motley crue vs. oasis
|
|
אחי התקלת אותי פה :/
Motley Crue VS. Godsmack
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Motley Crue Vs. Disturbed
Motley Crue vs. bs
עכשיו ים אבוד!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
נראה לי ש BS אבל בקצת
BS vs. Deep Purple
נערך לאחרונה על ידי Poseidon; 06-08-2008 בשעה 02:07.
תודה שברחת בשבילי פוסידון כי אני הייתי מת XD
BS Vs. Iron Maiden
בן כלב זה קשה!
Iron Maiden VS. Metallica
Iron Maiden Vs. Bryan Adams
עם כל כבודו של בריאן, ויש הרבה כבוד;
Iron Maiden Vs. Ozzy osbourne
Fuck is funFuck is funnyAll the people fuck for moneyIf you think that fuck is funny,Fuck yourself and save the money.
="."=
בהחלט יש כבוד! =]
Iron maiden Vs. Tenacious D
Iron Maiden Vs. Black Sabbath
וברור שיש כבודXD
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥
עם כל הכבוד לאוזי ושות' אני בוחר ב-סלאש ואקסל אל =]
GNR VS. AC/DC
אם כל הכבוד ויש כבוד
AC/DC vs. Dream Theater
Alice: Oh, no, no. I was just wondering if you could help me find my way.
Cheshire Cat: Well that depends on where you want to get to.
Alice: Oh, it really doesn't matter, as long as...
Cheshire Cat: Then it really doesn't matter which way you go
۞Alice In Wonderland۞
♥
אני איתך =]
AC/DC VS. TRS