נכתב במקור על ידי freshair אני XD יששש! נכתב במקור על ידי By The Way אני אללה ליאור מה קורה? אמל'ה!!! איך אתה יודע איך קוראים לי?!?!? ואני בסדר איך איתך?
נכתב במקור על ידי Display STFU בוא לפייס
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ יששש! אמל'ה!!! איך אתה יודע איך קוראים לי?!?!? ואני בסדר איך איתך? סבבה.. ואני מכיר אותך בסקייפ -___-
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ יששש! אמל'ה!!! איך אתה יודע איך קוראים לי?!?!? ואני בסדר איך איתך? גייז יודעם הכל
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep יאן על תזין תשכל,למה אני יבעט גם בך... אמיר,יא הומו קטן סע סע לאונן על דמבו הפיל המעופף עוד מילה אחת משניכם..וחבל עליכם מילה אחת.
נכתב במקור על ידי Heracles הדבר היחידי שאתה פותח זה תחת של בחורים.. נכתב במקור על ידי Sexy_DJ יששש! אמל'ה!!! איך אתה יודע איך קוראים לי?!?!? ואני בסדר איך איתך? אתה הנסיך החדש שלי במקום יאן הזבל המאנייק הזה,שמפקיר אותי לטובת אחשלו ההומו
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep יאן על תזין תשכל,למה אני יבעט גם בך... אמיר,יא הומו קטן סע סע לאונן על דמבו הפיל המעופף עוד מילה אחת משניכם..וחבל עליכם נערך
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 28-08-2011 בשעה 00:36.
נכתב במקור על ידי Heracles אתה לא יכול לפגוע בזבוב אז חבל אלינו? החבר שלך בוריס מטפל בכל מי שמעצבן אותך אני לא צריך את בוריס,אני ארד לעם כדי לזיין את שניכם!...
נכתב במקור על ידי koralkoki ממ לא יש לי סקייפ .. הכל אחלה בחלה סחלה מאיתך ? D: אתה שקטטטטט ^$%#$^ חבל הייה ביננו קליק
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אתה הנסיך החדש שלי במקום יאן הזבל המאנייק הזה,שמפקיר אותי לטובת אחשלו ההומו סבבה . על דבר איתי . על תשלח לי יותר הודעות.
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אני לא צריך את בוריס,אני ארד לעם כדי לזיין את שניכם!... ועוד לחשוב שהיה ביננו חיבור
נכתב במקור על ידי TheSecret חבל הייה ביננו קליק עד שבא שמן ואכל את זהXD
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אני לא צריך את בוריס,אני ארד לעם כדי לזיין את שניכם!... אז בוריס ישאר בבית שלך?
נכתב במקור על ידי freshair אני XD נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אתה הנסיך החדש שלי במקום יאן הזבל המאנייק הזה,שמפקיר אותי לטובת אחשלו ההומו אני תמיד הנסיך שלך תודה בזה לא משנה מי פה נכתב במקור על ידי Display גייז יודעם הכל וואיי וואיי מה ניקו אמר עלייך חחחחחחח נכתב במקור על ידי By The Way סבבה.. ואני מכיר אותך בסקייפ -___- אהה וואלה אז כשישעמם לי אני יתקשר
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ אני תמיד הנסיך שלך תודה בזה לא משנה מי פה וואיי וואיי מה ניקו אמר עלייך חחחחחחח אהה וואלה אז כשישעמם לי אני יתקשר מה הוא אמר <?
חוקי הפורום