עבודה זה חרטא.
לעבוד קשה בDead End Jobs לא שווה את הכסף.
תעשו מה שאני עושה, תחשבו על דרך שתכניס לכם כסף והרבה על בסיס קבוע בלי שתצטרכו לקום מהכסא, בכל הנוגע לכסף הצלחתי להסתדר.
עבודה זה חרטא.
לעבוד קשה בDead End Jobs לא שווה את הכסף.
תעשו מה שאני עושה, תחשבו על דרך שתכניס לכם כסף והרבה על בסיס קבוע בלי שתצטרכו לקום מהכסא, בכל הנוגע לכסף הצלחתי להסתדר.
|
|
כל תחום הכסף באינטרנט,אפשר להשיג.
אני אישית למדתי קידום אתרים אבל זה לא בזין שלי,אולי מתישהו בהמשך אני יכנס זה יותר רציני
איזה שכונה,חזרתי אחרי שעתיים מבצפר..בזבוז ניקוב באמא
אתה עושה לי חשק לחזור שנה אחורה...
לא מאמין שאני מתגעגע לכלא הזה.
אני גם לא מאמין שאתה מתגעגע לחרא הזה,אני מסתכל על עצמי ופשוט אומר אין מצב שאני יתגעגע לבצפר חח
אני מבין ולא רק זה..
כעת שיש לי את היכולת, אני מבואס שאני לא בבית ספר ולא זכיתי להשתמש ביכולת הזאת כשכולם עדיין היו תיכוניסטים תמימים אבל בתכלס אנחנו נחוש את ההרגשה הזאת בכל גיל... מה זה כבר משנה.
אגב, לא קוראים לי סוניק אם 80% מכם לא נשברתם כבר (מזל שבאת לא קוראים לי סוניק).
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 03-03-2011 בשעה 20:07.
לא חושב שיש למישהו מה להסתיר,והוא לא יספר שהוא נשבר..כולה פורום,אנונימי ובלה בלה בלה,וזה בשביל הבן אדם ולא כדי להראות לאחרים שואו לא אוננתי ויפידופי יאי
היום יש מסיבה,נקווה לעוד HJC מינימום:]
אני לא חושב שקיימים בתולים מעל גיל 5, כולה להתחיל עם בנות.. אין ממה להתבייש ואין מה להסתיר.לא חושב שיש למישהו מה להסתיר,והוא לא יספר שהוא נשבר..כולה פורום
אגב, אני גם לא חושב שרוב האנשים ממוצעים, כולה צריך ביטחון עצמי והחלטיות.. אין מה להסתיר ואין ממה להתבייש.
אם כבר פתחנו בזה הרשה לי לומר שאני גם לא באמת מאמין שאנשים הולכים עם בגדים ברחוב, הרי לכולם יש שמוליק וציצים, אתה לא שונה מהם, אין מה להסתיר ואין ממה להתבייש.. תכלס תמיד ידעתי שכולם הולכים ערומים ברחוב! טחחח.. ולחשוב שעוד האמנתי לכל אותם אלה שניסו לעבוד עלי ולומר שלכולם יש בגדים.. שטויות במיץ!
חייב להגיד שאני לא במצב הכי סחי בעולם,ולא הבנתי מילה!_1 חחחחחחחחחחחחחחחחח
מבין את הראש שלך,אבל התכוונתי רק לדבר הספציפי הזה,שלדעתי אפחד לא צריך לשקר פה בפורום,זה לא יקדם אותו בשום דבר
אלא אם כן הוא רוצה DHV בפורום=\
נו איך הולך אנשים? מסתדרים ? :]