שמע ילד קודם כל מיזה אורי דבר שני אתה סתם הומו ילד בן שנה שמקלל אולי תדבר יפה מהזה הרמה הזאת כאלו אם תקלל יתנו לך משהו? יעזרו לך? קיצר שתוק ואל דבר
שמע ילד קודם כל מיזה אורי דבר שני אתה סתם הומו ילד בן שנה שמקלל אולי תדבר יפה מהזה הרמה הזאת כאלו אם תקלל יתנו לך משהו? יעזרו לך? קיצר שתוק ואל דבר
|
|
אוקיי שמע בוא עכשיו פה תגיד לי פה הכול אני בא לעזור לך לא לריב איתך בוא אני ינסה לעזור לך דרך אגב אני Admin בשרת דבר אני יעזור
טוב בסדר
בFM ה LUPPI הזה זרק דברים של GM ואף אחד לא הצליח לתפוס ואז זה נפל לידי ולקחתי את זה ורציתי להזרים אותו שאני לוקח את האיטם ועשיתי RELOG אחרי שאני בא הוא ביקש מימני את הITEM אמרתי לו:טוב אבל תעזור לי אחרי זה. קיצר עשיתי TRADE הבאתי לו ואמרתי נו עכשיו תעזור לי בבקשה והוא היתעלם וברח מימני אני הלכתי אחריו ואמרתי לו נו למה אתה יוצא איתי מניאק יכולתי לעשות ID חדש ולהעביר את ה ITEM אבל אני נתתי לך ויצאתי איתך גבר ואתה ביכלל לא רוצה לעזור לי?
הוא המשיך להתעלם פיתאום אני מקבל DC ואז אני רואה שאני בבאן זהו סוף הסיפור
אוקיי אחי שמע קודם כל הוא היה צריך לעזור לך גם בלי שתביא תחפצים דבר שני תודה על זה שאמרת לנו אנחנו נטפל בוא ואיך קוראים לך אני יוריד לך תבאן? אה איזה חפצים הוא זרק?
ובקשה פעם הבאה לא לקלל תודה !
נערך לאחרונה על ידי Raz0102; 07-03-2010 בשעה 16:41.
ואי תודה איזה גבר יצאתההה ! ואני חשבתי שאני כבר לא יחזור לשרת הזה בחיים
קוראים לי waaa או waaaa תודה רבהההה!!
והוא זרק את כל הGM ITEMS
מיכנס כובע מיזוודה וכל אלה
כנסו =]
חתימה בשיפוץ
הקפצה^^
חסמנו את ה DC לא יהיה יותר DC !!!!!!!
כנסו =)
חתימה בשיפוץ
בטח שיש אבל חסמנו רק קוד אחד עוד מעת אני חוסם תשני
חתימה בשיפוץ
אחלה אני רואה השרת פופולארי ^^
בהצלחה :]
שתקו
חרא שרת מיליון ואחד לאגים DC כל הזמן עלאק 1% לאגים ובלי DC חרטטן
מי שצריך GM בשרת
כל מי שצריך GM בשרת אני מנוסה הייתי ב7 שרתים
0.55 ו0.62
יודע אנגלית ממוצע +
יודע את מירב הפוקדות (יש לי IGM שיעזור לי לכל הפקודות)
למעוניינים שלחו הודעה פרטית