|
|
אורי עשה לי טובה, אל תחוש עליי תשמור את זה לחברות שלך
כי לתפוס תחת פה אתה לא יכול בכלל!
לא טרחתי להבין את הצד השני כי אתם מדברים שטויות, אני מנהל חיים בריאים,שלמים,קלים,נהדרים למרות שאני נהנה מעולם הסקס וכן אני בן 15.
אז קפוץ לי
ואנבלק קוף פעיל מינית זה אבא שלך, אז תחשוב פעמיים אולי גם בך יש את זה
אדיוט.
זיפד הגבר בין הגברים) תודה רבה
)
אני מוכן להכין חתימות - כל חתימה גם ישנה שראיתם תעלה X נקודות- תלוי בעבודה
בונא בן אדם יש לך פתיל קצר תוריד טורים לא טוב לחץ דם גבוהה...
ואני לא חש עליך כלום, תאמין לי שאין לי צורך בזה אני שלם עם עצמי ועם מה שאני אומר אתה לא רואה אותי מאיים לדקור פה מישהו בגלל שהוא אדיוט או משהו...
וחוץ מזה אתה מעיד בעצמך שאתה לא טורח לבדוק מה הצד השני אומר אז אל תאשים אותי שאני מציין את זה..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-08-2009 בשעה 04:33.
15 וחצי נראלי
זה בא בהסכמה מלא של שני הצצדים ומתוך אהבה מלא
כיף ^^
אנימטור בפלאש ובפיווטMSN:stavc1@hotmail.com
-מתנה לכבוד יום האהבה:
snopkin:מלא קופסאות אחת בתוך השניה...היא תפתח אחת ובפנים תהיה עוד קופסא וככה הלאה.. אחרי הרבה קופסאות יהיה מכתב שכתוב בו "את פותחת ופותחת ובסוף זה לא שווה לך כלום,קיבלת רק את המכתב הזה ליום האהבה" ואז אני נפרד ממנה.
חחחחח
שמע פתיל קצר אין לי, אבל אתם מצליחים לעצבן אותי, שים לב.
אתה בן אדם מנוסה, יש לך דעה מגובשת ומבוססת על מה שנראלך ומה שהבנת בחייך הבוגרים עד גיל 21.
לאנבלק אין את זה, אין שום בסיס למה שהוא אומר, כל מה שאני שומע ממנו זה מה שאמרו לו בשיעור חינוך מיני בחטיבה\תיכון.
כל הסכנות שחשפו אותו וזהו!
ועדיין!!! הוא "יודע הכי טוב" כי פשוט רבבות של נערות צעירות פונות אליו בעזרה שהיא שכבה בגיל צעיר ועכשיו היא נימפומנית שחושפת את עצמה לזקנים סוטים בשירותים בתחנה המרכזית.
אותך אני טיפטיפה יותר מכבד בגלל הידיעה על הניסיון.
לעומת זאת אתה אמרת שהראשונה שלך הייתה בגיל 19, אז איך אתה יכול לדעת בוודאות שמתחת לגיל הזה דופק לך את המוח?
ולמה האקט של הסקס עם מישהי שאני אוהב כל כך, שונה במשקל הפסיכולוגי שלו מהאוננות בידיעין הראשונה שעשיתי, או שגם זה דופק את המוח?
מה לעשות יצר מיני זה מה שקיבלנו מאבות אבותינו בשביל לשמור על הזן שלנו מלהיכחד.
וכן זה מתחיל מגיל ההתבגרות.
אז תנסה להבין אותי עכשיו ובאמת דיי!
בתור בן אדם שפוי, ואני מרשה לעצמי להגיד משכיל ומאוד בוגר יחסית לגילו,
אני גאה להגיד שאני מקיים חיי מין בריאים ויפים בכיף וזה לא מטריד אותי בכלל.
אז עכשיו אולי אתה תלמד משהו חדש, אתה מספיק בוגר כדאי לקבל את זה ממני?
שאולי סקס בגיל ההתבגרות זה לא כזה דבר נורא?
אנבלק על הזין שלי לא אכפת לי כי הוא מזיין בשכל וברגע שהוא יעשה את זה, הוא יהיה הכי צבוע בעולם ויקח את כל מה שהוא אמר.
אבל אתה אורי, אתה מוכן להודות שמה שאני אומר יכול להיות נכון, ושאני הוכחה חיה לזה?
זה לא השפיע לי על כלום, יש לי חיי חברה בריאים, אני מצליח להתרכז בלימודים אני עולה לחמש יחידות בכל המקצועות הראלים.
אני בן אדם בריא ומתעמל עם ביטחון עצמי מאוד גבוה.
אז בוא תסכים איתי, שלדפוק לי את החיים זה לא עשה.
מה אתה אומר?
)
אוקי תשמע זה סתם יגרר לעוד ויכוח חסר טעם שאף אחד לא מתפשר בו עד שימאס לאחד מאיתנו והוא ישבור את הכלים..
אז ככה אני אסגור את זה בכמה שפחות מילים
יודע מה אני אבוא לקראתך באמת שאני לא יודע (בנוגע לעצמי) אבל יצא לי להתמודד לא פעם עם משברים של אנשים שמעוד קרובים אלי שכן התנסו בזה בגיל צעיר והם היו באותו ראש כמוכם שאין עם זה בעיה ואף אחד לא נפגע וכל הסוגיות שהעלתם פה...
וזה היה נכון לתקופה מסויימת עד שהם מצאו את האהבה האמיתית שלהם ואז הם ישבו לעשות חשבון נפש כדי להיכנס למערכת הזאת כמה שיותר טהורים, וכן היו להם חרטות על המעשים הללו..
עכשיו אני מיודע לכל זה בגלל שלצערי מאז ומתמיד אני ההיתי הבן אדם הכי מחושב בחבורה שלנו מה שהוביל לזה שאני תמיד ההיתי האבן האיתנה של כולם ועזרתי להם לפתור בעיות (עד היום אני כזה לצערי)
קיצור לסיכום תתפרע תהנה ותעשה מה שהזין והבצים שלך אומרות לך אבל תמיד תזכור שאתה עשוי לתפוס יום אחד את הראש ולהגיד לעצמך וואלה האידיוט הזה מהפורום הילדותי הזה צדק בסופו של דבר.
או שלא...
נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-08-2009 בשעה 06:36.
14 וקצת
תנעל תנעל חח =]
)
מה 12 איזה ילדות מאיפה באתם ממשפחת מצוקה של איתיופים ?!
זה כיף צאו מהסרטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בלי סוףףףףףףף