נכתב במקור על ידי Wolf Man אחי עוד אין לו זיקפה אני בספק אם יש לו penis .
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Wolf Man יאן עזוב, הוא ילד דורה.. לא נצליח לחנך אותו להיות נורמלי.. ניסנו כמה שיכולונו...
ג'וני, לה חנטה אסטה מי לוקה!
נכתב במקור על ידי prowinner ניסנו כמה שיכולונו... תנסו על ילדים אחרים
נכתב במקור על ידי YellowGirl ג'וני, לה חנטה אסטה מי לוקה! גדול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי prowinner אני בספק אם יש לו penis . אי בספק אם יש לו את ה"כיפה".. נכתב במקור על ידי prowinner ניסנו כמה שיכולונו... כע.. זזתי לאכול וטלוויזיה
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Amichai תנסו על ילדים אחרים עזוב אחי..אם אתה רוצה להיות אמוסקסואל,תיהיה בעיה שלך.
נכתב במקור על ידי Wolf Man כע.. זזתי לאכול וטלוויזיה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אם אתה הולך..אז עפתי לראות את החלק השלישי של רסלמניה.
נכתב במקור על ידי prowinner עזוב אחי..אם אתה רוצה להיות אמוסקסואל,תיהיה בעיה שלך. אמרתי כמה פעמים, כשאהיה גדול אדע הכל אני לא צריך לדעת עכשיו...
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 29-07-2011 בשעה 00:33.
נכתב במקור על ידי .Tal גדול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Amichai אמרתי כמה פעמים, כשאהיה גדול אדע הכל אני לא צריך לדעת עכשיו... אייי...תיהיה בריא...
נכתב במקור על ידי prowinner לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אם אתה הולך..אז עפתי לראות את החלק השלישי של רסלמניה. כבר הוצאתי תבירה..
נכתב במקור על ידי YellowGirl ג'וני, לה חנטה אסטה מי לוקה! יש תרגום?
אתם קטנים מדי זה לא בריא לי
נכתב במקור על ידי YellowGirl אתם קטנים מדי זה לא בריא לי בקבוק אחד פעם ב.. לא יהרוג אותי
חוקי הפורום