נכתב במקור על ידי ZarjOfRep משעמם לי ... http://www.facebook.com/profile.php?id=1252436141 לניקו משעמם.. ניקו, הבחורה יצאה למשימה להרוג מישהו במאפייה היפנית, ממש מצטער אחי.. היא תגיע באיחור :/
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Display מי זה הבחור הסקסי הזה? אוהד מכבי אגב,תשלח לי כבר הודעה בפייסבוק. לא פרגנת ונעלבתי...
נכתב במקור על ידי Heracles אמרתי לך מה אני רוצה.. ושיהיה טוב זה לא חנות כזאת תחזור על זה מול כל חבריי הפורום,אני לא זוכר. או שתבוא אליי לחדר ותגיד. למרות שאני מעדיף שתגיד את זה פה בלי בושה.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי By The Way לא פרגנת ונעלבתי... למה?
נכתב במקור על ידי Heracles לניקו משעמם.. ניקו, הבחורה יצאה למשימה להרוג מישהו במאפייה היפנית, ממש מצטער אחי.. היא תגיע באיחור :/ עד שאתה מביא לי מישהי..מצאתי פה שרמוטה מהרחוב גרה לידי
קרדיט לFRENZY
אני עדיין פה
נכתב במקור על ידי By The Way למרות שאני מממממש שונא pes עשיתי לך לייק! תפרגן... תודה גבער
נכתב במקור על ידי liorlior69 אני עדיין פה אני
נכתב במקור על ידי Display למה? נו מה אתה רציני..
נערך לאחרונה על ידי A kind of Magic; 10-10-2011 בשעה 00:13.
מה מצב ?
Erik Lamela 8
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי By The Way נו מה אתה רציני.. נשבע לך שאני לא יודע למה
נכתב במקור על ידי GialloRossi מה מצב ? מה קורה
נכתב במקור על ידי GialloRossi מה מצב ? אתה כבר לא אוהב אותי >< יאללה עפתי לישון מחר לבאר שבע
משעמם לי בחופש הזה
חוקי הפורום