ויש לו עוד 7 שקל !נכתב במקור על ידי סנדוקאן
ויש לו עוד 7 שקל !נכתב במקור על ידי סנדוקאן
|
|
10 ש'ח
לא כולל הרוח מהכובע שמכר
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
קיצר משה מה אתה מתבכיין על זה שהפסדת כסף
13 ( סתם כדי להיות שונה )
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
20 שקל... מכר כובע ב7 הפסיד את הכובע אז הלך 7 הביא לו עודף של 3 הלכו עוד 3 בנתיים 10 אני לא סופר את השטר המזוייף כי הוא מזויף אז בנתיים הוא הפסיד 10 ואז החבר שלו בא ואמר שהכסף מזוייף אז הוא הביא לו עוד 10 בסך הכול יוצא 20...
טוב אתם מבלבלים בביצים חלק ענו תשובה נכונה אבל הסיבה לא הייתה נכונה הינה הפיתרון:
כמו שיעקוב(חח) אמר, התשובה היא אכן 10 ש"ח..
החידה פשוטה לגמריי אך היא מבלבלת..![]()
משה הפסיד 10 ש"ח כיוון שהוא נתן ללקוח כובע בשווי 7 ש"ח + 3 ש"ח עודף, בלי שהלקוח ישלם..
כלומר הלקוח שילם אך בשטר ששווה 0 ש"ח.. יש עוד את ה-10 ש"ח שהשכן נתן למשה, ואחר כך משה החזיר לו את ה-10 ש"ח, ככה שההחלפה ביניהם לא משמעותית במקרה הזה..![]()
אף אחד לא שם אז אני יכול לשים חידה?
שים בתאחלס אף אחד לא פתרנכתב במקור על ידי taika
הביאו את התשובה אבל ההסבר לא נכון
יש לי חידה
יאללה הנה חידה..
איש מת ועולה לשמיים , מלאך בא ואומר לו שאם הוא רוצה להכנס לגן עדן הוא חייב לפתור חידה , והוא כמובן שלא אכפת לו לנסות מסכים.
המלאך מכניס את האיש לאולם עם 500 בנים ו500 בנות כולם דומים אך לזוג מהם (בן ובת) יש פרט שונה מאשר לאחרים וזה מה שמבדיל ביניהם) האיש היה אמור למצוא את אדם וחווה , הוא הלך והלך מצא את אדם ואת חווה והוא גם צדק ונכנס לגן עדן,
איך הוא ידע לזהות בבירור מי זאת חווה ומי זה אדם?
אין להם פופיק
טוב חידה שלי:
יש מטוס מלא נוסעים שנמצא במרחק 4 מטרים מהר.. אם המטוס לא ישנה זוית הוא יכנס בהר.. אך הטייס פשוט יושב ומחזיק בהגה.. למה?
לכל החרטטנים הטייס חי ואין מחבלים על המטוס
סנדוקאן יא הורס אין מצב שחשבת על זה ככה בכמה שניות..
פשוט אין מצב..
וההסבר הוא שאדם וחווה נבראו ולא נולדו ומהסיבה הזאת אין להם פופיק שנוצר מחיתוך חבל הטבור..
חחחחח תתפלא מהשכל שלי.. האמת שלא בכמה שניות אבל חשבתי על זה לבד