תחבר בקרוב לאייסי..
לא דיברתי איתך מלא זמן 0.0
תחבר בקרוב לאייסי..
לא דיברתי איתך מלא זמן 0.0
|
|
שי יש לך אייסי ??
כה.. יש לי אותך לא?? אתה זה TheDark? ופעם הבאה בהודעה פרטית אחי, לא כדאי שינעלו לנו את האשכול אה??![]()
שרת מאוחסן.. האיחוד של BangMS, KarmaMS וTequilasunrise מגיע...פרטים בקרוב..
-הצ'אנל שלי-
http://www.youtube.com/user/xGrOffical
הבנו! זאת לא נקראת.. רק הבהרתי שהבנתי.. חח.. על תנעל אבל!
אני הייתי כבר בשרת ליראות דברים, חוץ מאיזה משהו שהיה בהתחלה זה אחד השרתים הכי טובים שיש (: לפחות בישראל
וואי וואי..
שניכם עכשיו הגבתם סתם.
עכשיו , הבהרה לא הבהרה , אני נועל.
-הצ'אנל שלי-
http://www.youtube.com/user/xGrOffical
בעיקרון אף אחד לא ממש עדיין "בתוך" הצוות חח. כאילו יש כמה שאני רוצה שיהיו ואם הם רוצים אז יאללה תצטרפו חח.(וכן אני עדיין יצטרך עוד GM's אז,ואני ישאל את אותם אנשים בקרוב חח)
ערכתי כמה קווסטים וכו'.(פרסים שונים וכו') אני עומד לערוך את ההתחלה היחודית לשרת ואני הולך לעשות אותה קשה יותר)
התחלתי לעבוד מחדש על מערכת הבורסא! חחח סוף סוף.(אני עוד לא יודע איך אני יעשה אותה לגמרי אז פרטים בהמשך!
)
התחלתי לעבוד על מערכת נקודות איוונטים!(זה יותר לצוות מאשר לשחקנים כי לפעמים ותאמינו לי אני יודע! הצוות שעושה איוונטים מתעייף ואין לו ממש כוח נגיד לסקרל אייטמים או להביא דברים וכו',אז פעם ב הצוות יביא נקודות איוונטים שאותם אפשר להחליף בעד דברים שווים! כמובן שאפשר לבקש נקודות בתור פרס אבל זה תלוי בGM או איש צוות אחר שמארח את האיוונט XD)
מערכת העיסוקים(הרבה שאלו אותי לגבי המערכת הזו!) אני עדיין לא בטוח לגבי השינויי רייטים! אולי אני ישנה אותם אולי לא!(בבקשה אל תגידו "תשנה בבשה!!" וכו' אני יחליט לבד הפעם זאתי ההחלטה שלי מצטער)
אז ככה:
אני יערוך כמה עיסוקים!(שף יהפוך למדען,שחקן חרשן יהפוך לסופר נובוכו'!
)
התחלתי לעבוד על הקווסטים לעיסוקים שונים! (למשל מדען יכול לייצר דברים ליצירת נשקים וכו' כן אני גם עובד על מערכות כאלו! חחח ורק הוא! אז למשל הוא יכול ליצור הרבה דברים טובים ולמכור אותם וכו'!)
איש עסקים יכול להשיג לכם הנחות בכל מיני מערכות!(אם תשלמו לאותו בן-אדם כמובן! חח זה יהיה מציק לעשות אבל בשביל קהילת השרת המדהימה אני יעבוד על זה כמה שיותר מהר!)
ערכתי כמה פקודות וכו'.(סתם דברים קטנים אני לא יכנס לזה זה ממש לא צריך להדאיג אותכם)
הורדתי את מערכת החיות של השרת! אני יהפוך אותה ליותר מגניבה!(פרטים בהמשך) והתחלתי לעבוד על הדרופים של המפלצות!(זוכרים את מערכת היצירה של המדענים? אז מפלצות יפילו פעם ב דברים שהמדענים צריכים כדי ליצור אותם וכו'
)
וזהו אני ימשיך לעדכן שוב בקרוב!![]()
נערך לאחרונה על ידי Warden; 28-12-2009 בשעה 19:03.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
אחי יעצלן תחבר לאייסי !!
אני צריך איזשהי דרל לדבר איתך..
ישלי רעיונות חמודים לשרת ואני בסוף ישכח אותם לול..
חח אחי איך קוראים לך באייסי בכלל?
וגמרתי את הפקודות לשחקנים.(אני יוסיף עוד בהמשך אבל כרגע הן גמורות)
טל תחבר למסן.. בא לי לדבר איתך..
חחח כל מי שהתעניין:
אלן(MapleClub) עכשיו הצטרף לצוות השרת!לא יודע עדיין על איחוד שרתים וכו' זה נברר בהמשך.
שי גם בצוות השרת!(GM) מזל טוב.
ויש עוד כמה בצוות אבל אני עוד צריך כמה GM's אז אני ישחרר את הטפסי בקשה כאשר אני יפרסם את הבטא של השרת.
גמרתי עוד עיסוק:
איש עסקים כרגע גם נמצא במערכת!![]()
אחח.. טל.. כור אטומי שלי חחח.. (אל תשאל נדבקתי במילה)
חתיכת עבודה...
קיצר, יש לנו שיחה!! מצאתי ת'מדריך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנס...
ותודה על המיזלו"ט (נתת לי מזל"ט..)
אני חייב להבין משהו, שמתי לב שאמרת הכל מא' עד ת' חוץ מהדבר בין החשובים, רייטים.. מה שכתוב לך בלוגו של החתימה לא מכוון נכון!?!?!?! כי אין מצב שרת כזה קל?? אני מציע ככה:
EXP: 30
MESOS: 95-100 (יהיה רעיון טוב גם לעשות שינוי רייטים כל הזמן..)
DROP: 1
ותתחב ר למסן נתחיל לעבוד על האיחוד..
שרת מאוחסן.. האיחוד של BangMS, KarmaMS וTequilasunrise מגיע...פרטים בקרוב..