|
|
במקרה של מילאן יניב קטן לא יזיק , אבל פאטו לאט לאט ישים שערים אל תדאג.
Siete
חדשות מלפני כמה ימים :
ולנסיה רכשה את המגן-קשר ההולנדי של אייאקס, הדוויגס מאודרו ב-3 מליון יורו. עוד שחקן שהצטרף לעטלפים, הוא הרומני המוכשר, ניקולה דיקה.
דפורטיבו לה קורניה סיכמה עקרונית עם הקשר הברזילאי של מנצ'סטר סיטי, ג'ובאני. המעבר כנראה ויתבצע השבוע.
לאונרדו קופרה המגן הארגנטינאי הוותיק, יעבור כנראה לויאריאל.
כריסטיאן ריגאנו, עזב את לאבנטה החלשה והצטרף לסיינה מהליגה האיטלקית.
אלא מולנסיה יוכלו לשחק כבר במחזור מחר ( יום ראשון אפשר לומר) ,
חואנדרה ראמוס ( טוטנהאם) רוצה את ה"אקס" שלו אלכסנדר קרגקוב שישמש חיזוק לברבאטוב .
מכה לאספניול : ראול טמודו שבר את היד שלו ויעדר לשמונה שבועות זה קרה לפני יומים .. לא יאומן עד שאספניול היו כבר בצמרת אה ?
->
- בין חיפושיה אחרי בלם וקשר, ויאריאל השלימה את רכישתו של חלוצה הארגנטינאי בן ה-21 של ריבר פלייט, מרקו רובן. השחקן שזומן לאחרונה לסגל הנבחרת האולימפית של ארגנטינה, עלה לצוללת הצהובה 7 מיליון דולר, הוא יצטרף לחלק הקדמי האיכותי המכיל את האיטלקי רוסי והטורקי ניהט ויעזור לקבוצה להיאבק בהצלחה בשלושת המפעלים בהם היא משתתפת: הליגה, הגביע וגביע אופ"א. ( מקוה שלא ישחק נגדינו חח ) .
למי שלא יודע לפני שבוע אינייסטה חתם בבארסה עד 2014 .
צסקא ביקשה הערב מולנסיה לא פחות מ20 מיליון יורו על גו' עקב בעיות כלכליות , ולנסיה תוותר ( מסכן SILVA חחח) .
אה כן , ורובן בראחה נפצע :\ 3 שבועות .
טוטנהאם וליון במרוץ החתמה אחרי אסטבן גאראי מראסינג ( שחרור = 20 מיליון יורו , וכמו שכולם יודעים הוא לא יחתום על חוזה חדש , פ]שש איזה שחקן הוא אה ) .
Siete
ג'ונתן וודגייט בלמה של ניוקאסל על סף חתימה בטוטנהאם
דקו דורש לעזוב את ברסה
ואן דר וארט אומר שעם תחתימו אותי אנחנו נעבור את אינטר
ובקשר לטיאגו מהגברת הזקנה הוא כנראה לא יעבור בחורף
נערך לאחרונה על ידי fassass; 26-01-2008 בשעה 02:47.
1) על שער המארקה: ריאל מדריד מנהלת מו"מ על רכישתו של טיאגו לואיס, חלוץ ברזילאי בן 18 מסאנטוס המכונה על ידם מסי הברזילאי. עוד הם טוענים שלמרות סעיף השחרור הגבוה שלו (170 מיליון), ריאל תוכל לצרפו כמעט בחינם מסיבה כלשהי. מישהו שמע על השחקן הזה ? ואו זה יהיה אחד הנדירים עם הוא יגיע לכאן , הוא יגיע לכאן על חשבון רוברטו סולדדו
, אספניול הולכת להגיש הצעה על רוברטו סולדדו בימים הקרובים.
סמפדוריה מנסה להוריד את המחיר של קסאנו (5.5 מיליון יורו) , אינטר מצטרפת .
Siete
אני מבקש ממך להפסיק לפרסם תגובות כאלה
זה לא מעניין אף אחד כמה צעירים גרועים ריאל קונה
שיהיה מלפפון מעניין תדבר עליו.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אה כן ילד שהחוזה שחרור שלו 180 מיליון יורו לא מענין אף אחד טוב , זדין לי מהתגובות אתה , חחח מי שמדבר על צעירים אפסים ליברפול עם הערבי המסריח הזה
Siete
ריאל רוצה את הקשר הפורטוגלי ריקרדו קוארסמה וגם מצטרפת למאבק היריבה העירונית אתלטיקו
ויש מצב שנראה אותו באחד הקבוצות האלה בקיץ ומחיר הקניה של קוארסמה הוא 25 מיליון יורו
ולמרות הכל טיאגו כנראה יעבור בחורף הזה טיאגו רוצה לעבור לאתלטיקו
מאמנה של מנצ'סטר סיטי היה מאוד רוצה לראות בקהאם אצלו בקבוצה אבל זה דבר שלא יקרה טוב ככה אני חושב
50 מיליון דולר לעונה![]()
סוכנו של אמאורי אומר שהחלוץ הברזילאי רוצה לעבור לרומא
רפא בניטז רוצה את אקס ולנסיה קשרה של סארגוסה פבליטו איימאר אבל כנראה שסרגוסה לא ישחררו בשל חוסר קשרים
חרטה חרטה ושוב חרטא :\ אני כבר לא מאמין לדברים האלה , בשביל מה נביא אותו ? את מי הוא יחליף , כל עוד רובן לא עוזב אני לא מאמין לזה .
Siete
איזה ערבי ימפגר טיפש
מפרסמים דברים מעניינים ולא צעירים גרועים. תגובה באה שלך בקשר לאלמונים תמחק.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
תעשה טובה צעיר גרוע שהמחיר שחרור שלו 170 מיליון חלאס עם זה כבר :\ כל שחקן שהיה מועמד פה לליברפול הייתה רושם תפסיק כבר ליהיות צבוע אחי
Siete
בואנה ילד ליברפול החתימה 3 שחקני נוער והיו מקושרים לאיזה 30 בחודש האחרון
אז אל תגיד מה.
אמרתי לך לא לדבר על שחקנים אלמונים מה לא ברור לך?
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מילאן בארוש חלוצה של ליון הושאל לפומפי הוא חוזר לליגה האנגלית אחרי גלות בצרפת
שחקן גרוע :\
Orphaned Land, Genesis