קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חח אני לא מאמין
    על ידי ofek בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 18-10-2008, 18:38
  2. חחחחחחחחחחחח די אני לא מאמין איזה בצפר עני
    על ידי Orel Abergel בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 17:30
  3. משחק אדיר!!לחולךי נפש...סבן כנס:)]
    על ידי AbutbuLL בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 08:22
  4. כנס
    על ידי ArIeL בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:29
נושא נעול
עמוד 12 מתוך 12 << ראשון ... 2101112
מציג תוצאות 166 עד 176 מתוך 176

מאמין ב-ה’ ובתורתו?לא?!?! כנס ותווכח בעצמך - עמוד 12

משתמש באימונים האוואטר של breslev2u
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ''אמור מעט ועשה הרבה'' פתגם חז''ל

רוב הדיון הזה זה כפירה טוטאלית....

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נו מה נעשה למה אתה חי במדינה שכולם שומרי תורה מה זה לא ידוע שיש לא מאמינים? ואל תגיד כפירה הם גם יהודים אין לך זכות לקטרג עליהם.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

יש פה כמה שכמעט עונים למילה אפיקורס
    אבל זה משהו אחר במקום שיבואו לבקש עזרה הם באים למתוח ביקורת על אלו ששומרים
    ולהעליב את האמונה שלנו....
    אז כמו שלנו אין זכות " לומר את דעתנו עליהם"
    שלא יגידו עלינו....
    הם גורמים ליהודים אחרים לפקפק באמונה שלהם...
    זה נראה לך נכון לעשות??

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

מה זה לחזור בשאלה? זה לא לשאול כלום. לקבל כל דבר כפי שהתורה ציוותה עליך. "איך השמש זורחת ושוקעת כל יום?" -"אלוהים עושה את זה, תשתוק ותמשיך להתפלל".
    זה הטבע של האדם לשאול שאלות, לבדוק, לחקור, לתהות. לענות לבן אדם ש"ישות עליונה מבצעת את הכל" זה כמעט כמו לענות "ככה" לשאלה של "למה?". זה נראה לך מספק? בגלל זה יש כל כך הרבה בני אדם שיוצאים מהקטע של התורה והמצוות כי הם פשוט רוצים ל-ד-ע-ת!
    לדעת איך החשמל עובד, איך האש עובדת, איך הגוף האנושי עובד, ממה החומרים בנויים, למה אנחנו נמשכים לאדמה, על מה אנחנו חיים?
    התורה עונה על הדברים האלה? ממש לא. או תשובות קצרות ולא מספקות. זה מטריד, זה מעצבן וזה גורם לבן אדם לזלזל בתורה ולכפור במצוותיה. כנראה שהרבנים לא הצליחו לענות יפה על כמה שאלות שזה מה שגרם לאדם להתרחק מהדת. וברסלב ראיתי בדיון אחד שלך שטענת שהיהודים לא מושפעים משום תרבות אחרת, יש לי חדשות בשבילך. קודם כל החרדים הצורה שהם מתלבשים זה לא הם חשבו בעצמם. הם אימצו את הטרנד המזרח אירופי שהיה בתחילת המאה ה20 והחליטו שזה הולם בשבילם. החילונים שפה (והאתאיסטים-יהודים) לא עושים כמעט שום דבר שקשור לדת, מה שכן הם עושים את המנהגים שהיו נהוגים אצלם בארצות אבותיהם. הרוסים חוגגים את הסילבסטר (ואל תתחילו עם החרטה שחוגגים לאפיפיור נאצי יומולדת, עוד אגדה אורבנית וחרטטנית של דוסים שלא רוצים שתהנו).
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

חרדים זה משהו אחר דבר ראשון
    וכן התורה עונה על כל התשובות
    תראה את מה שכתב רבי שמעון בר יוחאי במערה
    ממה שהוא למד מהתורה בזוהר הקדוש
    כל התשובות לכל דבר בעולם
    דברים שמדענים יודעים רק היום בעזרת מכשירים מדוייקים
    נכון שהאדם צריך לשאול שאלות
    אבל קודם עושים את הדבר בלי לדעת
    אחר כך תשאל למה עושים
    מהפסוק אחרי קבלת התורה אמרו
    "נעשה ונשמע"
    קודם נבצע אחר כך נשאל
    וגם בבתפילה אומרים קודם אין כאלוהינו... ורק אחר כך שואלים מי כאליהינו
    קודם אתה מתוודע לזה שהוא האל שלך והיחיד אחר כך את מבקש שאלות
    כל טוב

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Pirate צפיה בהודעה
    מה זה לחזור בשאלה? זה לא לשאול כלום. לקבל כל דבר כפי שהתורה ציוותה עליך. "איך השמש זורחת ושוקעת כל יום?" -"אלוהים עושה את זה, תשתוק ותמשיך להתפלל".
    זה הטבע של האדם לשאול שאלות, לבדוק, לחקור, לתהות. לענות לבן אדם ש"ישות עליונה מבצעת את הכל" זה כמעט כמו לענות "ככה" לשאלה של "למה?". זה נראה לך מספק? בגלל זה יש כל כך הרבה בני אדם שיוצאים מהקטע של התורה והמצוות כי הם פשוט רוצים ל-ד-ע-ת!
    לדעת איך החשמל עובד, איך האש עובדת, איך הגוף האנושי עובד, ממה החומרים בנויים, למה אנחנו נמשכים לאדמה, על מה אנחנו חיים?
    התורה עונה על הדברים האלה? ממש לא. או תשובות קצרות ולא מספקות. זה מטריד, זה מעצבן וזה גורם לבן אדם לזלזל בתורה ולכפור במצוותיה. כנראה שהרבנים לא הצליחו לענות יפה על כמה שאלות שזה מה שגרם לאדם להתרחק מהדת. וברסלב ראיתי בדיון אחד שלך שטענת שהיהודים לא מושפעים משום תרבות אחרת, יש לי חדשות בשבילך. קודם כל החרדים הצורה שהם מתלבשים זה לא הם חשבו בעצמם. הם אימצו את הטרנד המזרח אירופי שהיה בתחילת המאה ה20 והחליטו שזה הולם בשבילם. החילונים שפה (והאתאיסטים-יהודים) לא עושים כמעט שום דבר שקשור לדת, מה שכן הם עושים את המנהגים שהיו נהוגים אצלם בארצות אבותיהם. הרוסים חוגגים את הסילבסטר (ואל תתחילו עם החרטה שחוגגים לאפיפיור נאצי יומולדת, עוד אגדה אורבנית וחרטטנית של דוסים שלא רוצים שתהנו).
    למה אנשים חוזרים בשאלה זה כבר בחירה שלהם ויש להם סיבות משל עצמם, בד"כ הסיבה לחזרה בשאלה זה דווקא אנשים רוצים להרגיש "שיחרור" מסויים ולא שהם מפיסיקים להאמין, הם עדיין מאמינים וחלקם אף אומרים שרוצים לחזור שוב אל הדת.
    האנשים שחוזרים בשאלה מחוסר אמונה מהווים אולי אחוז אחד או שניים מחוזרי השאלה.
    אתה מדבר על חוזרים בשאלה, אתה יודע כמה אנשים חוזרים בתשובה בלי עין הרע? הם פי כמה מהחוזרים בשאלה, אז הם ב"ה קיבלו את התשובות שלהם, וכנראה שהם היסתפקו, ואל תחשוב שלא היו להם שאלות, ווואה וואה כמה שאלות היו להם רק תיסתכל בשיעור אחד של הרב אמנון יצחק, רק תלך לסמינר אחד של ערכים תראה איזה שאלות שואלים ואיזה תשובות עונים להם גם. אתה בא לפה מטיח טענות בילדים שהגיל שלהם פה לא עולה על 18 עם כל הרצון הטוב שלנו ובאמת שיש רצון, אני לא חושבת שהשם שלי הוא "מיכל, גדולת הדור והמחזירה מספר אחת בתשובה.." באמת חבל שלא אבל בוא נודה במציאות, יש גדולים בהרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מאיתנו, ובסדר נביא פה קישורים, ונביא פה פירושים אבל תאכלס הן נופלות על אוזניים ערלות. מי שרוצה למצוא את התשובות ובאמת למצוא יכול להיות שיסתפק במה שמביאים לו אבל יש דברים שאנחנו באמת לא נצליח לשכנע וצריך פגישות של פנים מול פנים בשביל זה ולא ככה לרשום דברים. ולכן מי שרוצה יכול לפנות לתנועות רבות שהתפקיד שלהם זה לתת תשובות לשאלות כאלה. (מי שרוצה בפרטי בכיף..)
    איך הגוף האנושי עובד, איך החשמל עובד,איך האש עובדת, אולי התורה לא עונה על זה אבל האם הדבר הזה סותר את התורה?! חלילה, זה דווקא מחזק. אדם שלומד על גוף האדם (שד"א ללמוד על הטבע, על העולם ולקנות חוכמה זאת מצווה כי רק ככה מבינים את גדולתו של הקב"ה בעולם!) ומבין את מרכיביו וכל דבר ודבר יש לו תפקיד בגוף רק מבין את גדולתו של הקב"ה וזה, זה הדבר שמחזק באמונה.

רק הרוסים חוגגים את הסילבסטר? פחחחחח לפי מה שאני רואה לצערי אז רוב המדינה פה רוסים...
    טוב ונגיד סילבסטר לא היה אפיפיור שרצח יהודים, אתה יודע מה זה התאריך הזה?! זה תאריך\הולדת פטירת יש"ו(חח יש על זה חילוקי דעות). למה שאני אלך לחגוג את זה?! אה?! מהבנאדם הזה נוסדה הנצרות, שאני אלך לחגוג את ההולדת\פטירת אותו האדם שבגלל הדת שהוא יצר נרצחו ונטבחו הכי הרבה יהודים בעולם?! זה אבסורדי ברמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    יעלה בדעתך ללכת ולחגוג את הולדת\פטירת מוחמד?! לא! נכון? אז למה ללכת ולחגוג את הולדת\פטירתו של אותו האיש?! זה כ"כ מגוחך שבא לי לבכות.
    אתם רוצים לחגוג שנה חדשה? בשביל זה יש את ראש השנה....לכו תחגגו בכל יום אחר אבל למה בתאריך המעורער הזה?
    שבוע טוב ובשורות טובות...
    נערך לאחרונה על ידי michal; 11-08-2007 בשעה 22:26.

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

נעול ...
    (לפי בקשת פותחת האשכול הזה)

משתמש משקיע האוואטר של Medvednic
    שם פרטי
    אדי
    לייקים
    0
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    All Warfare Is Based On Deception

ברירת מחדל [תגובה] על הדיון של "מאמין בה' ותורתו"

חבל שנעלתם, רציתי להגיב שם, אז אני אפתח נושא חדש רק כדי להגיב, ולא לפתוח דיון.
    ראשית כל אני יהודי.
    אני מאמין באלוהים, אבל לא מאמין בזה שכדי "לקבל" משהו באלוהים צריך לקיים מצוות מסויימות, לקרוא פסוקים מסויימים, ללבוש בגד מסויים, וכו'.
    אל תבינו לא נכון, אני לא כופה על אף אחד ולא בא לערער את אמונתו של אף אחד, באתי להביע דעה.
    צריך להיות בני אדם, לכבד את החי, להתנהג בצורה הוגנת, מתחשבת כמה שיותר, לקבל את האחר על כל השוני שלו.
    כמו כן, אני מאמין שתפילה אמיתית זה משהו שבא מעומקי לב האדם ויכולה לבוא בכל צורה שהיא, אפילו ללא מילים וללא מחשבות, ולא חייב לבוא מקריאה של טקסט כלשהו.
    לדעתי כל הקטע שיהודי הוא מעל אנשם אחרים זה גזענות, ובכלל המילה "גוי" יש אנשים שמשתמשים בה במטרה של לפגוע ולהקניט.
    היה מישהו באשכול שם שכתב לגבי זה שאוכל לא כשר יגרום ליהודי כאבים ולמי שלא יהודי אז הוא יהנה מזה, שוב - זה נכתב כאילו יהודי גם מבחינה פיסית "עילאי" יותר.
    היה שם עוד מישהו שכתב בתגובה למישהו שאכל חזיר: "אתה לא יהודי תעשה לי טובה בחייאת אכלת חזיר אתה לא יהודי כמה שתגיד לעצמך שאתה יהודי זה בכלל לא נכון, בו נגיד לפי התורה אתה לא יהודי שאתה אוכל לא כשר ואוכל חזיר" - אני לא מסכים עם זה, לדעתי הציטוט הבא מתאים לפה "חטא ישראל – אף על פי שחטא, ישראל הוא."

אני לא אוהב את הפאנטיות הדתית וזה לא משנה באיזו דת, את כל המלחמות והכפיות האלו בכוח של הדת, כל אחד יאמין במה שהוא ירצה.
    ומי שכתב על הכפייה החילונית, אני גם די מסכים, כי הרבה חילונים או אנשים שלא מאמינים וכו' פשוט לא שמים לב עד כמה הם כופים את אורח חייהם על אלו שכן, על המאמינים ההדוקים, החרדים וכו'.

דתות אמורות להיות מבוססות על אהבה, סליחה, הבנה וסובלנות ולא על גינוי והאשמת אנשים כשהם עושים טעויות או "כופרים" בדרך כלשהי.

"אני מאמין במדע, אני מאמין באלוהים, אבל אני לא מאמין במישהו שאומר לי כיצד לחיות את חיי."
    נערך לאחרונה על ידי Medvednic; 18-08-2007 בשעה 17:36.

מורחקים האוואטר של Jason
    שם פרטי
    Jason
    לייקים
    0
    נקודות
    260
    משפט מחץ
    אם לא היית מוכן להאבק על האהבה שלך, הרי שלא היית ראוי לה

אני רק אגיב מהסיבה הפשוטה שאני מסכים איתך.
    אתה הולך לפי הגישה הרפורמית.. הגישה הכי מוצלחת לדעתי.. הגישה שהוכיחה את עצמה כמתקדמת ונבונה ביותר..

בכל מקרה, בקשר לכפייה חילונית.. אתה לא יכול להגיד את זה כי אין לך את הזכות לכפות על אישה לכסות את עצמה.. אתה שוכח שאנחנו המצאנו את הבגדים.. פעם הם לא היו.. היו רק בדים וגם זה בקושי.. ומה עם כל השבטים באפריקה ששם בכלל כל החלק העליון חשוף? כפייה חילונית תהפוך לכפייה רק ברגע שיפסיקו לגרום לאנשים להתפלל.. אבל בניגוד לכל הכפיות האחרות, יש לה יתרון אחד - אין מלחמות על דת. אגב, באותו שונא שאמרת, אתא תורכ האמין בדבר אחד - לא יכול להתקיים אדם שכל מה שיש לו זה דת.

זה כל מה שיש לי להגיד.

קבל את תמיכתי.

המשך ערב מהנה,
    Jay.

If everyone cared and nobody cried
    If everyone loved and nobody lied
    If everyone shared and swallowed their pride
    We'd see the day when nobody died

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

יש דברים שרבנים המציאו..כמו שאישה צריכה לשמור על צניעות..אישה חרידייה צריכה אפילו להסתיר את השיער שלה..וזה דבר מפגר..

לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

שבוע טוב ומבורך
    אמרנו שהדיון ההוא נעול אז נעול

נועל פה!!!
    "אין לנו על מי לסמוך,רק על אבינו שבשמיים"

אמר להם הקב"ה לישראל:"בטחו בשמי והוא עומד עליכם שכל מי שבוטח בשמי אני מצילו"

נושא נעול
עמוד 12 מתוך 12 << ראשון ... 2101112

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,866 | הודעות: 8,201,459 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect