|
|
יש הוכחות למה שכתוב בתנ"ך , וזה לא עוד סתם ספר , אני מבקש..הוכחות מהתנ"ך לא מספיקות, זה בסה"כ ספר
הוכחות ממשיות!
א.אני לא חושב בכלל שחיפשת.א. לא ראיתי שום הוכחה למה שקרה בתנ"ך.
ב. האבולוציה זה תהליך שמתרחש גם היום.
ב.אבולציה ף זה דבר שמתרחש גם היום ?..
טוב אחי , שיט!! בדיוק צמחה לי עוד אצבע..
נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 22-04-2008 בשעה 23:46.
[quote=NoiTuloVe;3252848]אני לא יכול להביא לך הוכחה על סיפור הבריאה אבל אני יכול להביא לך של דברים אחרים...
חוץ מזה אמרתי שצמחה לי אצבע בצחוק , לא מתוך כוונה לצחוק על התגובה שלך.
ובוא אני אבקש ממך משהו , תוכל להביא לי הוכחה שהאדם נוצר מהקוף ?.
לזה אין שום תהליך של בית גידול.
כי גם עם אני אצליח לחיות אלף שנה עם קוף בבית [אבל נהייה ממש באותו מקום בכל זמן] כלום לא השתנה.
חוץ מזה עם מדענים מאמינים באמת שהיתה אבולוציה אז תריך לעשות יותר כבוד לקופים , ולא לשים אותם בכלובים ו / או לפצח להם את הגולגולת עם מברג ענק , בלי הרדמה [כמו שעשו במכון וייצמן] , אז אנחנו מתעללים בבוראנו ? או בעצמנו?. לא נראה לי ממש הגיוני. שמדענים יעשו ככה לעצמם , הרי הם אנחנו , רק שטיפה השתננו מאז.
[quote=NoiTuloVe;3252895]טוב אחי , עזוב אלה ויכוחי סרק.נכתב במקור על ידי [URL="http://www.iatraf.co.il/member.php?u=471"
לאף אחד פה אין הוכחות ממש טובות לטענותיו , אז נדבר כבר חחחח..
ואם תסתכל שוב , תבין למה התכוונתי שצריך לתת כבוד לקוף ולא להתעלל בו..
"קודם בא הקום אח"כ האדם" (משפט טוב למשחקים של חיפה , אבל לא נכון בגרוש.)
לילה טוב.
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 23-04-2008 בשעה 00:11.
חייפה אולטרס...
יש לי שאלה יותר חשובה..
למה אתה מתווכח איתם.. כאילו חח מה אתה מנסה לעשות לגרום להם להאמין שיש אלוהים?. .
הם לא.. וגם מסך של מחשב לא יעזור להם.. זה יבוא להם כבר בחיים שלהם מה אתה צריך להוציא אנרגיות..
אני את התגובות שלי לאשכול הזה סיימתי ממזמן.. דיי עד פה..
אני מסכים איתך חיפה אבל שתדע שלפי התגובות שלך אתה לא מבין מספיק בתנ" בתורה בפרשנים ובנסתר..
חבל שאין לרב אמנון ייצחק משתמש בפורום..
הייתי מת לראות את הפרצופים של כל אלה שמגיבים לך שהוא היה רושם את דעותיו פה אךך..
עזוב. חח יש כאלה שזכו ויש כאלה שלא..
הכל עיניין של חינוך ערכים מוסר והשקפת עולם.. .
חונכתי שונה לגמריי שתדע..
דרך אגב אני אתן פה עוד דוגמה לאיבר שאינו חיוני לגוף האדם והוא התוספתן..גם כן שארית אבולוציונית..
אולטראס חיפה אתה נתת לי תגובה מלפני בערך 2 דפים ולא הייתי כאן לענות
אתה מתחיל לבלבל ת'מוח על למה צריך עמוד אש יש פנסים וכל מיני שטויות אני אפילו לא זוכר..
למה לא לעשות נס גדול בכל מקרה..נס שעוד לא קרה..אתה מתאר את ה' כישות בכלל לא יצירתית..למה שיחזור על הניסים שלו..
ואם בן אדם לא אוכל כשר אז לא יהיו ניסים כאלה..זה הרי ברור שיהיה לכם כיסוי תחת לנבואות שלא מתגשמות
זה כמו שאני עכשיו יגיד דבר כזה
לי בעצם יש כנפיים..אממה..אני לא יכול להראות אותם בציבור
אלא רק אם יתקיים תנאי שדומה בערך לזה
יש נגיד 1200 תלמידים בביה"ס שלי..עד שלא כולם ללא יוצא מן הכלל יביאו 100 עגול בכל המקצועות..
הכנפיים שלי יהיו מוסתרות..
אבל יש לי כנפיים..זה ידוע..יש הוכחות פעם גם עפתי..וזה כתוב במחברת שלי שעפתי..
לא זה דווקא טוב שאתה חושב וחוקר זה דבר חיובי.
יש שני הסברים יכול להיות שכל החיות האלה נכנסו איתו לתיבה בזכות האל הכל יכול שהוא צווה על החיות להיכנס לתיבה.
ההסבר השני זה שהמבול לא היה בכל העולם והוא היה במקום אחד ספיציפי .
ליאור, אני אתן לך הוכחה שזה כן נכון. ניקח לדוגמה את הדוב החום (גריזלי) ואת דוב הקוטב הלבן ונשווה ביניהם.
לכאורה, חוץ מזה ששניהם דובים הם לא קשורים בשיט לדוגמא מבנה הראש. אבל, עקב תזוזת היבשות הפך הדוב החום לדוב הקוטב על מנת להתמודד עם הסביבה שבה הוא חי. הדבר הזה, אם תיקח אותו הרבה שנים אחורה תגלה שמקור של מספר מינים ביצור אחד. כך לדוגמה את הכלב. כמה סוגי כלבים אתה מכיר? והאם כולם דומים לאב הקדמון שלהם הזאב? תסכים איתי שלו.
הכחול זה התגובות שלי עליך [חח רעיון טוב הדבר הזה.. ]
הוא היה בכל העולם
אתה/ם יודעים שזה נכון שיש דבר כזה תהליך אבולוציוני?..
גם מהתורה =] אהא.
כמובן פעם הכל היה שונה ולא רק בבני אדם..
פעם בני האדם - קומתם הייתה גבוהה ורוחבם היה עצום...
הם היו כפול 3 מבנאדם ממוצע!
אתם יכולים לראות את התיאורים שהתנ"ך נתנה להם
לדוגמא גולית.. גובה: 4 מטר
רוחב: בערך 2 מטר. זה לא יאומן..
הוא בטח היה מפוצץ כזה מלא בצורה מחרידה =/
ושאול.. אומרים שלא ראו גבוהה כמותו.
ובקיצור, המידות שלהם היו מאוד גדולות.. מה גם לדוגמא בפרשת המרגלים..
שתרו את הארץ והביאו למשה אשכול ענבים שכל ענב היה בגודל של פיאט פואנטו, אין דברים כאלה. ולכן העולם הפך להיות אבולוציוני,
הטכנולוגיה התפתחה, האדם נהיה חלש והוא מנסה כל הזמן להשתמש בטכנולוגיה כדי לפצות על הכח האבוד שלו [אני רוצה יום אחד לכתוב על זה ספר =/ ] שימו לב הבניינים ניהיו ענקיים הכל ניהיה צפוף ואנחנו ניהיינו קטנים.
פעם, היו שטחים ענקיים של פרדס
וללכת מפה לאילה היה לוקח בערך חודש!
במסכת אבות כתוב:
"משמת רבן גמליאל, ירדה חולשה לעולם."
=/
לגבי מה שהגבת..
לשואה יש תיעוד..לניסים אין..
הם פשוט לא קרו..אז חלאס...פשוט תוצאה של חוסר השכלה בשילוב עם טלפון שבור
ופעם לא היו אנשים בגובה של 4-5 מטר אחרת היית מוצא שרידים..כמו של דינוזאורים...(שהתקיימו הרבה לפני ונמצאו להם שרידים)
חלאס להגזים עם החרטות שלך..ירדה חולשה לעולם..פסדר
בינתיים נמצאו שרידים שמוכיחים שהאדם היה בעל מבנה פרימיטיבי וחלש יותר בעבר..אה..וגם יותר נמוך..
ואני לא זוכר שכלב הוא תהליך אבולוציוני של זאב מאיפה ההוא הביא את זה
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 19-06-2008 בשעה 00:57.
אחי תבדוק את זה...
מכיר תהליך שנקרא ביות? אז הזאב עבר ביות מה שהפך אותו לכלב
נערך לאחרונה על ידי עידו123; 19-06-2008 בשעה 17:13.
אתה צודק לאללה אחי