לא מכיר :X
Before Their Eyes - Why 6 afraid of 7
לא מכיר :X
Before Their Eyes - Why 6 afraid of 7
|
|
youtube.com,תשתמשו בזה
Testament-apocalyptic city
7
Metallica-(Anesthesia) Pulling Teeth
אחחח איזה מלך קליף ז"ל...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
10!!!!!
the Beatles - Helter Skelter
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
8
Metallica- Wherever i may roam
בונד בחייאת תביא לי נקודה וואחד ותקבל אלבום שווה לא?![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
עזוב חבל לי על הנק' ויש לי אתרים ומקורות לאלבומים אבל בכל זאת תודה אחי...
9
Metallica - One
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
3
Metallica-Motorbreath
8
Metalica - Enter Sandmen
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"