קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] מלא משחקי תפקידים (אתר+תמונות)
    על ידי Zulu בפורום משחקי תפקידים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-11-2007, 08:13
  2. קורס להכשרת מדריכי חוגי משחקי תפקידים
    על ידי publishing at isrp בפורום משחקי רשת ותפקידים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-05-2007, 11:58
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 12-03-2007, 20:37
  4. [פורום] חדש נפתח בשם "משחקי תפקידים"!
    על ידי Desire בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 17-12-2006, 12:24

צפיה בתוצאות הסקר: איך השרת?!

מדרגים
1. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • מעולה!

0 0%
  • טעון שיפור.

1 100.00%
עמוד 13 מתוך 134 << ראשון ... 311121314152363113 ... אחרון >>
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 2000

[פרסום] משחקי תפקידים - עמוד 13

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מדריך ל ADDONS ל ALLODS

שלום אנשים, אני רואה שהרבה שחקנים מצטרפים בכל יום למשחק
    ורציתי לשתף אותכם בדברים שיעשו לנו את החיים הרבה יותר פשוטים במשחק.
    Addons למי שלא מכיר הם תוספות למשחק, כל מיני דברים שעוזרים
    לנו להפוך את המשחק ליותר קל.

אז ככה, פשוט צריכים להוריד את הAddons שזה

http://www.mediafire. com/?qrvzmzmfyqy

וגם את זה

http://www.mediafire. com/?2yczndflnda

אחרי שהורדתם את הקבצים. תפתחו את הRAR
    שקוראים לו Data ונכנסים לתקיה של המשחק

דוגמא "C:\gPotato.eu\Allods Online\

נכנסים לתקיה של Data ושמים את הכל בפנים

לאחר מכן נכנסים לתוך Mods ושם לתוך התקיה
    Addons והיא אמורה להיות ריקה.

אחר כך לוקחים את הRAR השני ושמים את כל
    התיקיות מתוך הRAR אל תוך הADDONS.

זהו, לאחר מכן נכנסים לתוך המשחק, אל תכנסו
    אל המשתמש שלכם. יהיה לכם צורה של גלגל שניים
    והוא אמור להיות בצבע צהוב כדי שזה יהיה מופעל.

ואחרי זה, ככה כל הADDONS אמורים להיראות בתוך המשחק.

תודה ענקית לשתוף שלי שעוזר לי להרים את הקהילה ההישראלית של ALLODS לאוויר.

כמו כן ברצוני להודיע לכל אלו שעוד לא הצטרפו אנחנו מונים כיום כ 11 שחקנים ישראלים בגילד כבר..
    במידה ומישהו רוצה להצטרף.. אתם מוזמנים לתת לי PM

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל [עדכון] MORTAL ONLINE בתשלום

טוב רציתי לתת לכם עדכון בנוגע למשחק MORTAL ONLINE .
    לקח לי שבוע להוריד אותו משהו כמו 7 גיגה בגלל המהירות האיטית מהאתר שלהם שהיה על 40 במקרה הטוב. כמובן אחרי שסוף סוף הורדתי את המשחק כתוב בהוראות שכדי לשחק במשחק צריך לקנות אותו. כתבתי משהו בפורום שם והתשובה היתה שכדי לשחק צריך לקנות את המשחק. טוב אז אני לא קונה משחק לפני שאני רואה אותו בכלל וגם ה OPEN BETA היתה מלאה באגים שלא הצלחתי להעלות בכלל את המשחק. הדבר היחיד שאני לא מבין זה למה התקייה של המשחק שוקלת 24 גיגה... ממש לא ברור.
    בכל אופן נקווה שמתי שהוא יהיה TRAIL למשחק ונוכל לבדוק אותו. ביי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Talking פרסום| Allods Online Playmates Ventrilo

אנחנו שמחים להודיע על פתיחת הוונטרילו של הגילד Playmates, כל מי שמעוניין לדבר
    עם חברי הגילד, או להכיר אנשים שיוכלים לעזור בתחילת המשחק, אתם יכולים להיכנס לVentrilo
    של הגילד.

בנוסף יהיה יותר קל לצרף אנשים חדשים לגילד כשהם מדברים איתנו בזמן אמת בVentrilo.
    אשמח לראות את כולם.

vent61.light-speed.com איי פי
    5291 פורט

גירסא 3.0

בכל יום אנחנו רק גדלים יותר ויותר

משתמש ותיק האוואטר של Funy
    שם פרטי
    איציק
    לייקים
    10
    נקודות
    119
    משפט מחץ
    לא איציק , אי'זו

אחי התייוג בפורום הוא כזה : []

משתמש ותיק האוואטר של DeadByApril
    שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

ברירת מחדל [פירסום]League Of Legends אירופאי רישמי! הורדה\הרשמה\מדריך\

שרת זה זה השרת המקורי, והאירופאי = לישראלים אין לאגים להבדיל האמרקאי ששם רק לחלק יש פינג טוב

כמו ש- ציטוט:
    MoogIe
    פרסם מדריכון קטן לגבי המשחק אז אני רוצה לפרסם בשנית וכמובן לפרט יותר על מה מדובר, ואני מדבר כמובן רק על השרת האירופאי.

לכל האנשים שמכירים את המשחק WARCRAFT3 מכירים כמובן את המפה הבלתי נמאסת DotaAllStars שמבוססת על לחימה, התקפה בעבודת צוות מיומנות, זריזות, יצירת חפץ חזק משילוב של כמה חלשים ועוד הרבה...
    ומה בעצם נעשה:
    האנשים שיצרו את המפה ב WARCRAFT3 חושב ואמרו " בוא ניבנה משחק שלם כזה " וזה בעצם מה שהם יצרו אחרי שנה וחצי
    מדריך:
    המשחק בנוי בעצם ממפה שלא משנה כמות של השורות שמהם יש תנועה כי העיקרון נישאר אותו דבר.
    מטרת המשחק הסופית היא להגיע ולחסל את המבנה הראשי של הקבוצה היריבה שבדרך נלחמים זה בזה, נלחמים בצוות, קונים את החפצים שלכם (יש לכל שחקן רשימת חפצים מומלצים כך שלא צריך לשבור תראש מה לקנות ) ועוד הרבה בפנים.

בכניסה למשחק אין יותר מדי ממה להסתבך פשוט לוחצים למעלה מצד ימין את הכפתור PLAY:

אחרי זה בוחרים ב Tutorial ומקבלים משחק לימוד שממש מסביר איך הכל עובד וכמה זה פשוט.
    לאחר כמה משחקי הדרכה אפשר להתחיל לשחק במצב Practic שנמצה ליד הכפתור Tutorial.

לפני כל משחק יש בחירה של שחקנים זמניים שכל בערך שבועיים מתחלפים בשביל לתת לשחקנים אפשרות לנסות את כולם לפני הקניה(אחרי כל קרב מקבלים נקודות קניה ו EXP(רמות) שאיתם אפשר לקנות שחקנים חדשים\תוספות\RUNES....)

אחרי בחירת השחקן בוחרים את הסקילים שהוא יכול להשתמש כמה פעמים בזמן המשחק ( לכל אחד כמות זמן תעינה לשימוש חוזר[יענו 60-260 שניות תלוי כמובן בסקיל) :

לאחר בחירת הסקילים מקבלים את שורת הRUNES ( אבנים שמוסיפות לשחקן תוספות כמו מהירות התקפה\חיים\כוח\MANA...) ומקבלים אפשרות להוסיף יותר ויותר ככל שהרמה עולה.:

בסוף מגיעים לשלב האחרון שזה ההמתנה\שינוי מראה לשחקן ב30-60 שניות שנותר ... ולבסוף בתוך המשחק שההתחלה ניראת בדיוק ככה:

לוחצים על מוכר הכחול בשביל לקבל את החנות שממנה קונים הכל במעלך המשחק.
    בתוך החנות למעלה אפשר לראות את רשימת החפצים המומלצת לשחק ( שכמובן מומלץ לבנות אותה איך שטוב לכם ) ועם לוחצים אליו זה ישר מראה מה צריך לקנות וכמה זה יעלה בשביל לקנות את החפץ בבת אחת או לקנות בחלקים עד להרכבה מלאה.

אחרי הקניות\קנייה... מחילם את המשחק:
    ברגיל את המשחק מתחילים כאשר הקשת(RANGER) תמיד בשורה ההמצעית שזה כמובן על מנת גישה מהירה לכל שער הצדדים בשביל לעזור וגם לצבירה מהירה של רמות ( כי הוא לבד של ולא בזוג )וזה כמה סרטונים שממש נותנים עצות טובות מה כדי ומה לא בזמן המשחק:
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=ITuakcMFu-o&feature=player_embedded#"]http://www.youtube.com/watch?v=ITuak...ayer_embedded#[/ame]!
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=FrRaHcn8V7Y&feature=player_embedded#"]http://www.youtube.com/watch?v=FrRaH...ayer_embedded#[/ame]!
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=oR-A1yxzVeo&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=oR-A1...layer_embedded[/ame]

Build ממולץ ללוחם NUKERפה
    בידקת בילדים פה: פה

לא להתבלבל יש לכם בחירה שם של השרת ! אמריקני או אירופאי ( לבחור את האירופאי כמובן ) כי הרבה מתבלבלים ומורידים את האמריקני וניתקעים עם לאגים..:

הורדה: כאן
    הרשמה: כאן
    [b]אתר ראשי אירופאי: HERE

ולכל מי שכל זה לא מספיק אני מוסיף את ההסבר המלא מהאתר שלהם בהמשך....
    מקווה שנתתי לכולם מספיק מידע, לכל שאלה שלחו PM או תרשמו פה.

תהנו..

קרדיט לפורום אחר
    נערך לאחרונה על ידי DeadByApril; 21-06-2010 בשעה 21:19.

קרדיט לFRENZY

שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

ברירת מחדל [פרסום] על המשחק Kal Online

Kal Online

לינקים:
    האתר הרישמי: http://www.kalonline.com
    הורדת המשחק: http://www.kalonline.com/Download/Client.asp?btn=1
    הרשמה: http://www.kalonline.com/User/Agreement.asp

הקדמה:
    Kal Online הינו משחק MMORPG - פעולה בגוף שלישי.
    המשחק מבוסס על מיתוס קוריאני עתיק שבו מסופר על Ban-Go, מלך השדים ו Ha-Nin אשר מנהיג את צבא ההתנגדות לשדים.
    במשחק השחקן מגלם דמות בצבאו של Ha-Nin, והשחקן נלחם בשדים, מפלצות שונות, וכמובן גם קיימת מערכת הPVP המפותחת של Kal Online.

הסבר על מערכת הפרטים של המשתמש והבסיס לבילדים:
    אם אתם תלחצו במשחק על המקש C, יפתח לכם חלון עם כל הפרטים על המשתמש שלו.
    הנה צילום מסך של פרטי המשתמש של השחקן שלי.

הסבר:
    Name: שם השתקן
    Job: הסוג של השחקן (קשתית, קוסמת לוחם)
    Goverment Position: העבודה של השחקן
    Guild: הגילד שאליו השחקן משתייך (אם לא הצטרפתם לשום גילד חלון זה יהיה ריק)
    Position: השם שניתן לקבוצת המשתמשים בגילד (לדוגמא לידר יקרא LeaderOf או כל דבר אחר) זה לא משנה...
    Level: הרמה של השחקן
    Contribution: התרומה של השחקן לממשלה. (עולה כאשר אתם עושים משימות)
    Health Point: נקודות החיים של השחקן
    Magic Point: נקודות הקסם של השחקן
    Attack point: נקודות ההתקפה של השחקן (התקפה פיזית -> קשתיות, לוחמים)
    Magic Attack Point: נקודות ההתקפה של השחקן (התקפה קסמית -> רק לקוסמות)
    On Target Point: נקודות הכיוון למטרה של השחקן. ככל שיש לכם יותר נקודות, הסיכוי שלכם לפספס את היריב יתקטן.
    Evasion Point: נקודות התחמקות. ככל שיש לכם יותר נקודות, הסיכוי שלכם להתחמק מהתקפת היריב גדול יותר.
    Defence: הגנה. ככל שיש לכם יותר נקודות, כך יתקזזו המכות הפיזיקליות של היריב עליכם, ואתם תספגו פחות.
    נקודות ספיגה: אין לזה שימוש מיוחד ולכן זה לא חשוב למתחילים.
    Fire Resistance: התנגדות להתקפות אש של קוסמות. ככל שיש לכם יותר כך יתקזז הנזק מפגיעות אש
    Ice Resistance: התנגדות להתקפות קרח של קוסמות. ככל שיש לכם יותר כך יתקזז הנזק מפגיעות קרח
    Lightning Resistance: התנגדות להתקפות ברק של קוסמות. ככל שיש לכם יותר כך יתקזז הנזק מפגיעות ברק
    Non Elemental Resistance: התנגדות להתקפות שלא קשורות לאלמנטים. לדוגמא כל מיני התקפות שמורידות לכם את החיים לאט לאט.
    Curse Resistance: התנגדות נגד קללות על השחקן. ככל שיש לכם יותר, כך הזמן שהקללה תישאר עליכם יקטן.
    Point: נקודות להשקעה בסטטוס (Strength, Health, Intelligence, Wisdom, Agility)

השפעה של הסטטוס על דברים שונים והשימוש בהם:
    Strength: משפיע בעיקר על נקודות ההתקפה הפיזיקלית ונקודות הכיוון למטרה, ומשפיע קצת על נקודות ההתחמקות.
    Health: משפיע על נקודות החיים של השחקן.
    Intelligence: משפיע בעיקר על נקודות ההתקפה הקיסמית, משפיע קצת על נקודות הכיוון למטרה.
    Wisdom: משפיע על נקודות הקסם של השחקן.
    Agility: משפיע בעיקר על נקודות ההתחמקות ונקודות ההתקפה, ומשפיע קצת על נקודות הכיוון למטרה.

הדמויות + הבילדים המתאימים:
    במשחק Kal Online, קיימות מספר דמויות שהשחקן יכול לגלם.
    לכל דמות יתרונות, חסרונות ואיפיון שונה.
    כל אלה שאומרים שיש דמות חזקה יותר, חזקה פחות זה שטויות... לכל דמות המטרות שלה, והדרך שלה לנצח בקרב.
    כמו כן, כל דמות מתחלקת ל-2 חלקים (עבודות) ברמה 50.
    בואו נתחיל בהסברים:

הקשתית (Archer):
    הקשתית היא דמות עוצמתית. היא תוקפת מרחוק, ויש לה המון נקודות התחמקות.
    יתרונות:
    - ירי מרחוק
    - התקפה גבוהה
    - המון נקודות התחמקות מהבגדים = ליריב קשה לפגוע

חסרונות:
    - להתקפות הבאמת חזקות לוקח זמן להיטען
    - הגנה בינונית
    - קצת נקודות חיים

העבודות של הקשתית:
    1) מרמה 1: Wondering Archer
    הסקילים של העבודה הזאת הם בינוניים, בעיקרון אין הרבה בעבודה הזאת זאת עבודת בסיס לכולם.
    הסקילים מתרכזים בלפגוע ביריב, למנוע ממנו לזוז לכמה שניות, ולשפר את נקודות הכיוון למטרה, נקודות ההתקפה הבסיסיות וכו'... שום דבר מיוחד

2) מרמה 30: Apprentice Archer
    הסקילים בעבודה הזאת גם כן לא מיוחדים, חלק אפילו חלשים יותר מאלו של העבודה הראשונה, אך יש סקילים פאסיביים שמאוד משפיעים על השחקן.

3) מרמה 50: אוקי כאן אתם בוחרים מי אתם רוצים באמת ליהות => Imperial Commander או Expert Archer
    Expert Archer: לEA יש סקיל התקפי מאוד חזק, לוקח לו זמן להיטען אך הוא מאוד חזק (וגם נראה דיי מרשים).
    הEA מתמקד בשיפור נקודות ההתחמקות שלו, שיפור ההגנה נגד קסמים שונים וקללות ועוד...
    תודות לשיפורים של הEA בנקודות ההתחמקות, קשה מאוד לפגוע בה. בנוסף לEA יש יכולת שמגדילה את טווח הירי ובסופו של דבר הEA מסוגל לירות ביריב ממרחק עצום. בסוף הExpert Archer הופך ל God Of Bow. היכולות של ה GOB עוד לא ידועות מכיוון שעוד לא הוספו למשחק. אך הרעיון הוא שהGOB יהנה מהתקפה אדירה!
    סטאטוס:
    Hp: 70-75
    Str: 70
    Agi: 90
    Imperial Commander: הלIC אין סקילים של התקפה ישירה. אבל, כאן באה ההפתעה: לIC יש המון אבל המון סקילים שיחלישו את האוייב. הIC מתמקד בלהחליש את האוייב, להוריד לו את ההתקפה, את נקודות הכיוון למטרה, את נקודות ההתחמקות, את החיים ואפילו לקחת לו את נקודות הקסם!
    לIC יש סקיל עיקרי שבו הוא משתמש: הסקיל לוקח לאוייב את החיים, ומעביר חלק מהם לשחקן עצמו!
    הIC מסוגל לגרום ליריב ליהות עיוור, ובכך היריב לא יוכל לראות דמויות לפרק זמן מסויים, דבר שמאפשר לIC לחסל את היריב בקלות.
    בסוף הImperial Commander הופך ל Imperial General. היכולות של ה IG עוד לא ידועות מכיוון שעוד לא הוספו למשחק. אך הירעיון הוא שהIG ישתק את היריב, ויחליש אותו לרמה כזאת שהיריב לא יוכל להגיב ובנוסף יוכל לתקוף מספר יריבים בפעם אחת.
    סטאטוס:
    Hp: 70-75
    Str: 50
    Agi: 110

הקוסמת (Magician):
    הקוסמת היא דמות חזקה, וכבר מהרמה הראשונה היא מתחלקת לקוסמת התקפית וקוסמת החייאה.
    יתרונות:
    - התקפה מרחוק (לא כ"כ רחוק אבל קיים מרחק מסויים XD)
    - אם בחרתם ליהות קוסמת התקפית ההתקפה תיהיה גבוהה מאוד, ומהירה.
    - ניתן להתקיף המון אוייבים בהתקפה אחת

חסרונות:
    - ההגנה נמוכה מאוד
    - נקודות ההתחמקות נמוכת גם כן
    - נקודות חיים ברמה בינונית

העבודות של הקוסמת:
    1) מרמה 1: Scholar
    הסקילים בעבודה הזאת הם בעוצמה בינונית.
    יכולות ההתקפה בסיסיות מאוד, וגם יכולות ריפוי בינוניות.

2) מרמה 30: Literary Person
    הסקילים כאן הם יותר חזקים.
    יכולות הריפוי משתפרות מאוד, וכך גם יכולות ההתקפה.
    ניתן כבר ממש להרגיש בעוצמה של הקוסמת אם זה מבחינת התקפה ואם זה מבחינת ריפוי. ניתן לרפא כמה חברים ביחד, ולהחיות אנשים מתים.

3) מרמה 50: אוקי כאן אתם בוחרים מי אתם רוצים באמת ליהות => Chairperson Of Joong-Bang או Hermit
    Chairperson Of Joong-Bang: לC.JB יש יכולות ריפוי אדירות! הC.JB מסוגל להחזיר את החיים של החברים או של עצמו לאחר ספיגת נזק חזרה ל100%! לחזק את ההתקפה שלהם, את ההגנה, את החיים, לשפר את הסטאטוס לזמן מסויים ועוד...
    (בעצם ההפך מהקללות של הIC). לבסוף הHERMIT הופך ל Military Adviser. היכולות עוד לא קיימות אך הירעיון הכללי הוא להעלות את היכולות של החברים בצורה מרשימה, ויכולות ריפוי ממש אבל ממש חזקות.
    סטאטוס:
    Hp: 80
    Wis: 60-70
    Int: 40-50 או בכלל לא אם אתם לא מתכננים לתקוף (דמות של פארטי בלבד)

Hermit: לHERMIT יש יכולות התקפה מדהימות! הHERMIT מסוגל לתקוף מספר אויבים ביחד, לתקוף חזק ומהר.
    הHERMIT יכול לשפר את נקודות ההתקפה הפיזית והקיסמית של החברים או של עצמו.
    הHERMIT מסוגל לחולל סופות ברקים, שלג ואש.
    הHERMIT בסופו של דבר הופך לASCETIC. גם כאן עוד לא קיימות היכולות אך הרעיון הכללי יהיה להרוג מספר אוייבים אדיר במהירות.
    סטאטוס:
    Hp: 80
    Wis: 40-50
    Int: 60-80 תלוי בכם...

הלוחם (Knight):
    הלוחם הוא דמות חזקה, מאוד היתקפית ובעלת הגנה גבוהה.
    יתרונות:
    - סליחה שהיה רשום פה התקפה מרחוק XD טעות שלי ^.^ פשוט השתמשתי בתבנית שהכנתי פעם אחת לקוסמת ושחכתי למחוק
    - המון חיים
    - המון נקודות פגיעה
    - המון הגנה

חסרונות:
    - קצת נקודות התחמקות
    - הגנה בסיסית

העבודות של הקוסמת:
    1) מרמה 1: Wondering Knight
    הסקילים בעבודה הזאת הם בעוצמה בינונית.
    יכולות ההתקפה בסיסיות מאוד, וגם יכולות הגנה לא משהו...

2) מרמה 30: Apprentice Knight
    הסקילים כאן הם יותר חזקים.
    יכולות ההתקפה וההגנה משתפרים בצורה ניכרת, וניתן להרגיש את עוצמתו של הלוחם.

3) מרמה 50: אוקי כאן אתם בוחרים מי אתם רוצים באמת ליהות => Commander או Vagabond Swordman
    *מרמה 50 הלוחם יכול לבחור להמשיך להשתמש בחרב יד אחת עם מגן או להשתמש בחרב 2 ידיים עוצמתית.
    Vagabond Swordman: לVAGA יש התקפה גבוהה מכיוון שהוא משתמש בחרב 2 ידיים. ההתקפה שלו איטית אך הקומבו של המתקפות שלו הוא רצחני.
    ההגנה בסיסית מאוד מכיין שאין מגן, אך זה מתקזז מכיוון שההתקפה היא פשוט עצומה!
    סטאטוס:
    Hp: 75-80
    Str: 110
    Agi: 48
    Commander: לCOMMANDER התקפה חלשה מכייוון שהוא משתמש בחרב של יד אחת עם מגן, אך ההגנה שלו היא עצומה!
    היכולות שלו מאפשרות לו לשפר את ההגנה שלו ושל החברים שלו בפארטי.
    הוא מסוגל לשפר את נקודות הפיגעה, ההתקפה הפיזיקלית, ועוד...
    סטאטוס:
    Hp: 110
    Str: 60
    Agi: 60-70

פירוט השיפורים, והכתוב על הבגדים וכו'...
    במשחק קיימת מערכת של Expsolive Blow או בקיצור EB.
    כאשר על הנשק שלכם יש EB, קיים סיכוי שבנוסף למכה הרגילשה שלכם, יווסף החוזק של ה EB.
    לדוגמא: אם ה EB שיצא הוא 600, והמכה הרגילה שהבאתם היא 1400 אז זה יצא כאילו הורדתם לאוייב 2000 נקודות חיים.
    ניתן להוסיף EB לנשק לפי כמות הטאליסמנים (של ההתקפה) שתשימו עליו.
    לדוגמא לא ניתן לשים 11 טאליסמנים ו 12 EB, אבל ניתן לשים 11 טאליסמנים ו 8 EB.
    במשחק אתם תוכלו לשים לב שאנשים רושמים שיפור של נשק בצורה הבאה G48 11/11/1 Legendary Savage Sword.
    אתם חושבים לעצמכם: למה הוא מתכוון ב 11/11/1? 0O
    אז הנה הפירוט: כמה OTP הוסיפו לנשק (1)/כמה EB יש על הנשק (11)/כמה טאליסמנים של התקפה יש על הנשק (11) ה G48 מציין את הGrade של הנשק שעליו אני אסביר מאוחר יותר, ה Savage זה השם בקיצור של הנשק, Legendary הוא הטאליסמן ששמו על הנשק.

הנה תמונה שתמחיש לכם: (התמונה היא של הקשת של הקשתית שלי)

זוהי תמונה של הקשת שלי, G53 12/12/4 Legendary Pain Bow.
    הLegendary מציין את השם של ה Talisman Of Infection שיש על הנשק.
    וכשאמרתי טאליסמנים של התקפה התכוונתי ל 12 Talisman Of Attack.
    ולנשקים של קוסמת זה יהיה Talisman Of Magic.
    בכדי לשפר את הOTP משתמשים ב Talisman Of Accuracy.

כמו כן, ישנם גם הבגדים.
    הם יותר פשוטים אבל גם כן יש מה ללמוד:
    יש מערכת של Bead Of Fire במשחק שעליה אני לא יפרט, אתם תלמדו אותה במהלך במשחק... זה לא רלוונטי לרמות הנמוכות.
    בכללי, כאשר ידברי איתכם על הבגדים יגידו נגיד G50 Despotic Archer Chest (כאשר Despotic מציין את שם הטאליסמן שעל הבגד. לבגדים משתמשים ב Talisman Of Protection).
    תמונה להמחשב והסבר:

אם נרצה לתאר את הבגד הזה: G50 Forced archer chest... אבל בכלל שזה לא טאליסמן מיוחד או משהו כזה (לא משהו XD) אז אפשר גם להגיד G50 Archer chest +1str.
    עכשיו הסבר:
    Evasion Point זה נקודות ההתחמקות שהבגד מוסיף
    Defence זה ההגנה שהבגד מוסיף
    וכו'... תוכלו להיעצר ברשימה שהכנתי למעלה של הסטאטוס.
    המשך (לא נכנס לי בהודעה אחת XD)

סקילים:
    במשחק Kal Online ישנה אפשרות להשתמש בסקילים (יכולות מיוחדות) של השחקן על מנת לחזק את ההתקפה או לעשות כל מיני דברים מיוחדים.
    הסקילים מתחלקים ל 2 חלקים. סקילים אקטיביים (עושים פעולה ממשית במשחק. כמו לתקוף, להחיות וכו'...) וסקילים פסיביים (עושים פעולה פסיבית במשחק. לדוגמא: להעלות את ההתקפה של השחקן או את כמות החיים שלו ביחס לכמות הקיימת)
    אם תלחצו "S" תוכלו לראות את רשימת הסקילים שלכם.
    תמונה לסקילים אקטיביים:

ה Skill Point מציין כמה נקודות יש לכם בשביל להשקיע בסקילים. (SP 1 יעלה את הסקיל ברמה אחת).

PvP - People Vs. People:
    במשחק גם קיימת מערכת קרב שבה אנשים יכולים להילחם באנשים.
    אם אתם רוצים לעשות קרב אחד על אחד מול משתמש מסויים שנמצא ליידכם אתם רושמים בצ'אט את הפקודה הבאה:
    duel Charname/ כאשר ה Charname מציין את שם השחקן היריב.
    אם מישהו ישאר אותכם לקרב תופיע בצד המסך ההודעה הבאה:

אם אתם רוצים לעשות את הקרב לחצו על Ok אם לא, לחצו על Cancel.
    -----------------------------------------
    כמו כן, יש מערכת של מלחמה בין גילדים.
    אין לי תמונות של זה כרגע אבל במלחמה יש בלאגן גדול והמשימה היא להפיל את הדגל של הגילד שכרגע שולט ב Castle, ולתלות את הדגל של הגילד שלכם. (משימה לא פשוטה XD).
    -----------------------------------------
    בנוסף יש מערכת של Assasin (רוצח).
    שחקנים יכולים לקנות מסכה של רוצח, לשים אותה ולתקוף שחקנים אחרים.

ואם עדיו יש משהו שלא מבין אז הנה עוד מידע:
    המדריך לא מועתק משום מקום!! אני רשמתי אותו!
    מי שמעתיק שישים קרדיט או שידבר איתי קודם!
    החלק השני של המדריך הקשור ל Kal Online.
    בחלק הזה של המדריך, אני אסביר לכם איך להשיג כסף במשחק.
    מכיוון שמי שניסה לשחק במשחק הבין שלהשיג כסף במשחק הזה זה לא פשוט כ"כ... אבל ת'אמת? זה דיי פשוט... רק צריך סבלנות ולא להתייאש. (בחלק הזה של המדריך לא יצא לי להביא דוגמאות מהשחקן שלי כמו במדריך הקודם כי יש לי בעיה בהתחברות :X אז הפעם אני ישתמש גם בתמונות מהשחקן שלי וגם מתמונת שאני מצאתי באינטרנט).
    אז בואו נתחיל:

פתחתם שחקן חדש. איפה מביאים כסף?
    אוקי, כידוע לכם כשמתחילים שחקן חדש במשחק Kal Online או בכל משחק אחר, היוצרים של המשחק נונתים לנו רק את הדברים המינימליים שאותם אנו צריכים בשביל לשחק.
    הדברים הם: נשק, טלפורט (איתו אפשר להעביר את השחקן במהירות מעיר לעיר. במקרה שלנו, מתחילים רק עם טלפורט לעיר הראשונה), וזהו...
    אז המון חושבים לעצמם "איך אני אמור להשיג כסף מהשטויות האלה?!"
    אז הנה הדרך שבה לא יחסר לכם כסף...
    דבר ראשון לכו להרוג כמה מפלצות מחוץ לעיר, תאספו את הכסף שיפול מהמפלצות.
    תנסו לאסוף משהו באזור של 500-1000 Geon.
    אחר כך לכו לחנות שבה מוכרים רשתות דיג ותקנו רשת אחת או 2. (לרשת הדיג קוראים במשחק Fish Trap).
    אם אתם לא מוצאים את החנות תשאלו אנשים (Where is the merchant?) או שפשוט תפתחו מפה ותחפשו Merchant זאת עיר קטנה לא יהיה לכם קשה למצוא אותו...

אחרי שקניתם רשת דיג, תלכו לנהר עד שתראו את דייג (הוא נראה בדיוק כמו הMerchant)... תדברו איתו, ותבחרו באופציה של I Would Like To Go To The Fishing Island או משהו בסגנון...
    זה יעביר אותכם לאי של דיג.
    באי תסתכלו מסביב אתם תראו המון אנשים מרוכזים מסביב לאיש אחר שגם הוא דומה ל Merchant... תדברו איתו ותבחרו באפשרות Please set up my fish trap או משהו בסגנון... XD
    וזהו, אתם תראו שהוא יקח את רשת הדיג שלכם, ויופיע לכם מד. כל פעם שהמד מגיע ל 100% זה אומר שדגתם דג אחד.
    העניין הוא שלוקח המון זמן לדוג דג ולכן אני ממליץ לכם לתת לשחקן לדוג בלילה, וביום לשחק.
    את הדגים אפשר למכור... חלק זולים מאוד, וחלק מגיעים למחירים של 60 אלף וכו'...
    על מחירים של דגים אני לא ידבר כאן כי בכל שרת שתשחקו זה שונה ואני לא מעודכן בכל מה שקורה בשרתים שבהם אני לא משחק.

אחרי שמכרתם דגים, תנסו להגיע לסכומים של 100-200 אלף (כן אני ידע שזה מאוד מאייש אבל אין מה לעשות... השקעה לעתיד XD)
    אחרי שיש לכם מספיק כסף, תקנו לכם נשק נחמד G40... (אבל לא נשק שיפוצץ את הכיס של השחקן שלכם ^^) ובגד אחד או שניים G42 (תלוי כמה כסף ישאר לכם).
    אחרי שקניתם, תמשיכו בדרך הזאת עד שיהיה לכם סט שלם של G42 ונשק G40 נחמד...

הגעתם לסט שלם ונשק? סבבה! כאן מתחיל הכיף =]
    אוקי, אחרי שיש לנו סט שלם G42 ונשק G40 חמוד, אפשר להתחיל באמת להשיג כסף.
    אוקי תראו, ממשיכים לדוג עד שיהיו לכם עוד 100 אלף בצד.
    אחרי זה, יש דבר שנקרא Stone Of Revition. אחד כזה עולה משהו כמו 10 אלף אני לא בטוח בכל שרת... אבל זה משהו בסביבות של ה 10 אלף.
    בקיצור, המטרה שלכם תיהיה למצוא כאלה Rev Stones שמוכרים ב 9 וחצי אלף או פחות (יענו בפחות ממה שהמחיר הרגיל). זה לא מטרה פשוטה אבל כך לא כ"כ מסובכת... תמצאו כאלה, תקנו מהם ותמכרו ב 10 אלף.
    אם אתם רואים נשק G40 שמוכרים אותו ב 40 אלף תקנו אותו! אתם יכולים להפוך אותו לRev Stones (אני אסביר על המערכת הזאת בהמשך) ותקבלו עליו 5 Rev Stones מה שאומר שאתם הרווחתם 50 אלף => 10 אלף רווח.
    ככה תמשיכו עד שתגיעו לסכומים מכובדים של כסף.
    ואז תתחילו לחפש דברים יותר טובים לקנות בזול ולמכור ביקר [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/bleh.gif[/IMG]
    תתעדכו במחירים של השרתים וככה לאט לאט אתם תיהיו עשירים.
    חשוב לציין שלפעמים העיסקה שלכם תיכשל ואתם תפסידו כסף! לא להתייאש תמיד יש נפילות ומורדות במשחק הזה. הכי חשוב זה לא לוותר ולא לאבד תקווה! בסוף המשחק יוביל אותנו בדרך הנכונה ויהיה לכם מספיק כסף. תנסו פשוט להנות מהמשחק...

אוקי בעיקרון אין עוד דרכים משמעותיות להשיג כסף במשחק (אני מדבר על דרכים חוקיות...)
    אם תעשו הכול לפי המדריך הזה, תתאזרו בסבלנות ותתנו לזמן לעשות את שלו אתם תראו איך השחקן שלכם יהיה מסודר צ'יק צ'ק.. ולפני שתסימו לב אתם כבר עם כסף עודף בכיס, וכל מה שאתם צריכים כבר יש לכם =]
    זהו מקווה שנהנתם ועזרתי לכם

קרדיט לפורום אחר
    נערך לאחרונה על ידי DeadByApril; 21-06-2010 בשעה 21:25.

קרדיט לFRENZY

שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

ברירת מחדל [סיקור/מדריך/הורדה] Sword of the New World: Granado Espada

אז ככה: שם המשחק: Sword of the New World: Granado Espada. (ההורדה וכל השאר בתחתית הדף)
    Sword of the New World: Granado Espada הוא משחק יחיד במינו, ואת זה אסביר בהמשך.

רקע:

המשחק מתרחש בתקופת אבק השריפה, המצאות ותגליות כאשר השחקן/שחקנים אשר אנו מגלמים הם חלוצים (או משפחה צבאית) הנשלחו ע"י המלכה של וספנולה בכדי לעזור למצב ב"עולם החדש" להשתפר,
    לעזור להשמיד את המפלצות שזימן דיאון לאנת'ם (שהיה כומר, אך הקריב את עצמו לכת, בכדי להפוך לחצי-רוח/חצי אל, או משהו כזה...) וגם לעזור לחזק את העמדות הפוליטיות נגד הרפובליקנים וגם את עמדת הכנסייה, שמנסה להפסיק את הכתות והקרבות של בני אדם.

מידע על המשחק עצמו:

במשחק זה אתם תשחקו באסטרטגיה שונה מכל משחק אחר וזאת מכיוון שאתם תכירו במשחק זה שליטה בשלושה שחקנים בבת אחת, כן, שלושה (וכן, איזה שחקנים שתרצו).
    לשליטה זו קוראים "MCC" שזה בעצם "Multi Character Control".

אתם תוכלו לעשות קומבינציות של שחקנים לפי הסטייל של המשחקיות שלכם, והאסטרטגיה שלכם, ותוכלו לבחור מתוך וריאציה של 5 שחקנים התחלתיים, ועוד כ-40 ייחודיים שתוכלו להשיג בהמשך המשחק ככל שתעלו רמות ותעשו משימות שונות.

5 השחקנים הראשוניים הם:

Musketeer:

שהוא אחד השחקנים האהובים עליי. מוסקטר משתמש ברובה "מוסקט" עד לרמה 24, ואז הוא יכול להשתמש באקדח שהוא מהיר אך לא ממש מדוייק. ברמה 36, הוא יכול להשתמש ב-2 אקדחים בו-זמנית שזה מהירות תקיפה ממש גבוהה, וממרחק קרוב זה ממש קטלני, וברמות מאוחרות יותר, יכול גם המוסקטר להשתמש ב-Shotgun שזה רובה עם הרבה התקפה (וכנראה גם שטח תקיפה יותר רחב) אך הוא לא מהמהירים. ולבסוף ב-Cannon שהוא עם חוזק תקיפה עצום, אך הוא איטי ויקר לתפעול (כדורי התותח די יקרים, ובכל פעם קונים 3, לא כמו הרובה שזה זול ו-100 כל פעם). הדבר שאני אוהב בו, הוא זה שנשקיו הם בעלי עוצמה מאוד חזקה (בהשוואה לשחקנים אחרים) וגם היתרון העצום הוא מרחק התקיפה שלו.

Fighter:

כפי שניחשתם, הוא משתמש בעיקר בחרבות. אני אוהב אותו בעיקר עם חרב ביד אחת ומגן ביד שנייה וסטייל לחימה הגנתי, בשביל הגנה מקסימלית והתקפה בינונית עד חזקה.
    בנוסף לחרב הרגילה, הלוחם יכול להשתמש ב :סכינים (מאוד לא מומלץ, מכיוון שהוא גרוע בזה); חניתות/רומחים שהם נשקים די חזקים, עם מהירות תקיפה בינונית אך בגלל גודל הנשק הלוחם מסוגל לפגוע בכמה מטרות בתקיפה אחת; סיף/דקר שהיא חרב מחודדת ומאוד טובה בדו-קרב אחד-על-אחד ומהירות תקיפה די גבוהה. בנוסף לחרב הסיף, יכול ברמות 40+ הלוחם להשתמש ב Main-Gauche- שזה סכין הדומה לחרב הסיף רק קטן יותר ומסוגל לבלום תקיפות של האויב ולתקוף עם הסכין עצמו; גם כן, הלוחם מסוגל להשתמש ב-Bastard Swords שהם חרבות ענקיות וכבדות עם מהירות תקיפה איטית, אך עם עוצמת תקיפה ענקית; יש גם את סדרת החרבות המעוקמות (Sabers, כמו לג'אק ספארו משודדי הקריביים) לחרבות אלו יש מהירות תקיפה בינונית-מהירה, ועם תקיפה די גבוה, אך הבעיה היא שאי אפשר להשתמש במגן עם חרב זו.
    לבסוף, הלוחם מסוגל להשתמש ב-2 נשקים בבת-אחת, והקומבינציות הטובות ביותר שאני מכיר זה:
    חרב רגילה + מגן, חרב רגילה + חרב רגילה, חרב סיף + סכין Main Gauche וחרב רגילה + אקדח.

Scout:

אהה... גשש, שחקן *חובה* לכל משפחה מצליחה.
    הגשש משתמש בסכינים ומסוגל לרפות את השחקנים האחרים ולחזק אותם (באפים).
    לגשש יש 2 סוגי לחימה עיקריים הראשון הוא סוג לחימה שמשתמשים בו עם סכין אחד וככל שמפתחים אותו יותר מקבלים ממנו + %מהירות תקיפה קצת יותר גבוהה וגם +% התחמקות די גבוה וגם +קצת יותר % תקיפות קריטיות (Critical Strikes).
    הסוג השני הוא תקיפה מאוד מהירה עם 2 סכינים שמביא +% מהירות תקיפה גבוהה +די הרבה % תקיפה קריטית.
    אפשר לעשות ככה שהגשש ירפא אוטומטית, בשביל זה תורידו את הנשקים שלו ותבחרו במה שהגשש יתפתח.
    אפשר לעשות ככה שהוא ירפא אוטומטית ויתפתח בסקילים של ריפוי והחייאה ואפשר לעשות ככה שהוא ירפא אוטומטית אך יתפתח בסקילים שמחזקים את הקבוצה לדוגמא: לשפר את מהירות הריצה והתקיפה, לשפר את כמות החיים, לשפר את חוזק התקיפה וכו', אך סקילים אלו משתמשים בכל מיני חפצים כדי לעשות את הסקיל.

Wizard:

הקוסם משתמש בשרביטים וחוזקו דומה לחוזק המוסקטר, אך יש כמה הבדלים עקרוניים.
    הקוסם משתמש בשרביטים ולא צריך כלום כדי להשתמש בשרביט (לא צריך כדורים כמו המוסקטר).
    גם כן, הקוסם יכול לעשות קסמים מאוד חזקים של הגנה (באפים) וקסמים של אחד-על-אחד וגם כמה קסמים חזקים שהם על שטח די גדול. מה שממש טוב בקוסם, זה החוזק של נשקיו, שכמו שאמרתי - דומה מאוד לחוזק של הרובים של המוסקטרים.

Elementalist:

שחקן די נחמד, שהוא כמו קוסם, אך נשקיו הם צמידים והאלמנטליסט שולט בכח האש, קרח וברק.
    נשקיו די חזקים וגם כן הגנותיו די חזקות. האלמנטליסט יכול לחזק את הקבוצה עם באפים ברמה פחות-או-יותר כמו של הקוסם, אך הקסמים שלו הם בעלי קוטר ענק, והם ממש טובים בקרבות נגד הרבה יריבים.
    קסמיו יכולים לעשות את היריב יותר חלש מבחינת מהירות, התקפה והגנה ויכול לגרום נזק להרבה יריבים בבת אחת אך לא באותה העוצמה כמו הקוסם, אך יש לו חיסרון של נקודות החיים שלו.

אלו לא כל השחקנים הקיימים, יש עוד די הרבה עבודות שאפשר לפתוח, לדוגמא ברמה-60 (אל תחשבו שזאת הרמה הראשונה שמשיגים עוד שחקן עם עבודה ייחודית, פשוט זה עלה לי ראשון לראש) אפשר להשיג שחקנית, שהיא יכולה לזמן בובות ולשלוט בהם, לדוגמא, בובה עם רובה, בובה עם חרב וכו'.

תמונה של כל השחקנים

קצת יותר לעומק על MCC ב Sword of the new world:

כשבחרתם 3 שחקנים שהייתם רוצים לשחק איתם, אתם יוצרים "משפחה", שם המשפחה יהיה השם שאתם תביאו, ולכל שחקן גם כן תביאו שם פרטי.
    מקסימום השחקנים שאפשר ליצור למשפחה בהתחלה זה-9 שחקנים, אך בהמשך המשחק אתם תרצו לקנות עוד חדרים (Slots) לבית המגורים שלכם (Quarters), ותוכלו לקנות עד 4 חדרים נוספים, שזה 36 שחקנים במשפחה אחת סה"כ. כל סלוט (לשחק אחד) יעלה 100,000 VIS, אח"כ זה יעלה 500,000 כל אחד ובסוף 1,000,000 כל אחד (כל כמה סלוטים המחיר יעלה) כפי שאמרתי, במשפחה אחת יכולים ליהיות 36 שחקנים, אך במשחק עצמו אתם תשחקו עם-3 שחקנים שתבחרו, ומשום-כך תצטרכו לבחור צירוף של שחקנים שאתם חושבים שיתאים לכם הכי טוב..
    *^* עדכון!!! *^* - יכול ליהיות שסלוטים יעלו כסף אמיתי!

כמובן שכמו ברוב משחקי הרשת אתם תוכלו ליצור "Party" רק שבמשחק הזה זה נקרא "Squad".
    עם הגדוד תוכלו להעביר את הזמן בצורה יותר כיפית בהריגת מפלצות או עשיית משימות.

המשימות ב-Sword of the New World הם מאוד נחמדות, לדוגמא יש משימות שהמשפחה שלך יוצאת עם חיילים להרוג איזה מפלצת ענקית שחוסמת את הדרך, או שיש משימות שאפשר לחזור עליהם הרבה פעמים, לדוגמא להרוג מפלצות מסוג מסויים 200 פעמים, ואז מקבלים מן פרס שזה Certification ששווה כסף בחנות, וגם קלף עם נקודות ניסיון, שכל אחד יכול להשתמש (אם אין הגבלת רמות).
    אם אתם תאהבו את Sword of the New World אתם תעלו רמות בלי לשים לב, מכיוון שלעלות רמות במשחק זה מהנה, וזה די מאתגר ברמות מאוחרות, ככל שתעשו יותר משימות, תקבלו שחקנים חדשים וחזקים שיהיה כיף לאמן אותם, ואז להשוויץ בפני אנשים אחרים, שסתם ככה הורגים מפלצות וזהו.

שוק (Market)

מכירת חפצים בשוק זו דרך נפלאה להרוויח כסף. כדי למכור חפצים בשוק, צריך ללכת למישהי שקוראים לה "Jeannie" ולהכנס לשוק.
    בשוק תוכלו למכור חפצים לאנשים אחרים במחיר שנתתם (*שימו לב - לכל חפץ שתשימו בשוק, תצטרכו לשלם עמלה של 1% מהמחיר ששמתם לחפץ) כל חפץ ישמר 24 שעות בשוק, ובמקרה שאף אחד לא יקנה, החפץ ילך ל"Cabinet" (אצל אותו ה NPC) ותצטרכו לקחת את החפץ משם ותוכלו לעשות מה שבא לכם (להשתמש בו, לנסות למכור אותו מחדש וכו'). אם אתם רוצים ששמכם לא יופיע כשאתם מוכרים את החפץ, תצטרכו לשלם מיסים של 3% נוספים מהמחיר של החפץ.
    במקרה שמישהו קנה חפץ כלשהו מכם, לכו ל-Cabinet ותקחו את הכסף (*שימו לב - החפצים והכסף ב-Cabinet ישמרו 7 ימים, ובמקרה שלא תדרשו את החפץ, הוא יעלם)

סטיילים של לחימה (Stances):

לכל שחקן יש סטיילים שונים של לחימה שנקראים Stances.
    לכל סטייל לחימה יש יכולות שונות, וכל סטייל מביא בונוסים שונים לפי הרמה של הסטייל, לדוגמא:
    ללוחם עם מגן וחרב יש סוג לחימה “Middle Guard” ו-“High Guard”, ככל שתתאמנו ב-Middle Guard יותר, אז תקבלו בונוסים למהירות תקיפה וקצת לחסימת תקיפות אוייב. אך אם תתאמנו יותר ב-High Guard, אז תקבלו הרבה מאוד בונוסים לחסימת תקיפות אוייב (Block) וגם כן ב-Middle Guard יהיו יותר יכולות של תקיפה ואצל-High Guard יהיו יותר יכולות של הגנה.
    ככל שתעלו רמות, אתם תוכלו ללמוד יותר ויותר סטיילים של לחימה עם נשקים שונים ותוכלו להשתמש באחד שאתם אוהבים הכי הרבה.

http://www.swordofthenewworld.com/ אתר הבית של המשחק:
    http://www.swordofthenewworld.com/download.php אתר ההורדה של המשחק:
    (מומלץ בחום להוריד את 7 החלקים מ-GamersHell)
    http://www.swordofthenewworld.com/register.php אתר ההרשמה:

תמונות:

קרדיט לפורום אחר

קרדיט לFRENZY

שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

ברירת מחדל [פרסום] Allods Online EU

Allods Online

חברים יקרים , הייתי רוצה לידע אותכם במשחק בשם Allods Online..
    משחק ממש טוב. אני משחק הרבה זמן בו.. שיחקתי המון בגרסא האמריקאית.. עכשיו עברתי ל ארופאית..
    הייתי רוצה לפתח קצת את הקהילה של המשחק ולמשוך יותר ישראלים למשחק , מכיוון שרוב השחקנים הם רוסים , אמריקאים.. ועוד הרבה שחקנים מאירופה והסביבה .. בכל זאת המשחק נוסד ע"י הרוסים עוד לפני 3 ומשהו שנים ,אמרו שיוציאו גרסא אנגלית למשחק והינה היא הגיעה.

תקציר קצר על המשחק:
    יש שני קבוצות במשחק.. LEGUE שהם הטובים.. ויש את ה EMPIRE שהם הרעים בעצם.
    לכל קבוצה יש את אותם הדמויות בערך.. אבל בצורות גדלים.. ונראים שונים..

במשחק יש כמה דמויות:
    Warden - דמות כמו Druid שמשתמש בחיה
    Healer - דמות שעוזרת בHealing לשחקנים אחרים.
    Warrior - לוחם, דמות שטובה בParty בכך שהיא עושה Tank למפלצת
    Paladin - דמות שמרפא את עצמה, וגם עושה Tank מצויין.
    Summoner - דמות שמזמנת מפלצות שעוזרות לה, בנוסף דמות עם הרבה קללות שעושות Damage Per Second ואם לא מספיק, גם דמות
    שיכולה לעשות Healing.

Scout - דמות שמשתמשת בקשת + סכינים, דמות שמאוד
    אפקטיבית בלהילחם מרחוק וגם עושה הרבה Knockdown
    Psionist - אחד הדמויות החדשות במשחקי הMMO's, הדמות משתמשת ביכולות אל חושיים כדי לנצח את המפלצות או היריבים, מאוד מהנה.

Mage - קוסם, בעל DMG גבוהה והגנה טובה עם סקיליםץ

אלו שבעת הדמויות ברמת העיקרון שאתם יכולים לשחק..

עכשיו לכל צד יש כמה רייסים - לליגה יש את Elfs , Gribbling and Humans
    לאמפריה - יש Orcs , Undead , (סוג של בני אדם גם)Marcynerss.
    עכשיו כל race יכול להיות דמות אחרת..

Professions

כמו כן במשחק יש הרבה גיוונים שלש JOBS שאתם יכולים ללמוד.
    alchamy , blacksmith,Herbalsim,Disanchent,leatherworking.clothworking.

alchamy - הכנת שיקויים
    blacksmith - הכנת נשקים , וביגוד מסוג PLate
    Herbalsim - איסוף צמחים שיעזרו לדמויות שמכינים שיקויים נורא!
    Disanchent - לפרק נשקים ביגוד , מה שנותן כל מני אבקות מיוחדות שיעזרו לJOBS אחרים.
    leatherworking - הכנת ביגוד מסוג LEAHER
    clothworking - הכנת ביגוד מסוג CLOTH
    עם הג'ובים האלה אתם יכולים לפתח הרבה דברים.. , לבנות לכם נשקים.. להכין שיקויים שיעזרו..ביגוד טוב יותר.. ועוד הרבה דברים מגניבים.

Extra's

רמה מקסימלית במשחק : 40 , כמו כן בסוף החודש אמור לצאת פאץ' חדש שיתן MOUNTS - חיות רכיבה , ועוד תוספת של שתי רמות.
    האם המשחק עולה כסף : ממש לא! המשחק חינמי לגמריי! =]
    המשחק הוא של חברת GEPOTOTO למי שמכיר.. יצרן חברת משחקים גדולה בעולם..
    עם הרבה משחקים טובים.
    במשחק שני שרתים : ZAK ו ISA ,אני משחק ב ZAK שרת שנפתח לא מזמן.

אני אישית הגעתי מהגרסא האמריקאית , הייתה לי דמות חזקה LVL 40 שם.. MAGE.
    סיבה לכך שפרשתי? זה בגלל הזמנים בעולם.. שאנחנו ערים הם ישנים.. בעיה וקשה לשחק.
    בגרסא האירופאית.. כולה הבדל של שעתיים שלוש קדימה או אחורה.
    כך שאני אישית חוויתי את כל הדברים במשחק , שזה אומר HEROICS , Asrtal,GuildWars ועוד הרבה דברים..

דברים שעושים אחרי שמגיעים לרמה מקסימלית

Heroics - מבוכים שאפשר להשיג בהם חפצים יקרי ערך וממש טובים לכם.
    Asrtal - בשלב מסויים אתם קונים ספינה שאתם יכולים לשוט בה עם כל הקבוצה שלכם , להעבור מאי לאי להילחם בבוסים חזקים שמפילים תיבות , שבהם יש גם חפצים יקרים.
    GuildWars - אתם והקבוצה שלכם.. הולכים כולם לבסיס של האוייבים שלכם.. ועושים מה שנקרא PVP , אחרי שאתם הורגים אוייב מסויים אתם מקבלים דבר שנקרא GB - GLORY POINTS , דבר שעוזר לכם לקנות גם חפצים כחולים וחזקים שיעזרו לשיפור הדמות שלכם.

המשחק מגוון בהרבה תחומים.. הרבה כיף והנאה.., משחק לא קשה להבנה , הרבה משימות.
    יש לכם skill points שאתם מקבלים בכל שלב.. בכל 5 שלבים אתם מקבלים שניים.
    יש דבר שנקרא גם Talant Tree - שבו אתם ממלאים דבר שנקרא Rubies - מה שנותן לכם עוד סקילים חדשים.. וגם PASSIVE סקילס.

במשחק אין לאגים..עוד דבר שמיחד כי זה שרת אירופאי קרוב לבית [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/tongue.gif[/IMG] , במשחק כמובן יש את האופציות לעשות party ו Raids.
    Party - בקבוצה יכולים להכנס עד 6 אנשים בלבד.
    Raid - קבוצה גדולה יותר שמכילה עד 24 איש , הRAIDS זה יותר בשביל להרוג בוס שהוא נורא קשה וצריך יותר משישה אנשים בשביל לנצח אותו.
    או בשביל Rep quests.

Reputation Quests

עכשיו מזה REP QUESTS בעצם?
    לכל עיר יש את הביגוד שלה.. הנשקים שלה.. והלבוש.. , בכל אופן כל פעם שאתה עובר עיר זה משום שאתה עולם רמות מת הסתם , בכל אופן על מנת לקבל ביגוד טוב יותר.. אתם עושים משימה שנותנת לכם Rep Points - Repation Points - ברגע שאתם מגיעים ל 25000 שזה ניקרא Respcated - אתם יכולים לקנות את הביגוד הכחול שנחשב לעיר הזו הכי טוב!
    שאתם מגיעים ל 10000 אלף אתם יכולים לקנות גם ביגוד - אבל בצבע ירוק שהוא נחשב לחלש יותר.

Astral

אני רוצה יותר לפרט לכם לגבי Astral, שזה הדבר שהופך את המשחק לשם שלו Allods.
    בעצם בAstral מה שעושים, זה נכנסים לספינה של אחד השחקנים (את הספינה מקבלים
    בהמשך המשחק), ולכל אחד יש תפקיד, לכן כולם צריכים להיות בTeamspeak או בVentrilo
    כדי שיהיה סינכרון יותר טוב בין האנשים. בתוך הספינה ישנם 3 תפקידים מרכזיים (אפשר ללכת
    רק 6 אנשים בספינה).
    התפקיד הראשון הוא הנהג שנוהג בספינה, הוא זה שבעצם נוהג בספינה לאי שאותו
    אנחנו צריכים לחפש כדי להרוג בוסים שמפילים Epics \ Legendary.
    התפקיד השני והכי הכי חשוב, הוא הנווט של הספינה, הוא בעצם זה שמנווט
    את הספינה ומסתכל במצפן של הספינה לכיוון האי שאותו אנחנו רוצים להגיע אליו.
    התפקיד האחרון הוא התצפיתן של הספינה, הוא אמור להזהיר את אנשי הסיפון בקשר
    למפלצות חלל שבאות להתקיף את הספינה, אם הם מחליטים להרוג את המפלצת אז
    כל אחד תופס עמדה בתותח ויורה. אם מחליטים לברוח אז הנהג מנסה כמה שיותר
    להתרחק.

Stats

במשחק יש כמה Stats שצריך למעלות, והדבר הכי חשוב
    במשחק הוא Balance בין כל הStats. תנו לי להסביר לכם.

אם אני פותח שחקן שהוא Caster שזה אומר Healer \ Mage \ Warden \ Summoner
    זה אומר שאני צריך למעלות Int \ Perception \ Wisdom \ Luck
    אם אני משקיע בהרבה Int זה אומר שכל שאר הStats שלי יהיו נמוכים
    מה שאומר שיהיה לי DMG גבוהה אבל הסיכויים שאני אפגע במפלצת / שחקן בDMG הגבוהה
    הוא נמוך בגלל שיש לי Perception נמוך, Perception בעצם זה Stat שאומר כמה המפלצת
    תעשה RESIST לקסמים. אני אישית אוהב Perception יותר גבוהה מINT. אני שחקתי בגרסא
    אמקראית ויש לי רמה 40 קוסם, רמה 32 מזמן, ורמה 27 Psionist

אם אתם פותחים שחקן שהוא Melee - Paladin \ Warrior \ Ranger
    זה אומר שאתם צריכים למעלות Strength \ Expertise \ Fineness \ Luck
    שבעצם זה בדיוק אותו דבר כמו Intelegence \ Perception \ Wisdom \ Luck

אל תשכחו שאם אתם בוחרים Empire או League אתם לא יכולים
    להיות בגילד עם הקבוצה היריבה.

יש רק עוד דבר אחד במשחק.. שהוא הכי חשוב.. דבר שניקרא Fatigue - זה נחשב כמו DubleExp - אקספריינס כפול.. , מה שנחמד במשחק שגם יכול להיות מעצבן קצת.. שכל יום בשעה מסוימת ה FATIGUE מתאפס.. ואז אתה מקבל עוד ליום שלמחרת.. מה שנחמד שצריך להספיק מהר לסיים אותו עד ליום שאחריי כדי שתקבל יום למחרת עוד וכפול.. זה עוזר נורא לעלות רמות.. אתם יכולים לעלות ביום אולי שני רמות.. עד שהפטיגו הזה שלכם נגמר אחרי שהוא נגמר זה לא אומר שמפסיקים לשחק , אתם יכולים ללכת ולהרוג מפלצות אבל זה יתן לכם פחות EXP.
    עכשיו דבר שאסור בחיים לשכוח.. לאחר שהפטיגו שלכם מגיע למצב של דוגמא : 16000\16000 יש NPC במשחק שאתם ניגשים אליו ועושים דבר שניקרא REST זה מחשב לכם את כל ה EXP ביחד כולל הפטיגו ונותן לכם את כל ה EXP רק כפול! , ואז נגמר לכם הפטיגו.
    הינה תמונה של חבר שלי Xecut10ner.
    ניסיתי להראות לכם למה אני מתכוון.

אתר המשחק : http://en.allods.gpotato.eu/
    הרשמה : http://simg.gpotato.eu/allods/en/common/register.png
    סרטון המשחק : [ame="http://www.youtube.com/watch?v=eIhYT8_HqhU"]YouTube- Allods Online - Astral Trailer - PC[/ame]
    סרטון PVP של המשחק - [ame="http://www.youtube.com/watch?v=mr_m8U6HIaw&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=mr_m8...eature=related[/ame]
    קצת על ה
    GAMEPLAY - [ame="http://www.youtube.com/watch?v=ldbC_BZFugQ"]YouTube- Allods Online - Official Allods Gameplay Trailer[/ame]

קרדיט לפורום אחר
    נערך לאחרונה על ידי DeadByApril; 21-06-2010 בשעה 21:32.

קרדיט לFRENZY

שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

ברירת מחדל [פרסום] דרקוניקה

חברות של המשחק
    נכון לעכשיו יש כמה חברות שמוציאות את המשחק לאור\\הוציאו לאור.....
    סין
    http://ml.playcool.com/

קוריאני
    http://dragon.plaync.co.kr/

אמריקה
    http://dragonica.thqice.com/web/

דרום מזרח אסיה
    http://dragonica.iahgames.com/

טאיוואן
    http://ml.gameflier.com/

אירופה (רוב הישראלים משחקים פה)
    http://en.dragonica.gpotato.eu/

אם שכחתי משהוא תגידו לי אני יוסיף

דרישות מערכת למשחק

Minimum Requirements:
    CPU: 1.0 GHz
    Memory: 512 MB
    Graphic Card: GeForce 2 MX 400

Recommended Requirements:
    CPU: 2.4 GHz or higher
    Memory: 512 MB or bigger
    Graphic Card: GeForce 4 or higher

Library dependancy:
    Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package (x86

תקציר

Dragonica הוא משחק MMORPG חדש מבית היוצר IAHgames. המשחק מציע אפשרות לקומבואים(שילוב התקפות)
    ואף להעיף מפלצות לאוויר.המשחק הוא בגראפיקת 3D והמשחק מעוצב בסגנון מייפל סטורי.
    לפי דברי גיימרים למשחק משחקיות נוחה ואף מעניינית. המשחק גם מציע מגוון רחב מאוד של מקצועות,מפלצות,נשקים,מפות ועוד.
    המשחק הזה הוא לא CLICK&POINT אלה הוא הוא KEYBOARD זאת אומר במנוע כמו של Tcrew ( לדעתי ניסגר כבר ) Lunia , Survival , VanillaGate

מקצועות

Warrior
    הלוחם של המשחק. דמות חזקה מאוד הנלחמת עם חרבות גדולות ובעלת התקפות מעניינות.

Warrior:
    לוחם הוא הדמות הבסיסית של Dragonica, הם משתמשים
    בחרב ליד אחת ומגן ביד השניה.
    ההתקפות המהירות שנותנות הרבה דמג', לדוגמה: הקפצה+סיבוב עם החרב, שילוב זה גורם לדמג' ענק אצל היריב.
    Storm blade הוא סקיל טוב להרוג מפלצות
    אשר עפות באוויר ויש לו עוד שימוש לחמוק מהתקפות של מפלצות(מומלץ כאשר אתה עומד כנגד 4- ממפלצות).
    The Hammer Grup הם סקילים מעולים להריגת הרבה מפלצות.
    כאשר אתה מגיע למקסימום הפטישים מקפיצים את האויב כך שלא יוכלו לפגוע בך. (מומלץ ל5+ מפלצות)

Knight:
    משתמש בחרבות ליד אחת, האביר גם ידוע בזכות ההגנה הטובה שלו.
    הוא הדמות הפשוטה ביותר במשחק Dragonica בזכות ההגנה הגבוהה שלו.
    הוא קל מבחינת ההשירדות שלו, אבל מכיוון שהוא אביר, הנסיון שהוא צריך לעלית רמה גבוה יותר מאשר עבודות אחרות.
    בנוסף, האביר נחשב לדמות מהירה לעומת דמויות אחרות, מה שעוזר לו בקרב.

Gladiator:
    הגלדיאטורים משתמשים בנשק לשני הידיים, מה שנותן להם יכולת לתקוף באופן
    הרבה יותר חזק, הגלדיטור החזק מבין 3 הדרכים. אך לאומר זאת, הוא גם האיטי
    ביותר משלושת הדרכים.
    מכיוון כוח ההתקפה העצום שלהם, הגלדיטורים מעולים לPVP, בזכות הסקילים שלהם רוב הסיכוים שתמות במכה או שתיים.

Archer

הקשת של המשחק. דמות שיורה חצים ממרחק ויחסית מהר, יכולה לתקוף גם כשמפלצות באוויר ובעלת כמה קומבואים טובים ממרחק.
    דרכו מתפצלת כך:
    Archer:
    הקשת של המשחק, משתמש בחץ וקשת ומסוגל לתקוף מפלצת אחת בכל פעם בהתקפה רגילה.
    הוא משתמש בעיקר בשתי התקפות עיקריות, חץ שזורק קבוצת אוייבים לאויר ואז Anti Air Shot או AAS בקיצור.
    כשקשת זורק אותך למעלה בPVP זה כמו מוות בטוח ברוב המקרים, בגלל מהירות החצים בAAS שמשאירים אותך באויר ואתה לא יכול לעשות כלום.
    לצערנו בבוסים הקשת לא עושה הרבה דמג' אבל לפחות הוא לא נפגע (למעט קשתים שיודעים להשתמש במולטישוט)

Pathfinder:
    ה"צייד" הידוע בכל השחקים, משתמש בקשת של העבודה הראשונה, נחשב חלש יותר מבחינת דמג' מהעבודה של הארבליסט.
    משתמש בעיקר ב"גשם חצים" וWolf Rush.
    מאוד פופולרי ומאוד חזק בעבודה שלישית.

Ranger:
    העבודה השלישית של הקשת במידה ובחרתם להיות PF.
    דמג' מאוד גבוה, משתמש בעיקר בזימון של ציפור אש אגדית (Falcon) שעושה דמג' מאוד מאוד גבוה.
    נחשב לעבודה מוערכת גם בדמג' וגם בהשגת נקודות קומבו.

Arbalist:
    הקרוסבואומן של המשחק, בעבודה הזו הקשת זונח את הקשת שלו ומתחיל להשתמש בקרוסבאו עם דמג' רציני.
    הסקילים העיקריים שלו הם זימון של מכונת ירייה ושימוש ברובה צרורות (AKA Gatling Rush) עושה דמג' מאוד גבוהה במיוחד בPVP.

Grenadier:
    העבודה השלישית של הקרוסבואומן, שוב, כמו העבודה הקודמת בדיוק, הרבה דמג', הוא פשוט מקבל חיזוקים לסקילים, הרבה אנשים מתבאסים מזה שאין לו סקילים רציניים של עבודה שלישית.
    Magician

הקוסם של המשחק. דמות בעלת התקפות קסם הכי חזקים במשחק או עוזרים. אם אני לא טועה יש להם את ה AOE הכי טוב במשחק...
    דרכו של הקוסם:

Magician:
    הקוסם של המשחק, יכול לרפא את עצמו ואת הפארטי, נזק מאוד גבוה בהתקפה רגילה.
    משתמש במטאור וברקים לרוב או פשוט בללחוץ על X בשביל התקפה רגילה.
    מאוד יעיל בבוסים אבל קשה לעשות איתו קומבואים עד לעבודה שנייה.

Monk:
    הקוסם המרפא, מקבל סקילים חזקים מאוד של ריפוי לכל הפארטי, יכול ליצור אזור ריפוי ומקבל גם סקיל שהופך את ההתקפה הרגילה לשלוש התקפות בטווח רחב.
    נזק מאוד גבוה במידה וכל שלוש ההתקפות פוגעות, לא משתמש כמעט בכלל בסקילים התקפתיים אלא בX. לא שזה הופך אותו לחלש, בבוסים הוא דמג'ר רציני.
    הוא מסוגל להקפיא את האוייבים שלו וגם להפוך אותם לצפרדעים (בכך הם איטיים ואפשר להקפיא אותם ולהרוג אותם) מאוד חזק בPVP ברגע שהוא מגיע לרמה מסויימת עם הסקילים.
    ברגע שהוא הקפיא אותך הוא מסוגל להרוג עם X בלבד.

Priest:
    העבודה השלישית של קוסם הריפוי, מקבל באפים רבים, חלקם חזקים וחלקם... לא!
    כמו כן הוא מקבל התקפה שמוכיחה את עצמה כחזקה מאוד Chain Lightning התקפה זו שולחת ברק דרך כמה אוייבים, מתכוונת על האוייבים באופן אוטומטי ומחשמלת אותם (רואים כזה אנימצית חישמול מגניבה כאילו זה רנטגן).
    ההתקפה הזו תוקפת כל עוד יש לקוסם MP משמע, היא יכולה להרוג במכה.
    הוא מסוגל גם להחיות את חבריו לפראטי.

Battle Mage:
    קוסם שזנח את מטה הקסם ועבר לחנית חזקה, המון כוח וסקילים התקפתיים, כמו למשל בליזארד (יוצר אזור בו נופלים חתיכות קרח מהאויר, יכול להקפיא את האוייבים שנכנסים לאזור זה)
    מין כדור חשמלי מאוד חזק שתוקף הרבה פעמים.
    וגם לזמן עד 10 טילים שעוקבים (בטווח מסויים) שזה סקיל מאוד מאוד חזק אחרי שהקפאת את היריב.

Archmage:
    העבודה השלישית של קוסם הקרב, משתמש גם הוא בחניתות, יכול לזמן פינגווין שמקפיא ותוקף, פילפל חריף שיורק אש וכו'
    דמג'ר מאוד רציני וגם טוב בלהשיג קומבואים.

Thief

הגנב של המשחק. דמות בעלת מקות הכי מהירים, קריטיקלים, וקומבואים...
    דרכו של הגנב:

Thief:
    הגנב של המשחק, נחשב לקומבואר הכי טוב בעבודה ראשונה, זורק את האוייבים לאויר ואז קקופץ אחריהם ומתחיל להסתובב באויר בשביל לפגוע בכל האוייבים שבטווח הסיבוב (מאוד קשה לשליטה, מאוד חזק כשמצליחים).
    לצערנו הוא לא יעיל בכלל מול בוסים, בד"כ משתמש בתקוף וברח או תוקף את הבוס מאחורה כאשר הוא לא שם לב.

Jester:
    הליצן, אבל אני לא בטוח שעבודות אחרות חושבות שהוא מצחיק, נחשב לדמות בעל הדמג' הכי גבוה בעבודה שנייה, מסוגל להכניס את האוייבים לקומבו לוק (משתמש בסקילים ברצף והאוייב לא מסוגל לברוח)
    מאוד טוב בלהשיג קומבו בהתחשב בזה שהסקיל עם הכי פחות התקפות שלו עושה 4 התקפות (זה תוקף בערך 12 פעמים אבל לקאונטר מתווספות רק 4) על כל מפלצת שבטווח (6 מפלצות +++) בד"כ הוא לא הורג
    אלא רק מחליש את המפלצות והאחרים באים והורגים אותם במכה או שתיים (למרות שהו יכול להרוג אותם אם הוא מוסיף את הסקיל של עבודה ראשונה לקומבו, זה שמסתובב באויר ואז הוא משיג אפילו יותר קומבואים).
    הסקילים העיקריים שלו הם Final Dcision סיבוב במקום במהירות מדהימה שיוצרת מין רוח מסביב לשחקן ופוגעת בכמה מפלצות שמסביב (תוקף בערך 12 פעמים כשזה ככה, מכה מאוד חלשה ואז מכה מאוד חזקה ככה שזה 6 מכות חזקות) לאחר הסיבוב כל פלצת שנפגעה נופלת על הריצפה לרגע (אין אופצייה להתגלגל) קצר יחסית לנפילה רגילה אבל מספיק בשביל לעבור לUpper Screwdriver אתה קופץ לאויר ויש אנימציה מגניבה של דרקון, תוקף את האוייבים שמסביב 5 פעמים בדמג' רציני ביותר (הערה: ניתן להשתמש באריאל פרנזי ובכך להמשיך את הקומבו ע"י לחיצה על מקש הX בזמן הסקיל).
    לבסוף ההתקפה החשמלית, ההתקפה הכי חזקה של הג'סטר מבחינת דמג' אך אין לו אפקט מנטרל כמו לסקילים האחרים ולכן אם מתזמנים אותו לא טוב אפשר למות, חייבים שהוא יפגע בכל האוייבים כי אחרת קשת יכול פשוט לתקוף מרחוק ולבטל את הסקיל)
    כל מי שהחליט שג'סטר הוא יותר מידי חזק ביחס לעבודות אחרות, אני אתאר תמונת מצב, אחרי 20 התקפות בערך (שזה כלום אצל ג'סטר בהתחשב בזה שכל פעם שהוא רואה קבוצת אוייבים הוא מבצע 2) נגמרת לו כל המאנה.
    ככה שהוא טוחן שיקויים, אה וגם יש לו ממש מעט חיים.

Harlequin:
    העבודה השלישית במסלול של הג'סטר, משתמש הרבה בסקילים של הג'סטר כי הם פשוט חזקים, לא מוערך מספיק לדעתי, הוא מקבל סקילים של ריקוד שעושים המון המון דמג' (רק בשביל ההבהרה, סקיל הריקוד בעבודה ראשונה, עושה יותר דמג' מהסקיל החשמלי ברמה 5 כשהסקיל החשמלי עוד למעלה מ30K דמג').
    עובר חיזוק משמעותי ברמה 47 כשהוא מסוגל להזיז את סקיל הריקוד.
    הוא מתחזק מבחינת הדמג' בצורה רצינית (בערך 500 דמג' יותר מהעבודה השנייה בכל התקפה מתוך הסקיל שזה יוצא בערך 3~4K נזק תוספת לסקיל).

Assassin:
    האססין, זונח את הקלאו בשביל סכינים, הוא עושה המון נזק, אבל רק על מפלצת אחת כל פעם, לא מוערך בכלל בPVE אבל בPVP הוא מאוד חזק.
    הוא נעלם, הוא מסוגל לזרוק 5 סכינים בו זמנית (המוןןןןןןן נזק) יש לו גם סקיל שהוא נעלם לרגע ואז פוגע ב6 אוייבים שלידו (כשההתקפה עוקבת אחרי אוייבים זזים ומפילה אותם).
    יש לו כמובן עוד סקילים רבים וטובים באחד על אחד.

Ninja:
    הנינג'ה, הדמות בעלת הסקילים הכי מגניבים לדעתי, הוא מסוגל להפוך לנינג'ה ובכך לקבל הרבה התקפות משודרגות, כמו כן באף גדול לכוח שלו.
    הוא גם מזמן בול עץ עם קוצים שמתגלגל קדימה ותוקף הרבה מפלצות (משמע שהוא יעיל עכשיו גם בPVE מרמה 47 בערך)
    כמו כן כשהוא במצב נינג'ה הוא מקבל הרבה סקילים מאוד חזקים, אני לא מכיר את השמות אבל ראיתי אותו בפעולה וזה פשוט הזוי.
    סירטונים

של החברה NCsoft
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=Lbd3Orp8phI"]YouTube- Dragonica / Gameplay Video[/ame]

פירוט על הסקילים

גנב
    http://dragonica.wikia.com/wiki/Thief_Skills
    לוחם
    http://dragonica.wikia.com/wiki/Warrior_skills
    קוסם
    http://dragonica.wikia.com/wiki/Magician_skills
    קשת
    http://dragonica.mmosite.com/content/2009-...035225072.shtml

תמונות

נערך לאחרונה על ידי DeadByApril; 21-06-2010 בשעה 21:41.

קרדיט לFRENZY

שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

ברירת מחדל [פרסום]Jade Dynasty

קצת מידע :
    אתר רשמי - http://jd.perfectworld.com/
    הרשמה - http://register.perfectworld.com/
    הורדה - http://jd.perfectworld.com/download/#client
    מצב - Open Beta phase.
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=9HLGgFc4vds"]YouTube- Jade Dynasty ( Zhu Xian ) Classes[/ame]

רקע :
    כבר סופר אין ספור פעמים שבחיפוש אחר האל מוות , חמשת הכיתות הגדולות בסין יעלמו.
    הנבואה הזו נובאה בימיה של הRising Kindoms , כשהלורדים הגדולים התאחדו ויצרו בריתות חזקות שעסקו באמביציות ובאמונות תפלות.
    אחרי זמן מה, החכמה הנצורה , הכח וחוסר ההבנה בין הבריתות גרמו למחלוקות ולקונפליקטים פניימיים בסין.
    עת הפילוג החלה.
    מלומדים, לוחמים אמיצים וכמרים, איחדו כוחות ונשבעו להגן על העולם בשמו של הטיגריס הקדוש. קח נוצרו כוחות האור.
    הם חיבקו את הלימוד על בודהה ועל הטאויזם , שהיה להם כמאין תורה משל עצמה.
    הסדר והמשמעת החזיקו אותם בחיים.
    הטיגריס סימל את האל העתיק שהיה המגן של הצפון והמזרח, המקומות הקדושים.
    כמו מעין תשובה, יצרו הלורדים האפלים, האמנים האפלים והמתנקשים את כוחות האופל והרשע.
    שאיפות לשלטון ורצון למלא את גחמותיהם האפלות היו הסיבות היחידות שלהם לחיות.
    כשהם יצאו למלחמה, הרימו כוחות האופל את הדגל שלהם. הוא לא היה הצב השחור - שסימל דם, או הדרקון שסימל כח, אלא האנפה השחורה , שסימלה אופל וכח אין סופי ושלטה בדרום ובמערב.
    כל קבוצה יצגה דרך משלה - כוחות האור יצגו את הקאמפיין לסדר ולצדק וכוחות האופל יצגו את הדרך לכח, כל אחת מהן רדפו אחר השליטה בסין וגילוי סודות האל מוות.
    ואז החלה המלחמה של האור והאופל.
    המלחמה החלה במזרח, תחילה בפלישות ובפשיטות. לאחר זמן לא ארוך, פלישות לטווח ארוך וקרבות אדירים פרמו. הרבה אנשים מתו והאדמה לא חזרה לקדמותה.
    המלחמה באמת היתה נוראית, אבל ככל שהמלחמה נמשכה , כך הקדימו האנשים להבין שגם כוחות האופל וגם כוחות האור - שווים בכוחם.
    שניהם יפסידו כמות זהה של משאבים, כסף וטריטוריות.
    היה בינהם מאין איזון ; כמו יינג ויאנג. בזמן ההוא הכיתות הגדולות הגיעו למסקנה וחשבו על הדרכים שלהם ועל האידיאליים שלהם.
    הם קיבלו תמיכה רחבה מהעמים. הכיתות האלו הגיעו להחלטה ושרי המלחמה של האור והחושך איבדו את הכוחות והמעמד שלהם.
    תקופת השלום המוגן , קיימת עד היום.
    אבל כמו שנאמר כבר מזמן בנבואות של טאו ובחזיונות של הנזירים הבודהיסטים , עת הבחירה שב אלינו.
    האור עם סמל הטגריס הלבן יחזור והאופל עם סמלה של האנפה השחורה יראו סימנים שנית.
    והפעם, הכיתות והתלמידים שלהם יקבלו אפשרות בחירה.
    באיזה צד אתה תבחר?
    באיזו דרך תחלוף?
    כח או צדק, אנארכיה או סדר?
    היום יגיע ואתה תצטרך לבחור צד.
    כי זה מה שיכריע את המסע שלך לאל מוות!

הכיתות:
    כל אחד מרמה 15 , יכול לבחור לאיזו כיתה הוא רוצה להשתייך.
    לכל כיתה יש מרכיבים משלה ו5 דרגות , כל 30 רמות החל מרמה 15, אפשר לעבור לדרגה שניה.
    (I, II, III,IV,V)
    הכיתות במשחק הם :

Jadeon:

הכת שוחרת השלום, עתיקת היומין.
    מתמחים בהתקפה מטווח בינוני ובהתקפות המוניות [שפועלות על מספר אויבים בו זמנית] , קוסמים.
    משתמשים בנשקים הבאים :
    חרב קסומה.

Lupin:
    אחת מהכיתות שבחרו בדרך האופל, הכוח והרשע.
    מתנקשים, בעלי מעמד גבוה , עשויים ללא חת.
    הם מתמחים בנזק גבוה ובהתקפות קריטיות.
    משתמשים בנשק הבא :
    בומרנג בדולח.

Skysong:
    אחת הכיתות שבחרו בכוחות האור.
    מרפאים ורופאים, מוכשרים בריפוי ובשיכוח כאבים או נזקים.
    מתמחים בתמיכה באנשים, אבל לא מסוגלים לגרום נזק רב לאויבים.
    משתמשים בנשק הבא :
    מטה קסם.

Modo:
    אחת הדמויות שבחרה בכוחות האופל.
    ממזרים, מתמחים ברפואה הפוכה - הרעלה.
    מתמחים בזימון כוחות הרוח והרעל, אכזריים וחסרי רחמים.
    מסוגלים להשתנות לרוח רפאים.
    משתמשים בנשק הבא :
    אגרופן רעיל.

Vim:
    אחת הדמויות שההשתתפות שלה במלחמה נתונה במחלוקת.
    לא ידוע באיזה צד היא בחרה בצורה מובהקת, חלק הלכו בעקבות האופל וחלק בעקבות האור.
    חלקם שוחרי צדק וחלק רודפי כח.
    מתמקדמים בכח פיזי ובהגנה. לא טובים בקבוצה ומדמים אותם לדרקונים.
    משתמשים בנשק הבא :
    חרב פיפיות - לאלו שלא יודעים, זוהי חרב בעלת שני צדדים חדים.

Features:
    מערכת ניווט מושלמת:
    שחקנים יכולים פשוט ללחוץ על המיקום שלהם מפה והמערכת תנווט את השחקן בצורה אוטו' אל המיקום, תוך כדי הימנעות ממכשולים בדרך.

Evolving Pets:
    החיות "מתפתחות" : הן גדלות , לומדות מיומנויות חדשות, ובסופו של דבר, הן מתות ["הולכות לגן עדן XD] ומשאירות אחריהן קמע ירקן [JADE] מיוחד שמביא מזל לבעליהן.

Flying Weapons:
    בסיפורים על אומנות לחימה סינית מסורתית , הסימן האולטימטיבי של לוחם שהוא בעל עוצמה זה שכאשר הוא יכול לטוס על החרב שלו.
    ZX מקים לכם את הפנטזיה הזו לחיים. אין הרבה מידע על העניין, אבל אתם תוכלו להסיק די הרבה מהתמונה הבאה.

Mounts and Creatures:
    מאפשר לשחקנים לנוע במהירות רבה יותר כשהם רוכבים על חיות סיניות אגדיות כמו היוניקורן [unicorn- חד קרן], הפניקס[ PHOENIX - עוף החול] ודרקון.
    שני אנשים יכולים לרכוב על אותו החיה בו זמנית.

Talisman Craftin:
    ייצור קמעות : קמעות הן מקור הכח של לוחמים סינים . במשחק , שחקנים יכולים ליצור לעצמם קמעות.

Cooperative Quests and Missions :
    משימות של שיתוף פעולה : במשחק אפשר לקיים משימות שהם מעוצבים לזוגות, קבוצות, "משפחות" וגילדות.

דרישות מערכת :
    Minimum
    CPU : Processor - 1GHz
    RAM : 128 MB
    Video : 32 MB
    DirectX : DirectX 8.1

Recommended
    CPU : Processor – 1GHz
    RAM : 512 MB
    Video : 64 MB
    DirectX : DirectX 8.1

הדרישות לא גבוהות, לכן רוב המחשבים יכולים להריץ אותו ובקלות.

מפות:

תזוזה:
    במשחק , כדי לזוז אפשר :
    להשתמש בעכבר. על ידי לחיצה שמאלית פשוטה , השחקן יזוז למקום עליו לחצת.
    אפשר גם להשתמש בכפתורים W - קדימה, S - אחורה, D - ימינה , A - שמאלה.
    על מנת לקפוץ, כל שעליך לעשות הוא ללחוץ על Space [רווח].

ניווט :
    על ידי לחיצה על הכפתור M , תופיעה מולכם המפה של האזור בו אתם נמצאים.
    אם אתם רוצים להגיע למקום מסוים במפה ואמא בדיוק קוראת לכם, כל שעליכם לעשות זה ללחוץ על המקום במפה - והשחקן שלכם יגיע לשם לבד. הוא יתעלם מכל מכשול ויעקוף אותו או יעלה עליו אם אפשר.

משימות :
    אם אתם רואים NPC [שזה non playable character , המחשב מפעיל אותו, לא אתם], שמעליו יש מין מנורת נייר בצבע ירוק - זה אומר שאתם יכולים לקבל ממנו משימה רגילה.

אם אתם רואים מעליו מין דגל בצבע ירוק - אתם יכולים לסיים אצלו משימה רגילה.

אם אתם רואים מעליו מין מנורת נייר בצבע צהוב - זה אומר שאתם יכולים לקבל ממנו משימה מיוחדת.

אם אתם רואים מעליו מין דגל בצבע צהוב - זה אומר שאתם יכולים לסיים אצלו משימה מיוחדת.

אם אתם רואים דגל בצבע אפור - זה אומר שיש לכם קווסט צהוב / ירוק שלא סיימתם עדיין.

אם אתם רואים מעליו מין מנורת נייר בצבע אפור - זה אומר שאתם לא עונים על הדרישות כדי לקבל את המשימה.

כדי לראות אילו משימות לקחתם, לחצו על האות Q.
    בחלון שפתחתם יופיעו שמות המשימות , הפרטים על כל משימה , הפרסים והדרישות.
    אם אתם צריכים ללכת למישהו שכתוב במשימה, פשוט לכו לפרטים על הקווסט וחפשו את השם של הNPC בצבע ירוק.
    לחצו על השם והוא ילך אוטו' למקומו של הNPC.

אם תלחצו על האות M, אתם תראו נקודות בצבע כחול וסגול מסביבכם.
    הנקודות הכחולות מסמלות משימות שאתם יכולים לקחת.
    הנקודות הסגולות מסמלות משימות שאתם יכולים לסיים.

יצירת שחקן :
    כשאתם תתחילו לשחק, אתם תצטרכו ליצור שחקן.
    במשחק ZHU XIAN, אפשרות העיצוב של הדמויות די רחבה ומקנה לכם שליטה די טובה על הצורה בה יראה השחקן.
    ראשית, אתם יכולים לבחור מין, זכר או נקבה, בהתאם לרצונכם.
    הנה כל אפשרויות העיצוב לגברים :

והנה כל האפשרויות לנשים :

בוסים ומיני בוסים:

בכל רחבי העולם בZX, מפוזרים להם מפלצות חזקות במיוחד.
    לא פעם יקרה לכם שתתקלו במשימה ובה תצטרכו להביס אחת מהן. זה לא כזה קל.
    כדי להביס אחת מהן, אתם לרוב תצטרכו להתאגד יחד ולהלחם.

נערך לאחרונה על ידי DeadByApril; 21-06-2010 בשעה 21:44.

קרדיט לFRENZY

שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

ברירת מחדל [פרסום] - Digimon RPGהסבר מלא על המשחק

שם המשחק : Digimon RPG
    גרסא המשחק : אנגלית \ קוריאנית \ סינית
    אתר המשחק : http://digimonbattle.wemade.net/
    הרשמה : http://member.wemade.net/register/re...erInfo_Ins.asp
    הורדה : http://digimonbattle.wemade.net/medi...sp#main_banner
    אז מה זה בעצמם Digimon RPG ?

דיג'ימון RPG זהו משחק תפקידים המשלב בתוכו את העולם של הדיג'ימונים ואת העולם של הלחימה.
    במשחק זה, כמו בכל משחק אחר, קיימות המון אפשרויות שבעזרתן אתה מתחיל את ההרפתקה שלך :
    • מערכת לחימה נגד דיג'ימונים אחרים.
    • מערכת לחימת - PVP : שחקן נגד שחקן.
    • פארטי \ Party - טרייד \ Trade
    • אפשרות לפתוח גילד \ Guild ואפשרות להוסיף חברים ולהיות איתם בקשר.
    • 2 עולמות מרהיבים בהם תוכל לטייל כרצונך ולעשות מה שבראש שלך.
    • מערכת הכנת חפצים \ סמלים \ בייצים \ תכשיטים ושילוב בינהם
    וכו'

ישנן עוד אפשרויות אך אני מניח שאת ההתרגשות הזאת אני אשאיר לכם ברגע שתצטרפו לחוויה הזאת.

איך מתחילים ומה עושים ?

כמו בכל משחק תפקידים אחר, קודם כל מורידים את המשחק ונרשמים אליו.
    ההרשמה ממש פשוט וההורדה, שלא נדבר עלייה גם כן היא קלה.
    אז כאשר נרשמנו והורדנו, מה עשים הלאה ?
    מתקינים את המשחק ומתחילים לשחק !

אני לא אסביר פה את תהליך ההתקנה למה אני די בטוח שרוב הגולשים פה יודעים כיצד להתקין משחק.
    אז הינה, הורדנו והופיע לנו ה - Launcher בשולחן עבודה. למה שלא ניכנס אליו ?
    נכנסו אליו ומחכים שהUpdate יסתיים. הגירסא האנגלית נפתחה לפני כמה זמן ולכן יש לה כמה שיפורים למשחק כך שתחכו קצת זמן וזה יסתיים לכם.

כאשר אנחנו בלאנצ'ר, ניכנס למשחק עצמו על ידי לחיצה על המקש - Game Start

עכשיו אנחנו במשחק שזה אמור להיראות ככה :

ואז לבחירת השרתים :

פה זה כבר תלוי כי השרתים מתבססים על סגנון המשחק שלכם :
    • Mihiria - אם אתם אוהבים לשחק עם אנשים וכשאני מדבר על אנשים זה הרבה מאוד ( כולל ישראלים ), אז MIHIRA זה השרת בשבלכם. החיסרון היחיד בו שבגלל שהמשחק נפתח וזה השרת הראשון שהיה, הרבה משחקים שם שזה אומר שבקושי אפשר להתאמן וכאשר יש הרבה אנשים זה גם גורם להרבה לאגים.
    • Majira - במג'ירה הקהילה לא כל כך גדולה, גם כן ישנם ישראלים והכל.. זה שרת לאנשים שאוהבים לשחק בחברה קטנה של אנשים או פשוט להנות מהמשחק.
    • Antyla - כמו במג'ירה, גם כאן אין קהילה גדולה ומומלץ לשחק בשני השרתים האלה מפני שיש בהם הכי פחות לאגים.
    ההחלטה היא בידיים שלכם כך שאתם בוודאי יודעים היכן אתם רוצים לשחק.

אחרי שנכנסו למשחק ונכנסו למשתמש, נלחץ בצד שמאל למטה על המקש - Create וזה יוביל אתכם לעמוד הזה :

הסברים על הצבעים :
    • אדום - המאמנים שאתם יכולים לבחור. יהיו לכם ארבעה מאמנים לבחירה ( הסבר עליהם בהמשך ).
    • כחול - הדיג'ימונים שאתם יכולים לבחור. כרגע יש רק 3 ( הסבר עליהם בהמשך ) אך בהמשך המשחק, יהיו איוונטים שבהם תוכלו לפתוח עוד דיג'ימונים שלא שייך לשלושת הראשיים. ( הערה - תראו מקום ריק בריבוע האחרון )
    • צהוב - שם שאתם בוחרים לדיג'ימונים שלכם. זה יכול להיות כל שם ואפילו אתם יכולים לעשות לדיג'ימון את השם המקורי שלו.
    • ירוק - שם של המאמן שלכם. פה יש הגבלה. במידה וישנו שחקן בשם X - אתם לא יכולים לפתוח דמות עם השם X.
    • לעומת זה בבחירת השם לדיג'ימון, במידה ויש שחקן בשם X - אתם יכולים לבחור גם בשם X .

אחרי שיצרנו לעצמנו דמות והכל, ההרפתקה שלנו רק מתחילה.

הסבר על המאמנים

Takato Matsuki - טקאטו מטסוקי

טאקטו הוא ילד שמח,עוזר ונאמן לחברים שלו. טאקטו אוהב לשחק בקלפי דיג'מון וכמובן לצייר דיג'ימונים.
    ברגע שהוא פגש את הדיג'ימון השותף שלו - גילמון, הוא הכיר בדרך גם את הנרי ובהמשך את ריקה.
    טאקטו ידוע גם כהלידר של הקבוצה שלהם והוא הוכיח זאת כמה פעמים רבות.
    לטאקטו אכפת מכל החברים שלו והדיג'ימונים שלהם והוא יהיה מוכן לעשות הכל במקרה שהם זקוקים לעזרה.

--------------------

Henry Wong - הנרי וונג

על הנרי אין ממש הרבה פרטים מפני שמה שידוע עליו שהנרי בכללי היה אדם שקט וחבר טוב של טאקטו ( בהמשך )
    הדיג'ימון שלו - טריירמון שינה אותו לגמרי וגרם לו להבין מה זה חברות אמיתית.

--------------------

Rika Nonaka - ריקה נונאקה

ריקה היא מאמנת בעל אופי די קשה. היא מחשיבה את הדיג'ימונים כסוג של "מחשב" ורוצה שהדיג'ימון השותף שלה - ריינמון
    תהייה הכי חזקה מכולם. בהמשך הסידרה, אפשר לראות את פנימיות של ריקה ולהבין שגם לילדה הזאת יש רגשות.

-------------------

Jeri Katuo - ג'רי קאטואו

הילדה בעלת בובת הגרב. ג'רי היא ילדה שידועה כטובת לב ואחת שמעודדת את החברים שלה.
    היא עובדת עם אבא שלה בפונדק קטן לאחר מות אימה. אבא שלה הוא איש טוב היא אומרת אך קשה לו להסתדר ולגדל בת לאחר מות האם. האבא מגלה את האני האמיתי שלו כאשר ג'רי נחטפת והוא הולך להציל אותה.
    הדיג'ימון השותף של ג'רי הוא - Leomon

הסבר על הדיג'ימונים

Guilmon - גילמון

גילמון הוא הדיג'ימון השותף של טאקטו. הוא ידוע גם כדיג'ימון שאוהב מאוד לאכול ולאחד שהוא באלגניסט גדול.
    לגילמון יש התקפי זעם בהם הוא לפעמים קולט סכנה והעיניים שלו מתחילות להשתנות.
    עם הזמן, טאקטו לומד להכיר את גילמון וגילמון אותו, והם הופכים לחברים הכי טובים שיש.

--------------------

Terriermon - טריירמון

הדיג'ימון בעל האזניים הגדולות.
    טריירמון הוא הדיג'מון השותף של הנרי. הוא הולך עם הנרי לכל מקום ורגיל לשבת לו על הראש.
    הוא דיג'ימון רגוע לעומת גילמון שהוא היפראקטיבי.

--------------------

Renamon - ריינמון

ריינמון היא הדיג'ימון השותפית של ריקה.
    יש להן אותו אופי ובתחילת הסידרה, נראה כאילו לא אכפת להן מאף אחד.
    בהמשך הסידרה הן מגלות חברות אחת כלפי השנייה והקשר בינהם מתחזק.

ישנם עוד דיג'ימונים שאתם יכולים לפתוח חוץ משלושת אלה והם :
    • Impmon
    • Veemon
    • Cyberdramon

כאשר המשחק יצא רשמית,יכול להיות שיהיה איוונט שיהיה אפשר לפתוח את אחד הדיג'ימונים האלה.

-------------------------

תמונות מהמשחק :

בקרב :

סרטונים
    http://www.youtube.com/watch?v=MoZku...layer_embedded

קרדיט לFRENZY

שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

ברירת מחדל [פרסום] CABAL ONLINE

CABAL ONLINE

קרדיט ל DarkVirus
    יש פה הסבר קצת על המשחק

דרישות מערכת:
    מינימום:
    Pentium III 800MHz
    256MB
    3D Accelerator

דרישות מומלצות:
    Pentium IV 1.4GHz
    512MB
    Radeon 9250 GeForce Ti or better

החלק העליון,מידע בסיסי על השחקן:

קרדיט על התמונה ל-ROXASXIII
    HP-חיים,הקו האדום.
    אפשר ליטעון עם קסמים או בעזרת POTS.
    כשהקו האדום,שזה בעצם נקודות החיים שלכם ניגמרים,אתם מתים.
    תוכלו לחזור לחיים,על ידי הקלקה על OK בחלון שיופיע לכם או שתחכו 2 דקות.
    *מרמה 10 מקבלים עונש אחרי זה וזה מוריד לך חלק מהחיים.
    העונש ניגמר רק כשתשיג XX(כמות שהם מסנים לך)EXP.*

MP-נקודות קסם,הקו הכחול.
    ניטען אוטומטית באיטיות אבל אפשר להישתמש בPOTS גם.
    זה בעצם נקודות הקסם שלכם,כשזה ניגמר לא תוכלו להישתמש בSkills וקסמים.
    כל סקיל וקסם צורך כמות אחרת של MP.
    *מרמה 10 מקבלים עונש אחרי זה וזה מוריד לך חלק מהקסם.
    העונש ניגמר רק כשתשיג XX(כמות שהם מסמנים לך)EXP.*

SP-תקבלו ברמה 10 רק,זה דרוש כדי לבצע חלש מהסקילים.
    אפשר ליטעון בכך שנילחמים במיפלצות רגיל או בהתקפה על בובות אימונים.
    כל פעם שהקו הארוך שחמד הקוביות בSP יתמלא,הוא כולו יעלם ובימקום זה תקבלו קוביה קטנה בצד.
    ככה זה נוח יותר...אם יש לכם מיגבלה של קוביות(בהתאם לLV)אז תיתמלא רק קוביה אחת למשל והמלבן הארוך ישאר מלא(אחרי שתמלאו אותו בפעם השניה).

מד הAura-זה המד שמראה לכם עוד כמה זמן נישאר לכם האורה.
    לא ניטען ביכלל,מיתאפס ומתחיל מחדש כשמישתמשים באורה שוב.
    הוא ממוקם מעל קו הHP והוא בצבע אדום,חשוב לא להיתבלבל בינו לבין הHP עצמו.

Icon-
    האיקון שבצד הוא סמל העבודה שלכם,לכל עבודה יש סמל אחר המתאים לה.
    בעיקרון אין לאיקון הזה חשיבות,אבל הוא יפה,לא חושבים (:?

דמויות:
    Warrior -

Blader -

Wizard -

Force Archer -

Force Shielder -

Force Blader -

אלה העבודות:
    Knight-מישתש בחרב אחת גדולה לשתי ידים.
    בעל התקפה גבוהה והגנה גבוהה יחסית.
    Blader-מישתמש בשתי חרבות(בלייד ו\או קאטאנה).
    ההתקפה שלו וההגנה שלו נמוכות משל אביר,אבל הוא נותן 2 מכות ליפעמים באותו הזמן.
    Wizard-לובש שתי קריסטלי קסם על הידים כדי להגביר DMG של קסמים.
    קסמים חזקים בעלי DMG גבוהה,טווח רחוק,הגנה ממוצעת.
    Force Archer-מישתמש ב2 קריסטלים בעל יכולת של יצירת קשת.
    התקפה חזקה,טווח רחוק,הגנה ממוצעת.
    Force Shilder-ביד אחת חרב ליד אחת וביד השניה יכול ליצור מגן.
    הגנה גבוהה יותר מלכל הדמויות התקפה די חזקה.
    Force Blader-מישתמש בחרב אחת בילבד.הוא כמו הBlder רק עם התקפה שונה,סקילים שונים והגנה כמו לForce Archer.
    כל הדמויות יכולות לעשות AOE(התקפה הפוגעת בכמה אויבים).

:Battle Stayl Upgrade (קרדית ל KripTonait )[IMG]http://images.***.co.il/smilies2/tongue.gif[/IMG]
    כל 10 רמות אתם עושים קווסט של STYLE UP שמחזק אותכם בדרכים שונות..
    להלן הדרכים וההסבר על כל דבר [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]

רמה 10-Combo Skill
    Combo מאפשר לכם לתקוף מפלצות מהר בלי DELAY זאת אומרת בלי לחכות...
    כמה שיותר COMBO הצלחתם לעשות על מפלצת כך אתם מקבלים יותר אקספי וגם הDMG קצת עולה [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]
    הערה:אתם יכולים לעשות COMBO אך ורק כשיש לכם SKILL POINTS (הבר הצהוב הזה שנמצא מתחת לחיים ומתחת לMANA)

רמה 20-Battle Aura Mode
    אוקיי אז AURA זה בעצם סקיל שמחזק אותכם לזמן מסויים ואפשר להשתמש בו אך ורק כשיש לכם 5000 SKILL POINTS (זאת אומרת כשיש לכם ריבוע אחד או יותר בבר של הCOMBO)
    5000 SKILL POINTS = ריבוע אחד צהוב.
    יש כמה סוגים של AURA והן ניראות שונות אך אין כל הבדל ביניהן...

רמה 30- Battle Mode 1st
    Battle Mode זה בעצם כמו AURA רק שזה מחזק אותכם עוד יותר..
    לכל דמות הבאטל מוד מוסיף אפקט שונה
    לדוגמא:
    Warrior מקבל תוספת HP (חיים)
    Force Blader מקבל Weapon Enchant (ז"א הוא יכול לחזק את החרב שלו באמצעות סקילים של MAGIC)
    וכו'..

רמה 40- Guild Creation,Amulet of Bless
    ברמה הזאתי נפתחת לכם האפשרות לפתוח גילד, ואתם גם מקבלים שרשרת "Amulet Of Bless"
    כמו כן ניתנת האפשרות להשתמש בAURA וBATTLE MODE ביחד באותו הזמן (בהתאם לכמות הSP שלכם)
    וגם מקבלים סקיל זימון של ASTRAL BOARD.

רמה 50- Battle Mode 2nd
    באטל מוד שתיים נותן לכם אפשרות חיזוק עוד יותר גדולה מהבאטל מוד הראשון..
    וגם זה משנה לכם את הנשק ונותן לכם אפשרות לעשות דברים מגניבים כמו:
    Warrior- מקבל Astral Lance שהופך את החרב שלו לחרב כמו של מלאך המוות ומאפשרת לו לתקוף בחוזקה.

Force Archer- הקשת שלו נהפכת לרובים קטלניים וחזקים וכמובן מהירים.

Blader-הופך את הBLADES שלו לFISTS כמו שיש לוולורין בסרט X-MEN שמאפשרים לו לתקוף בחוזקה ולקפוץ על אוייבים ממרחק רב

Force Blader- מאפשר לו לעשות סקיל ירייה חזק... הוא מקפיץ את החרב שלו לאוויר ותוקף אם מתקפת קסם חזקה

Wizard- הWIZARD מקבל יכולת לעשות קסמים חזקים ביותר.. (הBM2 שלו נחשב לאחד החזקים)

רמה 60 - Titanium gloves with 2 Defense rate slots
    הכותרת אומרת הכל..
    אתם מקבלים כפפות של TITAIUM אם שתי סלוטים של DEF RATE.

רמה 70- Titanium Helmet+3 with one defense rate slot
    אתם מקבלים קסדה פלוס 3 אם סלוט אחד של DEF RATE

רמה 80- Astral Bike Summon Skill
    אתם מקבלים אפשרות לזמן אופנוע (במידה ויש לכם אחד כזה)
    הערה: אופנוע אפשר להשיג רק אם קונים אותו בכסף אמיתי או דרך CHAOS LAMP שזה אחוז אחד למאה אלף.

רמה 90- Osimum helmet+3 with 1 Defense Rate Slot
    אתם מקבלים קסדה של OSIMUM +3 אם סלוט אחד של DEF RATE

רמה 100- Personal Storage Expansion
    אתם יכולים להרחיב את הPERSONAL STORAGE שלכם

-Combo:
    סקיל מיוחד המאפשר לכם לבצע Combo של סקילים.
    תיצתרכו לילחוץ על הסקיל בזמן המתאים,אם תאחרו או תקדימו,הקומבו יפסק.
    -Aura Code:
    זה בעצם בסיס,מזל או איך שתיקראו לזה.
    יש 4:אש,קרח,ברק,אדמה.
    כל אחד ישפר לכם בצורה שונה את ההתקפה ההגנה ושאר הStates שלכם.
    סקיל של Aura שישפר לכם את הStates בצורה רצינית,הנימשך לזמן מוגבל.
    הסקיל צורך כמות גדולה של SP,הרבה יותר מזו שצורך הCombo.

במשחק יש בערך 4 עולמות
    שאתם יכולים להשתגר בהם מרמה 3+ חובה לעשות questim בישביל זה

מידבר-עולם של מידבר,מאופיין ברוחות חזקות.
    עיר הבית של הקוסם והבליידר.
    יער-עולם של צמחים ויערות,מאופיין בגשם.
    עיר הבית של קשת הכוח ובליידר הכוח.
    קרח-עולם של שלג וקרח,מאופיין בשלג שיורד הרבה.
    עיר הבית של האביר ומגן הכוח.
    דאנג'ן-יש כל מיני מפות דאמג'ן בדרך כלל לשם Dungeon Quest.
    יש עוד מלא מפות ועולמות[IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG] שלא תתבלבלו יש רק 4

אפשר להגיע לכל העולמות,דרך פורטל שמישתגרים אליו בשער שנימצא בכל עולם.
    יש שם דלתות וכל דלת מובילה לעולם אחר.
    *בישביל להיכנס לעולם הDungeon אתם צריכים כרטיס מיוחד,זה עולם שמישתמשים בו רק לQuests*

Skills:
    מערכת הסקילים בשמחק שונה יחסית למשחקים אחרים.
    יש מספר סוגים של סקילים:
    Sword-סקילים שמבוצעים על ידי החרב.
    Magic-קסמים,כולל ריפוי וכאלה.
    Upgrade-סקילים המביאים לכם עוד DEX או HP וכדו'...
    לא ניתן לשידרוג.

במשחק אפשר לשדרג את הסקילים שלכם:
    כל פעם שתעלו בדרגה באחד מקטגורית הSkill לשכם תקבלו נקודה.
    כדי לעלות רמות בקטגורית הסקיל שלכם צריך להיתשמש בהרבה סקילים מאותה קטגוריה.
    את הנקודות אפשר להשקיע בסקילים ולעלות אותם רמות.
    אפשר גם להוריד ולימחוק סקילים מתי שרק תירצו ותקבלו בחזרה נקודות.

סקילים לומדים מNPC בשם Instrunctor שנימצא אחד כזה בכל מפה.
    כל דמות יכולה לילמוד את כל סוגי הסקילים,אפילו אביר יכול לילמוד קסמים,ואפילו צריך.

State:
    מסך הסטאטס שלכם.
    שם אתם רואים מידע על הדמות שלכם וגם יכולים לעלות נקודות.
    בניגוד למשחקים אחרים תוכלו לדעת למה לעלות בידיוק,ביזכות הBattle Stayl Upgrade.
    בישביל לעשות את הקווסט תיצתרכו סטאט מסוים,ובחלון הC שלכם,רשום בידיוק כמה תיצתרכו.
    אם אתם ליפני רמה 10,ירשמו לכם כמה STR DEX וכל השאר אתם צריכים ברמה 10 שיהיה.
    כנ"ל ברמה 10,כמה צריכים ל20 וכך הלאה.

[IMG]http://images.***.co.il/smilies2/excl.gif[/IMG] טוב אז ככה שמתי לב שהרבה אנשים שואלים איזה סקילים לעלות ואיך מאמנים סקילים וכל מיני שאלות נוביות כאלו (בלי לפגוע -_-) אז החלטתי לרשום איך אני שיחקתי ואולי אפילו זה יעזור למישהו.
    אז ככה:

קווסטים:
    מומלץ לעשות את כל המשימות שהם לא בקטגוריית NORMAL QUESTS

סקילים:
    [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/excl.gif[/IMG] תאמנו סקילים מרמה 35 בסביבות רמה 50 אתם צריכים להיות Expert ולדעתי זה לא בעיה. עד Expert רצוי להעלות את כל הסקילים הממש חזקים לרמה 9 כי בסופו של דבר את רובם אתם תמחקו וזה עולה כסף ולמרות שזה לא הרבה כסף "מי שזורק אגורה לא שווה אגורה" או משהו כזה .
    ברמה 50 עד 60 אני ממליץ בחום על מרתון סקילים ואם באמת תבצעו את ההמלצה הזאת תוכלו להיות G.Master כבר ברמה 60+-.
    אם אתם רמה 60 ועדיין לא G.Master (נפוץ אצל Force Shielders וגם אצל Force Bladers בגלל שהם צריכים לעלות גם מג'יק וגם סוורד במקביל! זה קשה) כי אין לכם כוח לעלות (כמוני ^^) תעשו מה שבא לכם אתם יכולים לאמן סקילים או פשוט לעלות רמות D:

(STATS(STR,DEX,INT:
    [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/excl.gif[/IMG] שאתם לוחצים על "C" עולה לכם חלון של הSTATS של השחקן שלכם STR DEX INT.
    עכשיו מעל הSTR רשום לכם GROWTH שזה אומר הSTATS שאתם צריכים להשיג כל 10 רמות.
    לשחקן רמה 16 נגיד יהיה רשום כזה דבר: Growth lvl 20: STR-XX INT-XX DEX-XX וכל ה-XX הזה זה הSTATS שצריך להגיע אליו ברמה 20

קרדיט לFRENZY

שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

ברירת מחדל [פרסום]Ether Sage

_

דעה אישית :
    משחק מצויין ! גראפיקה חלקה ! , סקילים מדהימיים איכות מצויינת , משימות קצת מעצבנות ולא מובנות אבל מומלץ בחום המשחק הזה פשוט מדהיים !

במשחק יש 3 גזעים,לכל גזע יש את המטרה שלו ולכן הם לא מפריעים אחד לשני וחיים בשלווה
    כל גזע יכול לבחור כל עבודה כך שאין בינהם פערים גדולים
    הגזעים הם:

Renzu
    גזע בני האדם,רוב הערים החשובות מנוהלים ע"י בני האדם,יש להם טכנולוגיה גבוהה וחיי חברה ופוליטיקה מתקדמים.
    מטרת בני האדם במשחק היא לאסוף רסיסים מהגביע האלוהי שפוזרו ברחבי העולם כשמפקד בכיר ומגושם הפיל אותו והוא נשבר.

Shenzu
    גזע חצאי האלים,הגזע מתמקד בכוח מנטאלי ונמצא תמיד באימון מתמשך.
    מטרת הגזע היא ללכוד את יצור החזיר האפל שהוא גלגול נשמתו של שד שמימי חזק מהגיהנום.

Yaoh
    גזע אנשי החיות,פעם הם היו חיות אבל לאחר שנשמתם עובדה הכיר בהם גן העדן והעניק להם את קבלתו המלווה בכוח וכבוד.
    מטרת הגזע היא למצוא את הקשת המקודשת שאבדה להם בעת המלחמה.

במשחק ישנם 6 עבודות שונות וכל גזע יכול לבחור בכל אחת מ6 העבודות
    העבודות הן:

Dragoon
    דמות הלוחם.
    דמות לקרבות מטווח קצר בעלת נזק גבוה ו/או חיים והגנה גבוהים.
    משתמש בשריון כבר וחנית.

Rouge
    דמות הגנב.
    דמות מהירה ובעל יכולת להפוף לבלתי נראה.
    משתמש בשריון בינוני וסכיני קרב מורעלים.

Ranger
    דמות הקשת.
    מנטרל את מטרתו ע"י האטה/לכידה/הרדמה וכו'.
    משתמש בשריון בינוני וקשת.

Shaman
    דמות המכשף הטאנקר והמרפא.
    דמות בעלת באפים טובים להגנה/התקפה,יכולת ריפוי,ויכולת לנטרל את אויביו ע"י האטה/לכידה/הרדמה וכו'.
    משתמש בשריון כבר ופטיש.

Mystic
    דמות המכשף ההגנתי.
    דמות בעלת באפים טובים להגנה ויכולת ריפוי.
    משתמש בשריון קל ומטה קסמים.

Conjurer
    דמות המכשף ההתקפי.
    דמות בעלת באפים טובים להתקפה ויכולת לשימוש בכשפים פוגעים/מרעילים וכו'.
    משתמש בשריון קל ובקמע.

במשחק מערכת Pets ייחודית,בתחילת המשחק תקבל Pet התחלתית ובהמשך תוכל ללכוד/לקנות מאנשים סוגים שונים של חיות מחמד.
    בשביל ללכוד חיית מחמד משלך תצטרך לקנות רשת תפיסה מNPC שנמצא בעיר של הגזע שלך שבעזרתה תוכל ללכוד את החיה.
    לא כל המפלצות ניתנות ללכידה,מפלצות שניתן ללכוד יהיו מסומנות בשק צהוב ליד השם שלהן וכשהשק מהבהב בצבע אדום אפשר להשתמש ברשת וללכוד את המפלצת (לא תמיד עובד).
    חיות המחמד עוזרות בעת הקרב ולכן חשוב לגדל את החיה המתאימה לך לפי מה שאתה רוצה לעשות.
    כאשר פותחים את הPet Menu ניתן לראות את התקדמות החיה,מנסיון ועד למצב הרוח שלה,שימו לב שכאשר היא שמחה יותר כך היא אפקטיבית ומועילה יותר.

במשחק יש אפשרות לאסוף משאבים שישמשו אותך ליצירת חפצים/מכירה של המשאבים תמורות כסף.
    אופציות להשיג משאבים:

Foraging
    איסוף מרכיבים וחומרי גלם המשמשים ליצירת מזון/אריגים.

Mining
    כריתת משאבים (מתכות ואבנים למיניהם) המשמשים ליצירת שריונות כבדים ונשקים.

Herb Gathering
    איסוף צמחים המשמשים להכנת שיקויים/תרופות וכו'.

Wood Cutting
    כריתת עצים המשמשים לייצור שריונות קלים/בינוניים ונשקים.

במשחק יש 5 סוגי ייצור.
    סוגי הייצור הם:

Herbalist
    יצירת שיקויי ריפוי/חיזוק.

Cook
    יצירת מזון לריפוי חיים/אנרגייה.

Scout
    יצירת שריונות בינוניים ונשקים ל-Rouge/Ranger.

Guardian
    יצירת שריונות כבדים ונשקים ל-Dragoon/Shanam.

Archanist
    יצירת שריונות קלים ונשקים ל-Conjurer/Mystic.

בחירת שחקן :

______________________________________________________________________ ______________

סקיל שכל הדמויות מקבלות : קפיצה שמעיפה אותה רחוק וגבוהה !

______________________________________________________________________ ______________

תמונות מהמשחק : איכות + סקילים מגניבית

הטריילר:
    [YOUTUBE][ame="http://www.youtube.com/watch?v=637-Gd9Vsww"]http://www.youtube.com/watch?v=637-Gd9Vsww[/ame][/YOUTUBE]

סרטון שמראה את יצירת השחקן:
    [YOUTUBE][ame="http://www.youtube.com/watch?v=6sON6fOsy-4&NR=1"]http://www.youtube.com/watch?v=6sON6fOsy-4&NR=1[/ame][/YOUTUBE]

הPvp:
    [YOUTUBE][ame="http://www.youtube.com/watch?v=qR9T8yoMqS8"]http://www.youtube.com/watch?v=qR9T8yoMqS8[/ame][/YOUTUBE]
    Gameplay:

[YOUTUBE][ame="http://www.youtube.com/watch?v=PyB4MNknoKo"]http://www.youtube.com/watch?v=PyB4MNknoKo[/ame][/YOUTUBE]
    [

קרדיט לFRENZY

שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

ברירת מחדל [פרסום]סיקור המשחק Runes Of Magic

Runes of Magic
    אתר המשחק :
    http://www.runesofmagic.com/en/index.html

משחק MMORPG פנטזי , מהחברה "Runewaker E'C" ',מצב נתון של המשחק היא CB שיצאה
    ב-28 לאוגוסט.
    השחקנים בוחרים בין 6 build's (בניות דמות,גזע) ראשיים, ואחד משני שיש לבחור בין 36 אפשרויות!
    לכל שחקן יש מתקפות מיוחד וקומבואים מרהיבים בהמשך המשחק,המשחק כולל מעל 600 משימות (קווסטים) ברמה גבוהה(איכות).
    גילדות והשחקנים עצמם, כן כן הם עצמם יגולים לבנות בתים עם ריהוט מרהיב! לא היו לנו הרבה משחקים כאלו, תודה לפיקוח הרחב, ולמערכת הריפוטציה, לPvP ,למבוחים , מנהרות ומפלצות הבוסים שידועים לנו כ-Uniqe לא יהיה מצב שלא תיהיו מרוצים או משועממים.
    כמו שהזכרתי מיקודם, Runes of Magic זהו משחק פנטזי MMORPG,שבוא עולמות יכולים לקום, ועולמות יכולים ליפול, אתם קובעים את החוקים. פה אתם יכולים להרכיב ולגלות עולם של קסם , פלאות וחידות עתיקות.
    במהלך המשחק יהיו מפגשים עם מפלצות סודיות ומסוכנות , שיעזרו לכם לגלות את סיפור הממלכה הגדולה. יש מערכת דו-יסודיית, כמו שגם כן הזכרתי לפני שתבנו את הדמות שלכם בהרכב המעניין ביותר לכם, ללמוד מתקפות חדשות ומתחדשות, ללבוש שריונות , מגנים לרמות שלכם ונשקים מתאימים לבילד (דמות) שבניתם, ולאחר יום עמוס של מסעות ומלחמה במפלצות, תוכלי לנוח בבית שלכם, שבניתם לבד לפי טעמכם.

Runes Of Magic מהו, ומה מרכיב אותו:
    - משחקי חינמי, חינם להורדה וחופשי לכולם (לשחק בוא).
    - מערכת שחקן דו-יסודית.
    - סיפור רקע מקסים.
    - כבר יותר מ600 קווסטים באיכות גבוהה, ויהיו יותר!
    - מבוחים תת-כרקאיים ענקיים!
    - יכולות מתחדשות וכישופים.
    - שריונות מתחדשים , עם בונוסים מיוחדים.
    - מערכת חפצים גבוה, שנותנת לכם לשפר תבגדים שלכם וכו'.
    - מערכת PvP זמינה תמיד, ברמה גבוה.
    - מערכת עיצוב חפצים.
    - אפשרות צביעת החפצים שלכם בצבעים האהובים עליכם.
    - אפשרות בניה! בתים פרטיים ולגילדות.
    - מקומות בניה מיוחדים לגילדות.
    - מערכת רפוטציה.
    - אפשרות בניית פנים לפי בחירתכם.
    - מפה וראדר במשחק , המאפשרת למצוא חנויות וקווסטים במהירות ובקלות.
    - אפשרות מכירת דברים כמו שאומרים "דרך הפטיש" האוקצאונים .
    - אפשרות תלפורט.
    - מפלצות רגילות ובוסים מיוחדים.
    - אפשרות שליטה דרך העכבר, ודרך המקלדת! לפי בחירתכם.

תמונות:

ציון :
    אני נותן למשחק 6/10 .
    הגראפיקה שלו טובה אבל לא ממש מפליאה , יחסית למשחקים החדשים ,
    משחקיות בינונית , במשחק אין משהו שונה משאר המשחקים .

קרדיט לFRENZY

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אחי , מה זה מנהל יוצרים...? בכל אופן בקשר למשחק עצמו אתה חייב לבנות דמות דואלית של שני מקצועות כמו - לוחם וקוסם או מרפא וצייד - אי אפשר להיות רק מקצוע אחד וזה מה שבעצם הוריד לי את החשק לשחק. גם מהמעט שידוע לי המשחק עצמו חינמי אבל כדי להיות שווה משהו ברמות הגבוהות חייבים לקנות בחנות והרבה בכסף אמיתי מה שנקרא PAY TO PLAY מה שגם מוריד מהערך של המשחק. מה גם שיש שם מלא קוסמים מה שאני לא אוהב כי אני רגיל להיות הקוסם היחיד במשחק.

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,394 | הודעות: 8,172,981 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect