|
|
9
Black Sabbath - Paranoid
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥
1000000
In extremo-Spielman
לא מכירה.
אוף.
נורא קשה לתקן טעות כשאתה לא ממש מבין איפה טעית.
T-rex - Diamond Meadows
7.5 ללהקה
בלי קשר לטעות אני לא מבין מה יש לשנוא בואן היילן ובוייטסנייק
Megadeth-peace sells
4
כי זה רוק אייטיז של גברים מיוזעים בטייטס ובגדי גוף שלא עברו את האודישנים ל"אגם הברבורים" והחליטו למרוד, להאריך שיער ולעשות סולואים שרק קשישי סטאלינגראד יכולים לאהוב. אה, והשיער שלהם. פוי!
זה כמו לאהוב בון ג'ובי.
אם לפחות המוזיקה הייתה מצדיקה את הגישה שלהם....אבל היא לא.
Polyphonic Spree - Soldier Girl
5 לא אוהב את הסגנון
את פשוט הגזמת,הורדת את הערך של הלהקות ולא התחשבת בתקופה... חוץ מזה רואים שהמראה החיצוני זה הדבר היחיד שמעניים אותך ..אעלק סולואים גרועים
flotsam and jetsam-suffer the masses
נערך לאחרונה על ידי Metalichen; 19-08-2008 בשעה 03:55.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
איזו העלבה שפלה. התיאור הויזואלי היה סתם בגלל שזה משעשע, אני לא באמת מייחסת קשר בין מוזיקה לאיך נראים האנשים שעושים אותה, אבל מותר להתבדח על זה, לא? בינינו, הם באמת נראים די פאתטיים.
אני סבורה שהמוזיקה שאני שומעת כוללת בה כמה מהמוזיקאים המכוערים בעולם. כמובן, רוק פסיכאדלי משחק תפקיד חשוב אצלי, וידוע ששם טמונים הפרצופים השעירים וסדוקי השיניים הגדולים ביותר. המוזיקה גיאונית.
באמת שאין שום קשר, אני סתם מצחיקה את עצמי עם התיאורים האלה.
והתקופה מזעזעת, זה נכון. אבל תראה כמה אנשים שרדו את האייטיז עם אחלה אלבומים. חבל לואן היילן ו-ווייטסנייק שלא הלך להם כ"כ בלהתחמק מהעשור הנורא ביותר שידעה האנושות.
ועכשיו לעניינינו-
6
Bobby Pickette - Monster Mash
לא מכיר
ountain-Mississippi Queen
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לא מכיר..
As I Lay Dying - Nothing Left
4
Foghat-Slow Ride
9
Evergrey-Fear
7
The Rasmus-No Fear
XD
8
Evergrey-when kingdom falls