נכתב במקור על ידי Hit תשובה נכונה, זכית ב-2 נקודות. שאלה הבאה : pnc NPC.
נכתב במקור על ידי .Dor. NPC. תשובה נכונה, זכית בנקודה. נכתב במקור על ידי LikeANoob NPC. ענו על השאלה לפנייך, נסה לענות על השאלה הבאה. שאלה הבאה : pitrve
נכתב במקור על ידי Hit תשובה נכונה, זכית בנקודה. ענו על השאלה לפנייך, נסה לענות על השאלה הבאה. שאלה הבאה : pitrve privte
נכתב במקור על ידי LikeANoob privte קרוב, אך טעות.
נערך לאחרונה על ידי Messi; 27-09-2012 בשעה 18:54.
אם התכוונת לפרטי, זה נרשם "Private". או פיראט - זה Pirate.
נערך לאחרונה על ידי .Dor.; 27-09-2012 בשעה 18:55.
נכתב במקור על ידי Hit קרוב, אך טעות. privet
נערך לאחרונה על ידי LikeANoob; 27-09-2012 בשעה 18:57.
נכתב במקור על ידי LikeANoob privet ? תשובה נכונה, זכית בנקודה. נכתב במקור על ידי .Dor. אם התכוונת לפרטי, זה נרשם "Private". או פיראט - זה Pirate. ידוע לי שהמילה נרשמת כך, אך יש עוד מילה כזו במשחק. שאלה הבאה : rverse
נכתב במקור על ידי Hit תשובה נכונה, זכית בנקודה. ידוע לי שהמילה נרשמת כך, אך יש עוד מילה כזו במשחק. שאלה הבאה : rverse server
נכתב במקור על ידי Hit תשובה נכונה, זכית בנקודה. ידוע לי שהמילה נרשמת כך, אך יש עוד מילה כזו במשחק. שאלה הבאה : rverse reverse?
נכתב במקור על ידי LikeANoob server תשובה נכונה, זכית בנקודה. נמשיך מחר, חג שמח.
ממשיכים : kictte
נכתב במקור על ידי Hit ממשיכים : kictte ticket . (: תחבר לסקייפ
נכתב במקור על ידי LikeANoob ticket . (: תחבר לסקייפ תשובה נכונה, זכית בנקודה. אין באפשרותי לבוא לסקייפ כרגע, כשאוכל אני אבוא. שאלה הבאה : logend
נכתב במקור על ידי Hit תשובה נכונה, זכית בנקודה. אין באפשרותי לבוא לסקייפ כרגע, כשאוכל אני אבוא. שאלה הבאה : logend רמז ?
חוקי הפורום