Metallica VS. Radiohead
Metallica VS. Radiohead
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
Radiohead VS Depeche mode
חחח RADIOHEAD אחת מהלהקות האהובות עליי
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
Depeche Mode VS. R.E.M
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
בעיה אחי,מכיר רק שיר אחד מכל להקה וחולה על שני השירים אני ילך על REM בגלל Losing my religion שהוא אחד השירים!!!
R.E.M VS Dire Straits
לשעבר RedBox
Dire Straits Vs Yes
Dire straits vs bon jovi
לשעבר RedBox
DS VS. R.E.M
אחי תשמע עוד שירים של REM הם להקה ממש טובה!
אם אתה רוצה המלצות לשירים יפים שלהם דבר איתי בפרטי
אני לא ממש אוהב את REM, אולי אני ינסה להוריד אלבום שלהם ולראות אם הם טובים
Dire Straits vs Foghat
דברתי לאיתמר אבל לא משנה
הבאסה אצל REM שרק הלהיטים-הסינגלים הם השירים הכי טובים ויפים שלהם
שאר שירי האלבום בינוניים ורגילים כאלה..
אם אתה רוצה המלצה תגיד חח
DS VS. Metallica
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 07-01-2009 בשעה 21:21.
אסף,אני ישלח לך הודעה פרטית עוד 5 דקות בנוגע לREM
לנושא:
Metallica VS Artic Monkeys
לשעבר RedBox
Pantera VS ozzy osbourne
לשעבר RedBox
Black Sabbath vs Pink Floyd