|
|
אני יודע שיש עוד הרבה תמונות פשוט כל שאר התמונות כבר ישנות ואלו יצאו רק ביום-יומיים האחרונים...
כל האולמות שיהיו במשחק (רשמי) :
*Monday Night RAW
*Friday Night SmackDown
*WWE Superstars
*ECW
*WWE NXT
*Royal Rumble
*No Way Out
*Elimination Chamber
*WrestleMania 26
*Backlash
*Judgment Day
*Extreme Rules
*The Bash
*Night of Champions
*SummerSlam
*Breaking Point
*Hell in a Cell
*Bragging Rights
*Survivor Series
*TLC
מסך בחירת האולם :
![]()
ראיתי את התמונה הזאת גם אבל לא פירסמתי כי אני חושב שזה זיוף,תראה שהזירה של הרויאל ראמבל היא אותה הזירה של 2010(עם המכונית) ואמרו ש-ECW לא תהיה במשחק וגם אם כן זה בטח יהיה על חשבון NXT...
נערך לאחרונה על ידי Taker; 24-08-2010 בשעה 00:19.
לגבי התמונה של שימוס זה מהפרומו החדש בגלל זה זה ככה
נכון Taker צודק זו זירה של הרויל ראמבל הישן אבל יכול ליות שהיה את NXT במשחק כי כשעשו רעיון ליוצר המשחק לפני הסאמר סלם שאלו אותו מי הוא חושב שינצח WWE או NXT כיאילו נקסוס הוא אמר שהוא מעריץ שלהם ממש שהוא ממש מעריץ עוד שהם מNXT כי אחשב הם WWE סופארסטארס אבל הוא גם סם למשחק כול מה שהמעריצים מבקשים ככה הוא אמר!!!!
כשאני ימצא שוב תסרטון אני ירא לכם ותודה על המידע שנתתם!!
הם אומרים שהם בכוונה המציאו את זה ככה כדי שזה היה כיאילו מגניב כמו סופרמן וזה שהם גדולים זה כי הם עושים תרגילים מגניבים בכללי זה מתאים לילדים כיתה א' ב' ומעטה וגם אולי המשחק הזה היה יפה אם ממש כולם היו שם כול מי שהיה בWWE WWF אז זה היה משחק טוב ושהיה לו סיפור STORY LINE אם לא אז חרא של מישחק מה הקטע של להגדיל אותם סתם משעמם להם עדין שיעבדו יותר על ה2011 ולא אל הרא הזה
האולסטארס נשמע משחק גרוע!
הרגיל נראה סוס!
האולסטארס זה בשביל לדים קטנים יותר,וינס הבין שרוב המוצרים של ה-WWE נקנים בעיקר ע''י ילדים והוא מקווה שגם המשחק הזה יהיה ככה למרות שאני חושב שהוא טועה...