נכתב במקור על ידי .Dor. ממשיכים ! כמה אקדחים יש במשחק ל Terrorists? 5???
נכתב במקור על ידי LikeANoob 5??? נכון מאוד מה נקנה ע"י לחיצה על B82?
נכתב במקור על ידי .Dor. נכון מאוד מה נקנה ע"י לחיצה על B82? VEST + קסדה ?
נכתב במקור על ידי LikeANoob VEST + קסדה ? יפה מאוד. שאלה על 2 נק': תנו לי שם של מפה שיש בה שוק.
נכתב במקור על ידי .Dor. יפה מאוד. שאלה על 2 נק': תנו לי שם של מפה שיש בה שוק. אין לי מושג .. רמז ?
נכתב במקור על ידי LikeANoob אין לי מושג .. רמז ? רמז: מפה מפורסמת מאוד במשחק, בגרסא אחרת שלה.
נכתב במקור על ידי .Dor. רמז: מפה מפורסמת מאוד במשחק, בגרסא אחרת שלה. awp_rooftops hns map
נכתב במקור על ידי .Dor. רמז: מפה מפורסמת מאוד במשחק, בגרסא אחרת שלה. אני לא יודע . אפשר אולי לעבור שאלה ?
נכתב במקור על ידי dOrBh awp_rooftops hns map קיבלתי תנו לי שמות של 3 מפות בהן יש אזור בשם "Middle".
נכתב במקור על ידי .Dor. קיבלתי תנו לי שמות של 3 מפות בהן יש אזור בשם "Middle". de_dust2 de_inferno באינפרנו יש 2 אז תוותר לי.. חחחח לא יודע אני ינחש de_aztec
נכתב במקור על ידי dOrBh de_dust2 de_inferno באינפרנו יש 2 אז תוותר לי.. חחחח לא יודע אני ינחש de_aztec טעות אחת
נכתב במקור על ידי .Dor. טעות אחת de_cml_mill? אני מנחש כי אני לא מכיר מפות
de_dust2 de_inferno de_tuscan
נכתב במקור על ידי dOrBh de_cml_mill? אני מנחש כי אני לא מכיר מפות יפה מאוד ננעל.
מכיוון שלא אוכל להיות פה לטווחי זמן ארוכים אפתח את האתגר קבוע. ממשיכים ! כמה שוטגאנים יש במשחק?
חוקי הפורום