3-לא משהו.....
laing from you-linkin park
3-לא משהו.....
laing from you-linkin park
רק לי אין חתימה!!!!!!!!!!!!
|
|
4
מה עוד את שומעת?????!!!!!???
The Doors - Touch Me
7
The Killers - Jenny Was A Friend Of Mine
הםםםם 6-7
GNR - SCOM
2 כמה אפשר לחרוש על השיר הזה!!?!?!!?..............שיר טוב אבל נמאס!
Alice In Chains-Get Born Again
7
BFMV - Waking The Demon
9
Black Sabbath - Infected
אין להם כזה שיר :/
אתה בטח מתכוון ללהקה Bad Religion
אם כן אז 10!
Metallica-The Shortest Straw
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
יש שיר בשם Infected :|
רשום לי במחשב שזה שלהם חח, אם זה לא שלהם אז של מי זה? (זה היה לי מוזר שלא מצאתי אותו ביוטיוב XD)
10
Metallica - MOP
עריכה : כן זה שלהם משום מה רשום לי שזה של BS :|
נערך לאחרונה על ידי GlowFish; 12-10-2008 בשעה 22:10.
חחח אז יש לך מדיהפלייר/מחשב/שיר/אימיול/קאזה/אתר להורדת שירים מטומטם ><
10!
Metallica-Motorbreath
השיר של מטאליקה בין הכי אהובים עלייקצב ענק!עבודת גיטרה-תופים חזקה!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ובגלל זה מגיע לו 10 D:
וכן, זה די דפוק XD, שיניתי, תודה D:
MSI - Shut Me Up
9
באמת שמעת את מוטורברית'?שיר פצצה!
Metallica-Escape
9
MSI - Straight To Video