי Scooby-Doo טוב טוב טעינו ... אז ליד גוגל תרגם. חחח גוגל תרגום מתרגם כמו ילד בן 12 עם גשר
נכתב במקור על ידי afx חחח גוגל תרגום מתרגם כמו ילד בן 12 עם גשר הגזמת אחי.. הוא מתרגם הרבה יותר גרוע.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic הגזמת אחי.. הוא מתרגם הרבה יותר גרוע. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח WIN!
ZzZzZzZzZZ..... אלפיייה אחרונה שלי
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror ZzZzZzZzZZ..... אלפיייה אחרונה שלי לא צריך להשוויץ
נכתב במקור על ידי afx לא צריך להשוויץ אני לא אמור להשוויץ בזה... זה אומר שאני פורש
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני לא אמור להשוויץ בזה... זה אומר שאני פורש ולמה אתה שמח מזה?
נכתב במקור על ידי afx ולמה אתה שמח מזה? אני לא שמח.... זה לא כיף לי לפרוש למדתי פה הרבה והכרתי פה המון אנשים..
נכתב במקור על ידי afx לא צריך להשוויץ Translation Fail: נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני לא אמור להשוויץ בזה... זה אומר שאני פורש צחוק צחוק אחי.. אבל אתה עדיין לא יודע בן כמה WOOOOW..
חוקי הפורום