נכתב במקור על ידי Wolf Man תגיד אתה! ברצינות, מה עשית הפעם שהיא כל כך כועסת? אתה סתמת את השירותים?! סעעממק.....הפעם אכלתי אותה. אני לא יכול להגיד,לא פה.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Wolf Man תגיד אתה! ברצינות, מה עשית הפעם שהיא כל כך כועסת? אתה סתמת את השירותים?! אני כל כך סקסי..והתכוונתי לייק בפרופיל שלי על זה ששיניתי מרווק לנשוי XD
קרדיט לFRENZY
אבל אני רוצה שיאן יגיע כבר ל9000 אבל אני צריך גם ממך הקדשה נכתב במקור על ידי Wolf Man אתה תעשה כנראה איתי אמא כועסת על יאן, אני מתחרפן לדעת מה הוא עשה הפעם
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי .Zeta אבל אני רוצה שיאן יגיע כבר ל9000 אבל אני צריך גם ממך הקדשה אני לא חושב שזה הולך לקרות בזמן הקרוב,אני בעונש.
נכתב במקור על ידי prowinner סעעממק.....הפעם אכלתי אותה. אני לא יכול להגיד,לא פה. מה העונש? אתה תעשה את העבודות בית שלי? נכתב במקור על ידי AdventureR אני כל כך סקסי..והתכוונתי לייק בפרופיל שלי על זה ששיניתי מרווק לנשוי XD אחי, בוא למסן. נכתב במקור על ידי .Zeta אבל אני רוצה שיאן יגיע כבר ל9000 אבל אני צריך גם ממך הקדשה אחי, הוא לא יגיע, אמא תעניש אותו. אני מתחרפן מה הוא עשה
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Wolf Man מה העונש? אתה תעשה את העבודות בית שלי? אחי, הוא לא יגיע, אמא תעניש אותו. אני מתחרפן מה הוא עשה בחודשיים הקרובים...כן.
אז תיתן לי אתה הקדשה נכתב במקור על ידי Wolf Man מה העונש? אתה תעשה את העבודות בית שלי? אחי, בוא למסן. אחי, הוא לא יגיע, אמא תעניש אותו. אני מתחרפן מה הוא עשה
נכתב במקור על ידי prowinner בחודשיים הקרובים...כן. נדפקת, נדפקת, אווו נדפקת! נכתב במקור על ידי .Zeta אז תיתן לי אתה הקדשה אחי, הוא יעשה לי את כל עבודות הבית!
נכתב במקור על ידי Wolf Man מה העונש? אתה תעשה את העבודות בית שלי? אחי, בוא למסן. אחי, הוא לא יגיע, אמא תעניש אותו. אני מתחרפן מה הוא עשה אני נכנס אני נכנס
כיף לך יאן תעשה גם במקומי כלים נכתב במקור על ידי Wolf Man נדפקת, נדפקת, אווו נדפקת! אחי, הוא יעשה לי את כל עבודות הבית!
-*- ספעם .גכדג דג אמיר,אכלתי אותה.
נכתב במקור על ידי .Zeta כיף לך יאן תעשה גם במקומי כלים אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה כבר יותר מיידיי!!! בוא בוא לפייסבוק . .;;;;;;
נכתב במקור על ידי .Zeta כיף לך יאן תעשה גם במקומי כלים ואי, קוויתי שהוא גם ירותק, נראה שאמא ריחמה עליו(איזה ריחמה? חודשיים אני אנוח!).
לילה טוב...
נכתב במקור על ידי prowinner -*- ספעם .גכדג דג אמיר,אכלתי אותה. אולי עכשיו תלמד להיות אחראי..
חוקי הפורום