נכתב במקור על ידי FreT רוסיה =-O ממש לא , אני מרוקאית - צרפתיה סתם שאלה , מה זה אומר בצרפתית פוטה ? אמרו לי זה כוסעמק .. זה נכון ? כי לי זה ניראה זונה ..
(:
גם אני הצבעתי
פוטה=זונה בספרדית לא צרפתית
נכתב במקור על ידי Jdogg פוטה=זונה בספרדית לא צרפתית שאלתי על צרפתית !
נכתב במקור על ידי קארינה ( = ממש לא , אני מרוקאית - צרפתיה סתם שאלה , מה זה אומר בצרפתית פוטה ? אמרו לי זה כוסעמק .. זה נכון ? כי לי זה ניראה זונה .. תגידי לי שאת צוחקת! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אגלה לך סוד ביננו... בעצם כל הפורום יודע יש לי חולשה רצינית למרוקאיות צרפתיות!
נכתב במקור על ידי קארינה ( = ממש לא , אני מרוקאית - צרפתיה סתם שאלה , מה זה אומר בצרפתית פוטה ? אמרו לי זה כוסעמק .. זה נכון ? כי לי זה ניראה זונה .. Hooker זה זונה בצרפתית ומרוקאייים שליטה D:
נכתב במקור על ידי -Aviv- Hooker זה זונה בצרפתית ומרוקאייים שליטה D: היה היום פרק חדש של לילה בכיף והביכיפיות רקדו ריקוד זול (3 פעמים הם הופיעו!!!)
" For Those About To Rock - We Salute You "
נכתב במקור על ידי -Aviv- Hooker זה זונה בצרפתית ומרוקאייים שליטה D: האיש והאווטר
נכתב במקור על ידי Ori תגידי לי שאת צוחקת! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אגלה לך סוד ביננו... בעצם כל הפורום יודע יש לי חולשה רצינית למרוקאיות צרפתיות! אני לא צוחקת .. נכתב במקור על ידי -Aviv- Hooker זה זונה בצרפתית ומרוקאייים שליטה D: אז מה זה פוטה ? או פוטם ? לא משנה משהו שהולך ככה בסגנון .
איזה שעמום, בא לכם חידות טיפה ? עריכה Farcies פוטם - זה בכלל פרווה
נערך לאחרונה על ידי -Aviv-; 24-07-2009 בשעה 01:38.
נכתב במקור על ידי -Aviv- איזה שעמום, בא לכם חידות טיפה ? עריכה Farcies פוטם - זה בכלל פרווה חידות
נכתב במקור על ידי קארינה ( = אני לא צוחקת .. אז אם זה ככה: בת כמה? מה את עושה מחר בערב?
נערך לאחרונה על ידי Ori; 24-07-2009 בשעה 01:38.
נכתב במקור על ידי Ori אז אם זה ככה: בת כמה? מה את עושה מחר בערב? מה עם האמריקאית?
נכתב במקור על ידי Ori אז אם זה ככה: בת כמה? מה את עושה מחר בערב? חידה : פדופיל אחד התחיל עם ילדה בפורום איך זה נגמר?
נכתב במקור על ידי -Aviv- חידה : פדופיל אחד התחיל עם ילדה בפורום איך זה נגמר? כאפה + אונס
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום