אני לא אחזור לשם שוב!
Queen VS Alice In Chains
אני לא אחזור לשם שוב!
Queen VS Alice In Chains
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox
|
|
איזה דיבורים בנאדם? חח
ממש מצטערת על מה שאני הולכת לעשות אבל זה פשוט שקרה מקרה מצער ואני לא שומעת יותר מדי קווין, אז...
alice vs pearl jam
נערך לאחרונה על ידי KingdomOfSalvation; 26-01-2009 בשעה 21:27.
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Jimi Hendrix VS Nirvana
לשעבר RedBox
hendrix vs Eric Clapton
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Jimi Hendrix VS. Metallica
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
JH vs REM
לשעבר RedBox
Jimi Hendrix vs Pixies
Jimi Hendrix VS. Eric Knopfler
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מה אתה עושה צחוק? טוקיו הוטל זה הלהקה הכי מעפנה שקיימת
Eric Knopfler vs R.E.M
חוששני שהוא אמר את זה בציניות
R.E.M VS. Editors
R.E.M VS The Beach Boys
לשעבר RedBox
REM VS. Radiohead
Radiohead VS ColdPlay
לשעבר RedBox