נכתב במקור על ידי almog9697 חחחחח קרעת אחד שיש לו חוש הומור גיי שדילג עליי !
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אחד שהבטיח לי חתימה ואמר שהיא בשלבי הכנה אבל בסוף לא הכין (אחמ אחמ...)
איש שאני לא מכיר
נערך לאחרונה על ידי KiddyBandit; 15-07-2011 בשעה 05:46.
נכתב במקור על ידי Aviv.E גיי שדילג עליי ! א.לא שמתי לבבבב! ב. מתייייי תבינו אני אוהבת בנים (אשטון) ג. אני בת! ד. איש מעצבןןןןןןןןן
נכתב במקור על ידי KiddyBandit איש שאני לא מכיר אחד שאת החתימה שלו משפץ ערבי בגלל זה היא מתעקבת
נכתב במקור על ידי almog9697 א.לא שמתי לבבבב! ב. מתייייי תבינו אני אוהבת בנים (אשטון) ג. אני בת! ד. איש מעצבןןןןןןןןן ילדה
נכתב במקור על ידי Aviv.E ילדה אחד שיהיה לו באן
נכתב במקור על ידי almog9697 אחד שיהיה לו באן לא לא !!!!! אל תעשי לי את זה ! אחת שאני אעשה הכל רק בשביל שלא תתלונן עליי אבל הכל !
חחחחחחחח איזה מוזר 0.0 אחד שמתחנן יפה מאוד
נכתב במקור על ידי almog9697 חחחחחחחח איזה מוזר 0.0 אחד שמתחנן יפה מאוד אחת שאוהבת תשומת לב
נכתב במקור על ידי Aviv.E אין אולי תביא שם !!! ותגיד למה לא הלכת למחולות בכרמיאל <? למה קבעת שלא הייתי? ת'אמת לא הייתי זה התחיל בדיוק בסוף השיבעה של סבא שלי אז לא היה לי מצב רוח לזה.. זאת שמעליי עדיין בסימן שאלה אצלי חחח
נכתב במקור על ידי MeAndYou למה קבעת שלא הייתי? ת'אמת לא הייתי זה התחיל בדיוק בסוף השיבעה של סבא שלי אז לא היה לי מצב רוח לזה.. זאת שמעליי עדיין בסימן שאלה אצלי חחח אחד שלא הבנתי תמשפט מחץ שלו.....
אחת דלא מבינה שזה הכינוי הקודם שלי.. -___-
נכתב במקור על ידי MeAndYou אחת דלא מבינה שזה הכינוי הקודם שלי.. -___- עכשיו כן :] אחד שכל היום על אתרי פורנו
אחת שמבינה שזה התפקיד שלו בפורום? חחחחח
חוקי הפורום