|
|
דומאנק בן ז*נה שהוציא את נסרי מסכן הוא בטח בכה שחקן נכנס לפני 13 דק' וכבר להוציא אותו?!
זה ממש לא הוגן לדומאנק אין טיפת רחמים זבל של בן אדם וזבל של מאמן שההתאחדות הצרפתית תפטר אותו כבר רק נק' מ-3 משחקים הוא משיג....
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
1-0 ליוון במחצית
1-0 לרוסיה במחצית
2-1 לספרד על יוון
2-0 לרוסיה, אני מת איזה שליטה שלהם וכמה הזדמנויות
נערך לאחרונה על ידי SpiderPig; 19-06-2008 בשעה 00:32.
שמעו כפי שזה נראה עכשיו ההולנדים והספרדים בדרך הכי בטוחה לעבר שלבי
הסיום. בכל מקרה, מחר משחק אדיר בין גרמניה לפורטוגל, וכמו שאמרתי כבר מקודם,
ההימור שלי הוא על הגרמנים, אבל זה יהיה תלוי ביכולת של רונאלדו, אם הוא ישחק טוב,
הפורטוגזים ינצחו ללא בעיה, אבל אם הוא יהיה ביום בינוני ופושר, אני מאמין שהחבורה הגרמנית
תשחק כמו שצריך ותעבור לשלב הבא. מה שכן, יש בעיה גדולה שנקראת פודוסלקי, אם הוא לא
ישחק זה יהיה אחד החיסרונות החשובים, אבל אם המאמן הגרמני יהיה חכם הוא יפתח עם שוונשטיגר
שיכול בקלות לקחת את גרמניה לשלב הבא, רק הוא צריך את ההזדמנות להוכיח את זה, אבל אחרי
האדום שהוא קיבל אני בספק אם הוא יתן לו לשחק.
הולנד בגמר וזה חתום.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
הדבר העיקרי שרוסיה ניצחה בזכותו זה קבלת ההחלטות שלהם.
היום גרמניה-פורטוגל אחלה משחק, המאמן של הגרמנים מורחק.
בונא איך היו אתמול המשחקים לא ראיתי הייתי בעבודה באסה אני מקווה היום שנבחרת שלי לא תאכזב אותי
יש מצב שאולי אופא תאפשר בסוף ללאו לתדרך את שחקניו על הספסל אבל קלוש אין לי מושג למה הרחיקו אותו היקרסברג,המאמן של האוסטרים היה הרבה יותר עצבני ממנו לדעתי התחיל את המריבה ביניהם....
היום ה-משחק גרמניה-פורטוגל מקווה לניצחון של גרמניה אבל יהיה קשה מאוד מאוד מאוד לשני הצדדים אבל נקווה לטוב :]
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
היום פורטוגל - גרמניה מי לוקח אתם אומרים?
לדעתי תיקו בכלל.. הם באותה רמה
חן זה אתה??! אתה מחליף שמות וחתימות בקצב מסחרר....
אני אומר ומקווה גרמניה
כן תלא רואה שכתוב
HenBs ?
וגרמניה טובים ויש להם התקפה טובה אבל גם פורטוגל טובה באותה מידה , משחק מעניין יהיה זה בטוח D: