אתה נורמאלי??????.
אתה מעדיף לינקין פארק על judas priest??????????
תהייה בריא =].
Sonic Syndicate VS Slayer
אתה נורמאלי??????.
אתה מעדיף לינקין פארק על judas priest??????????
תהייה בריא =].
Sonic Syndicate VS Slayer
|
|
אני אומר לך את האמת אני לא מכיר את הלהקה השניה שכתבת
Sonic Syndicate vs The Who
The Who VS Exodus
באמאש'ך אם אתה לא מכיר את אקסודוס =\
Thw Who Vs. ACDC
SOAD VS.Aerosmith
ולסרפנט לוסטרה היא להקה בשם עצמה ויש לה שירים אחרים פשוט לסרט הזה אני לא יודע כתבו שיר במיוחד לסרט או שעשו את הדמויות בסרט שיתאימו לשיר.............נראה לי האופציה הראשונה
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Aerosmith VS Incubus
ואני יודע שזאת להקה בשם עצמה, אני פשוט מתפלא שמישהו מכיר אותה =].
Aerosmith VS.Slayer
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
Aerosmith vs.Black Sabbath
Aerosmith VS COB
COB vs. nightwish
COB VS Arch Enemy
קרדיט ל- IdanShiran הסוסון
arch enemy vs. heaven shall burn
להקה חדשה שאני מנסה, לא אומרת שהיא הכי טובה
you are never too old to learn something stupid
愛は理解の鍵は、
15.8.09