ווואי למה אתה כזה ילד מטומטם?!
"כנ"ל לגבי"-גם אני מעדיף את SWEET CHILD O MINE על פני CHILD IN TIME...יש בעיות עם הבחירה שלי?תתבע אותי
פייי איזה וואנאבי עבריין מקלדת מעפאן מטומטם ולא מצחיק :/
SCOM VS. WTTJ
ווואי למה אתה כזה ילד מטומטם?!
"כנ"ל לגבי"-גם אני מעדיף את SWEET CHILD O MINE על פני CHILD IN TIME...יש בעיות עם הבחירה שלי?תתבע אותי
פייי איזה וואנאבי עבריין מקלדת מעפאן מטומטם ולא מצחיק :/
SCOM VS. WTTJ
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
Sweet Child O Mine vs Ticket To Ride
Sweet Child O Mine VS Creep
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
Sweet Child O Mine vs. November Rain
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
SCOM vs Yer Blues
תפסיקו לריב
לא רוצה מה אתה אמא שלי =\ חחח סתם, אתה גבר אסף סתם פלוץ =\
SCOM vs Sultans Of Swing
לשעבר RedBox
Sultans Of Swings vs Oh Darling!
Sultans Of Swings VS nothing else matters
לשעבר RedBox
Nothing else matters vs. cemetery gates
NEM vs Obladi Oblada
חחח שני שירים יפים האחד מטומטםהשני יפה.
NEM VS WHERE IS MY MIND
לשעבר RedBox
וואי איתמר איזה צחוקים איתך קראת לי פלוץ
Nothing Else Matters VS. One
נכון אני מתאים לסטנדאפ
Nothing Else Matters VS Master Of Puppets
לשעבר RedBox
Master Of Puppets vs. Battery