נכתב במקור על ידי Frenzy גויאבה פסיפלורה?
נערך לאחרונה על ידי - xXx -; 02-10-2007 בשעה 01:51.
אסף השפיץ והאגדה
מעצב גראפי לכל מטרה.
נכתב במקור על ידי - xXx - אל תעלי על האוטו שלו יש לו רישון... להרוג! artanix היא שלי אני הייתי פה קודם! :o חח סתאאם חחחחחח וואי וואי.. איזה כיף שרבים עליי!! חחחחחחחח וואו 10 עמודים..מה שהשיעמום עושה.
חחחחחח דווקא אני אוכלת עכשיו גמבה..גמבה?
נכתב במקור על ידי daniiielle חחחחחח וואי וואי.. איזה כיף שרבים עליי!! חחחחחחחח וואו 10 עמודים..מה שהשיעמום עושה. כן ואת עדיין מסרבת לרצות להוסיף אותי לאייסי. לא מאמין.
נכתב במקור על ידי daniiielle חחחחחח וואי וואי.. איזה כיף שרבים עליי!! חחחחחחחח וואו 10 עמודים..מה שהשיעמום עושה. זה מהעייפות מחר בבוקר אני אשכח ממך חח סתאאם יאללה עוד 5 דקות אני עף לישון
תאכלי זבי
נכתב במקור על ידי daniiielle חחחחחח דווקא אני אוכלת עכשיו גמבה..גמבה? איכס מי אוכל גמבה ימפלצת
נכתב במקור על ידי Asaf כן ואת עדיין מסרבת לרצות להוסיף אותי לאייסי. לא מאמין. רגע, אתה לא בת?! חחחחחחח בלבלת אותי!
נכתב במקור על ידי Flash איכס מי אוכל גמבה ימפלצת חחחחחח גמבה זה טעים!! על מה את\ה מדבר\ת?!
נכתב במקור על ידי daniiielle חחחחחח דווקא אני אוכלת עכשיו גמבה..גמבה? אדומה נכון? שלא טעיתי בצבע אחרת שוב לחפש חחחחחח
נכתב במקור על ידי daniiielle רגע, אתה לא בת?! חחחחחחח בלבלת אותי! רשום לי "מפקח", "מנהל השנה", ואת עדיין חושבת שאני בת? אני לא בטוח שאני כבר רוצה שתוסיפי אותי.. חחחחחח חמודה את.
נכתב במקור על ידי - xXx - זה מהעייפות מחר בבוקר אני אשכח ממך חח סתאאם יאללה עוד 5 דקות אני עף לישון חחחחח אין בעייה! אני יכולה פשוט לעוף ולא לחזור! וואו כבר שתיים בלילה..אין הזמן טס..
נכתב במקור על ידי daniiielle רגע, אתה לא בת?! חחחחחחח בלבלת אותי! כן הוא בת עם כינוי אסף השפיץץץץץץץ יש לך שכל של בת יענה תקעי אותו לעצמך בתחת
חוקי הפורום