עלי יש 520..
כמה לכם?
מעולה!
טעון שיפור.
עלי יש 520..
כמה לכם?
|
|
בדיוק לפני כמה דקות קראתי כתבה על מישהו מטיוואן ששיחק במשחק הזה בקפה אינטרנט 23 שעות רצוף ואז מת .
אז באתי לראות אם שווה למות למען המשחק הזה ≧⁰,⁰≦
.
.
.
"ונתתי בידך את החיים ואת הטוב , את הרע ואת המוות ובחרת בחיים!"
אימל'ה ≧⁰,⁰≦ ניראה לי צריך תואר ראשון בשביל לשחק בזה ..
.
.
.
"ונתתי בידך את החיים ואת הטוב , את הרע ואת המוות ובחרת בחיים!"
למה זה לא כזה מסובך אחרי שאתה יודע לשחק עם 2-3 דמיות כול השאר אני לומד איך משחקים בדקה.
רק המלצרית בבית הקפה שבו נפח צ'ן יונג-יו את נשמתו, הבינה שחוסר התזוזה שלו אינו ביטוי לריכוז עילאי. הלקוחות התלוננו בפני השוטרים: הזדרזו עם החקירה, רוצים לחזור לשחק.
חבורת צעירים שישבו בקפה-אינטרנט בטאיפיי, בירת טיוואן, היו כה שקועים במחשבים שממולם, עד שלא שמו לב שהם מארחים חברה לגופתו של אחד מלקוחות המקום, שנפח את נשמתו לפני תשע שעות.לצוותי הצלה שהוזעקו למקום לא נותר אלא לקבוע את מותו של צ'ן יונג-יו, בן 23. שוטרים ששוחחו עם ה"טאיפיי טיימס", סיפרו כי חשו שהם מפריעים את מנוחתם של הצעירים שישבו במקום, שהיו מרותקים למסכיהם וביקשו מהחוקרים שיזדרזו בעבודתם, כדי שיוכלו לשוב למשחק. בתמונה שפורסמה בעיתון, נראית גופתו של הצעיר, כשהוא יושב מול אחד המחשבים וידיו עדיין מונפות לעבר המקלדת.לפי ה"מירור" הבריטי, צ'ן, שמת ביום רביעי, רכש כרטיס ל-23 שעות רצופות שיאפשרו לו לשחק במשחק הפופולרי League of Legends. כשתם פרק הזמן המוקצב בכרטיס, אחת מעובדות המקום שניגשה אליו, חשבה שהוא נרדם, אך גילתה שהוא אינו נושם. משפחתו של צ'ן סיפרה מאוחר יותר כי הוא סבל ממחלת לב. המשטרה מעריכה כי הליקוי, יחד עם חוסר התזוזה, העייפות ומזג האוויר הקר, הם שהביאו למותו.קרדיט: http://news.walla.co.il/?w=/16/2506080
בעמוד הזה יש את ההסבר באנגלית למחי שרוצה:http://www.leagueoflegends.com/board...d.php?t=714842
ואני גם אתן הסבר בעברית:http://l3cdn.riotgames.com/releases/...ser_kernel.exe
1. מורידים את הקובץ:
2. מחליפים את הקובץ install directory>/RADS/system/rads_user_kernel.exe> בקובץ שהורדנו בשלב 1http://www.leagueoflegends.com/board...d.php?t=714842
3. מפעילים את המשחק
קרדיט :
ם רציתם לדעת איך מקבלים החזר על כל חפץ שלכם (Skin, Champion),http://support.leagueoflegends.com/home
ולבקש מ-Riot (אפשר עד 3), אז הגעתם למקום הנכון.
-
נכנסים לאתר של ה-League of Legends Support -.
לוחצים למעלה על "Sumbit a Request".
מגיעים לעמוד, שבו מכניסים למעלה את ה-Email Address, Subject, ועוד.
Email Address; הכניסו את כתובת האימייל שלכם (בדרך כלל לא חייב, אבל את מה שנרשמתם עם המשתמש שלכם).
Subject; תכתבו "Dear Riot".
Description; תכתבו את זה.
קוד:Hello Riot. I would like (if possible) to get a refund for some champions that I don't play, or skins that I don't use. I really worked hard to get the IP and RP and I would like to use it on something else. So if it's possible, I need a refund on these items:דוגמאות למה שאתם כותבים אחר כך. - Champion: Talon. - Price: 6300 IP. - Skin: Grungy Nunu. - Price: 975 RP.
ככה זה בערך מה שאתם כותבים. לכאלה שרוצים לכתוב משהו אחר, אפשר. זה פשוט המבנההערה
הרגיל שאני וחברים שלי עושים.; אתם יכולים עד 3 דברים (הם יבקשו ממכם במכתב תגובה),
ב-RP \ IP, שזה כולל כל דבר שיש לכם.
Summoner Name; את השם שחקן שלכם במשחק.
Server; את הסרבר שאתם משחקים (NA, EU West, וכו').
Categorey; קטגוריה. כנסו ל-Billing - Content Refund.
Langunage; השפה שלכם, אבל אנגלית,.
Please verify that your'e human; לכתוב את מה שכתוב בתמונה.
-
לאלה ששואלים זה עבד. כן, זה עובד, הם נותנים לכם "חד פעמי" לקבל החזר על כמה דברים.
אם עשיתם הכול נכון, Riot ישלחו לכם באימייל מכתב תגובה, שמאשר שהמכתב שלכם אושר
ונכנס למערכת.
קרדיט לאתר אחר.
CASSIOPEIA
CAIT
GALIO
JAX
NUNU
RYZE
SEJUANI
SHEN
URGOT
ZILEAN
סידרה היא בסינית . מתורגמת לאנגלית
*סידרת אנימה/אנימציה עם הדמויות של LOL יפה מאוד!
פרק 1
פרק 2
פרק 3
פרק 4
פרק 5
פרק 6
אני משחק כמעט שנתיים אתם?
הFirewall שלך חוסם אותו.
תיכנס להגדרות של הFirewall ותגדיר "יציאה" לליג
טוב אז אני מביא עידכונים אחרונים לMMO שלמעלה.
C9 ממש בימים אלה מתחיל BETA של המשחק העולמי שלו . בערך שלושה שבועות ואחרי זה נקווה יגיע השלב של הOPEN BETA לכולם. C9 איך שידוע לי זה אקשן MMO שנראה כמו משחק מחשב - זה אומר הלחימה היא של מלא קומבואים וגראפיקה מרהיבה. לצערי משהו בסגנון של DRAGON NEST מה שאומר שיש בעיקרון רק DUNGEN ללחימה ואין עולם פתוח כמו בMMO רגיל. חבל.
(עכשיו שראיאתי את הסרטון בכלל יצא לי האויר מהמשחק הזה)
SECRET WORLD
זה MMO חדש שאמור לצאת עוד חודשיים. היה לו באז גדול בגלל שחברת הפיתוח הצליחה לנפק בבורסה אותו וקיבלה די הרבה כסף. אל תשאלו אותי מה חשבו המפתחים. זה אמור להיות בעתיד או ההווה ויש לך גם קסמים וגם משהו אחר. אחרי שראיתי את הסרטון עם המפתחים ממש חשבתי לדפוק לעצמי את הראש בקיר. לזה חיכינו???. עם 70 מיליון דולר אפשר לעשות משהו הרבה יותר טוב ולא חיבור של מפלצות מהעבר עם משהו מהעתיד. בקיצור נראה לי נפילה רצינית. למה אף אחד לו מתייעץ איתי כשהוא מפתח MMO ???
(שמתי לכם שני סרטונים תחליטו בעצמכם)
ARCHEAGE
אחרון אחרון חביב. אמור לצאת השנה. רק הרגע יצא מהCLOSE BETA הרביעית שלו. לדעתי המשחק של השנה בזכות המנוע CRYENGIEN 3 לגראפיקה. אני די חוזר על הדברים האלה כל עידכון אז עכשיו למשהו חדש. תהיה מערכת חברתית כלשהיא. אם עשית יותר מידי פעילות עבריינית (לא יודע מה זה אומר ) יש אפשרות לשפוט אותך. גם דמויות אמיתיות וגם NCP כמו השומרים בעיר יכולות לתפוס אותך ולכלוא אתכם. למרות זאת יש אפשרות להכנס לערים בדרכים נסתרות וכו'. אני לא ממש יודע יותר מידי פרטים אבל רק כשיש לך הרבה נקודות רעות כאלה אתה יכול להגיע לאי הפיראטים. כמו כן רק ככה תוכלו ללבוש את מדי הפיראט. זאת אחת הדרכים בא אתה יכול לבנות את הדמות שלך במשחק.
(סתם עוד כמה סרטונים מהמשחק)
(החברה בונים מבצר)
בARCHEAGE אפשר לבנות בתים ועוד, ודברים אלה ישארו על המפה כמו שהם. לכן בכל סרבר תהיה מפה שונה - מבחינת הבתים והמבצרים. אבל את כל הבתים אפשר להרוס - מה שכנראה נותן לך נקודות רעות - למי שהורס.
חבל רק שאי אפשר לשלב בין MMO פתוח אם מלא קומבואים כמו שיש בC9 או DRAGON NEST עם ARCHEAGE . לחימה מונוטונית היא קצת פסה כבר. אבל הגראפיקה והתוכן כנראה יקבלו יותר נקודות זכות .נחכה לטוב. תהנו.
נערך לאחרונה על ידי oriyellow; 05-02-2012 בשעה 02:20.
אני עם Xin..
אתם?
החפץ LotIS- locket of the iron solari נוסף למשחק בפאץ' האחרון.
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני הספקתי לקנות אותו כבר 3-4 פעמים והוא אחלה אייטם לסופורט או גאנגלר כמו אמומו או מאוקאי.
מה דעתכם עליו? שווה קנייה? לא שווה קנייה? ואם כן על מי