חחח מי שמע בכלל על השרתים הכושלים האלה.. לך לך מהאשכול.
ושוב פעם בוא נזרום..
איזה תמונות??? ותביא הוכחה.. עד אז אל תשמיץ סתם.
חחח מי שמע בכלל על השרתים הכושלים האלה.. לך לך מהאשכול.
ושוב פעם בוא נזרום..
איזה תמונות??? ותביא הוכחה.. עד אז אל תשמיץ סתם.
נערך לאחרונה על ידי Warden; 26-01-2010 בשעה 19:15.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
|
|
ואני זוכר טוב טוב תfm 1 שלי אז כדאי שתסתום
AdminTzach תן לי להבין.. אתה מקנא? שלהם יהיה שרת יותר טוב ממה שלך יהיה אי פעם?
תפסיק להתנהג כמו ילד קטן ועם אתה לא תשחק בשרת טוס מהאשכול ולך תיבנה שרת 3000 אקספי עם אמאצ'י..
יאללה תספיק לזיין תמוח ולנסות לעצבן אותם, זה יהיה השרת הכי טוב שהיה פה הרבה זמן .. אז סתום תפה שלך ויאללה סע
יאללה יא מגעיל השרת שלי לא היה כושל הוא נסגר בכלל האיחוד וכי המחשב המאחסן היה עם לאגים הוא זיין את השרתים שלך חח לך לך יא מגעיל סתם חש ת'עצמך לא יודע לבנות שרת כמו שצריך..
ונו? עוד לא הבאת הוכחה שהתמונות שלך...
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
Warden ... עזוב אותו.. מה אתה מתייחס אליו? ילד בן 14 שמתעצבן כי זה שרת שהוא לא יוכל לבנות בחיים.. עזוב סתם ילד כפות \=
דבר ראשון כמעט הייתי שלא כמעט הייתי בכל שרת ולא ראיתי fredrick בfm1 ואני שמתי את fredrick אפילו הסתרתם תserver message יא בני זונות השרת שלכם לא עבד אתם הולכים לשלי לכו תזדיינו !!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צח אתה עדיין ילד... תתבגר יא חנון מסריח חושב שהוא עבריין בגלל שאתה מקלל פה בצ'אט? יא ילד קטן מסכן
שמע,אין לך חיים,פשוט אין לך חיים! לך תשחק בשרת עם 300000אקספי..ולהם אין עוד ידע בבניית שרתים?השרתים שלך עושים ב5דקות לא מוציאים שקל עד שאתה מוציא..חוצמזה למה אתה חש את עצמך מקלל בפורומים כמו לא יודע מה..אתה רוצה לקבל באן?בכיף רק תבקש מאחד הפקחים -_-" אם אין לך משהו טוב להגיד על השרת הזה פשוט תחפש את EasyMS שלך.. אתה לא מתקרב לרמה של אף אחד מהצוות פה..
הם עושים עבודה ממש טובה והם לפחות יודעים לעשות משהו.
אתה לוקח סורס בנוי,לא מוסיף לו כלום,מריץ בסיקוול יש לך שרת..נכון?
הם לוקחים את הזמן,חושבים מה לעשות,יודעים גם מה לעשות לא כמוך ם-ם וכמובן יש להם תוצר-שרת שאני לא מאמין שבזמן הקרוב מישהו יגיע לרמה של השרת הזה...זה כל מה שהיה לי להגיד (: המשך ערב נעים.
פסדר?פסדר!ם-ם
אני אוהב,שוקולד,ועוגת גבינה,עם קרם וסוכריות,ואת עודד מנשה D: