איך בדיוק ים יכול להיחצא לשתיים, זה מעניין אותי..וגם גילו שים סוף באמת יכל להיחצא לשתיים בלי שום כח של ה' אבל מה..
אין גבול לחירטוטים -_-
איך בדיוק ים יכול להיחצא לשתיים, זה מעניין אותי..וגם גילו שים סוף באמת יכל להיחצא לשתיים בלי שום כח של ה' אבל מה..
אין גבול לחירטוטים -_-
|
|
תצחק תצחק..
זה על זה שמצאו שרידים בעצמות בדיוק במקום שכתוב בתורה שבוא נפתח יום סוף!
http://www.igod.co.il/2008-07-22-15-...19-yamsof.html
וזה על קריעת ים סוף [ע"פ המדענים!]
ים סוף יכל להיקרע לשניים.. אבל איש לא יכול כנראה להוכיח שהיה למספיק זמן או משהו..מחקר: קריעת ים סוף אפשרית גם בדרך הטבע
סוגיית ההוכחה המדעית של אירועים שהתרחשו בהיסטוריה ומתוארים בתנ"ך אינה מעסיקה בדרך כלל אנשים שאמונה היא עמוד השדרה של תפיסת עולמם, אבל לא תמיד כך הוא בשדה האקדמיה. מחקר שהתפרסם לאחרונה על ידי שני חוקרים הוכיח את האפשרות המדעית לחצייתו של ים סוף, כך מפרסם אתר האינטרנט מחלקה ראשונה.
על-פי מחקר של פרופ' נחום וולצינגר מאוניברסיטת סנט-פטרסבורג ואלכסיי אנדרוסוב, חוקר בכיר באקדמיה הרוסית למדעים, אשר התפרסם בכתב העת החדש של אוניברסיטת סנט-פטרסבורג, הוכח כאמור כי חציית ים סוף היא אפשרית באופן מדעי.
וולצינגר ואנדרוסוב טוענים, כי במידה ואכן נשבה במקום כל הלילה רוח מזרחית (כפי שמתואר בספר שמות), בעוצמה של לפחות 30 מטר לשניה, דבר שכיח באזור זה, עשויים היו המים לסגת. בזמן יציאת בני ישראל ממצרים, היו המים בצפון ים-סוף רדודים הרבה יותר מאשר עומקם הנוכחי. רוח מזרחית חזקה המנשבת במשך כמה שעות, יכלה לגרום לחשיפת השונית ולמעבר של 600 אלף איש מצד אחד של ים סוף לצדו השני. לדברי החוקרים, 600 אלף היהודים אשר יצאו ממצרים, נזקקו לארבע שעות כדי לחצות את ים סוף (מרחק בן 7 ק"מ). לאחר מכן המים עשויים לכסות את השונית מחדש, בפרק זמן של כחצי שעה. מה שיכול להסביר את טביעת חיל פרעה במים הגואים. עובדה אחת שככל הנראה לא נלקחה בחשבון במחקר היא העובדה שביציאת מצרים חצו את ים סוף שש מאות אלף איש לבד מנשים ילדים וזקנים, כך שמדובר במספר גדול בהרבה המוערף על ידי הפרשנים בלפחות שני מיליון בני אדם. (ש)
קיצר לך תעשה ביד או משהו.. בחיים שלך אל תקרא לי שקרן..
נערך לאחרונה על ידי LastStar; 22-03-2009 בשעה 23:50.
שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 23-03-2009 בשעה 16:26.
יש לי שאלה..
בתנ"ך לא מוזכרים כוכבי לכת אחרים (חוץ מירח ושמש)..
מי ברא אותם? אם ה' ברא אותם למה זה לא כתוב בתנ"ך?
יכול להיות שיש עוד אל כמו ה', והוא ברא לדוגמא את מאדים?
-סתם משהו שחשבתי עליו-
בראשית, פרק א' פסוק טז: " וַיַּעַשׂ אֱלֹהִים אֶת שְׁנֵי הַמְּאֹרֹת הַגְּדֹלִים אֶת הַמָּאוֹר הַגָּדֹל לְמֶמְשֶׁלֶת הַיּוֹם וְאֶת הַמָּאוֹר הַקָּטֹן לְמֶמְשֶׁלֶת הַלַּיְלָה וְאֵת הַכּוֹכָבִים. "
לא הייתי בונה על זה.
זה שמתפללים זה הכל טוב ויפה אבל צריך לדעת גם לכוון ולא להתפלל בשביל עבודה זרה ובשביל כל המחקרים האלה.
ד"א קיימים גם מחקרים שדווקא התפילה כן עזרה ולא רק לבני אדם אלא גם לחיות ואפילו לפרחים.
נערך לאחרונה על ידי Aviv; 23-03-2009 בשעה 20:33.
אמרתי חוץ מהשמש והירח.. תקרא שוב תשאלה שלי
מה עם כוכבי לכת כמו מאדים, נגה, פלוטו....
יש לי שאלה..
בתנ"ך לא מוזכרים כוכבי לכת אחרים (חוץ מירח ושמש)..
מי ברא אותם? אם ה' ברא אותם למה זה לא כתוב בתנ"ך?
יכול להיות שיש עוד אל כמו ה', והוא ברא לדוגמא את מאדים?
-סתם משהו שחשבתי עליו-
נערך לאחרונה על ידי YoRi; 23-03-2009 בשעה 20:39.
הבנתי את השאלה.. תקרא את סוף הפסוק: "..ואת הכוכבים".
לגבי השמות אני רק יודע שלגבי כוכב נוגה בספר תהילים הוא מכונה "איילות השחר" לגבי השאר אני לא יודע
נערך לאחרונה על ידי Aviv; 23-03-2009 בשעה 20:46.
יש לי משהו שיענה לכם על כל השאלות אני יודע שאתם לא רוצים שנפנה אותכם להרצאות אבל יש הרצאה אחת של הר זמיר כהן ימי הבריאה בתנ"ך ראיתי את זה אתמול בערוץ הידברות תראו את זה זה יענה לכם על כל השאלות יוכיך לכם גם שהאבולוציה לא נכונה וזאת גם הרצאה הכי יפה ומדימה שראיתי