נכתב במקור על ידי Special1 חחחחחח אתה רציני? אין פ_פ_ הרמז : הוא עף אין : ט',י',מ' חחחחחחחחח נשבע שאני לא יודע. אממ א'??
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
פרפר?
נכתב במקור על ידי Abs0luT חחחחחחחחח נשבע שאני לא יודע. אממ א'?? חחחחחח לא נכתב במקור על ידי Sapir. פרפר? סוף סוף צדיקה בסדום... _ _ _ _
נכתב במקור על ידי Special1 חחחחחח לא סוף סוף צדיקה בסדום... _ _ _ _ י???
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נכתב במקור על ידי Special1 חחחחחח לא סוף סוף צדיקה בסדום... _ _ _ _ ואו הפרפר היה כל כך קל חחח >< אמממממ ח?
רק אם הייתי יכול לענות על השאלה הקודמת זה היה כל כך קל פרפר וכזה שקוף. לנושא: נ'???
מנהל פורומים: 18+, תמונות סקס, ישראליות בעירום, Wolfteam לשעבר! אוהב אותכם פורום אטרף!
נכתב במקור על ידי Like2Play רק אם הייתי יכול לענות על השאלה הקודמת זה היה כל כך קל פרפר וכזה שקוף. לנושא: נ'??? יש. נכתב במקור על ידי MeAndYou ואו הפרפר היה כל כך קל חחח >< אמממממ ח? אין. נכתב במקור על ידי Shir י??? אין. _ _ נ _ אין - י', ח'.
ש' ???
א'..?
נכתב במקור על ידי Like2Play ש' ??? אין. נכתב במקור על ידי Sapir. א'..? יש א _ נ _ אין - י', ח', ש'.
נכתב במקור על ידי Mindstorms אין. יש א _ נ _ אין - י', ח', ש'. ארנב?
נכתב במקור על ידי Sapir. ארנב? נקודה שאלה הבאה: _ _ _
ש'...?
נכתב במקור על ידי Sapir. ש'...? אין _ _ _ אין -ש'.
נ?..
חוקי הפורום