נכתב במקור על ידי .GiL.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic תגיד מה הקטע עם ה״גררר״ בכותרת שם האשכולילה שאתה פותח? גרררר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אם את באמת מתכוונת לזה כדי שתדעי, זה שאני מחונן זה לא אומר שאני חושב.
נכתב במקור על ידי .GiL. אם את באמת מתכוונת לזה כדי שתדעי, זה שאני מחונן זה לא אומר שאני חושב. חחח טוב לדעת.....
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחח טוב לדעת..... צודקת.
לילה טווב , אני זזתי אני יבוא לבקר מידי פעם חחח
איזה ילד מוכשר...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ איזה ילד מוכשר... יואי כן קיוותי שהוא יבוא עם אוזי לאוזפסט בסוף הוא לבא בא, איזה באסה \=
נכתב במקור על ידי .GiL. יואי כן קיוותי שהוא יבוא עם אוזי לאוזפסט בסוף הוא לבא בא, איזה באסה \= אולי הוא יהיה איתו בוואקן..
אם במוזיקה עסקינן..
נכתב במקור על ידי _AnGi_ אולי הוא יהיה איתו בוואקן.. יש מצב היידעתם: אוזי הסניף נמלים, אכל עטלף, הכניס לאישתו מכות רצח לפני הופעה כדי לעלות עם אנרגיות, הוא רוצה לפגוש את גולדה מאיר. יאללה יש לי מחר לימודים, נתנו לי עבודה ענקית לחופש, ביי.
נכתב במקור על ידי .GiL. יש מצב היידעתם: אוזי הסניף נמלים, אכל עטלף, הכניס לאישתו מכות רצח לפני הופעה כדי לעלות עם אנרגיות, הוא רוצה לפגוש את גולדה מאיר. יאללה יש לי מחר לימודים, נתנו לי עבודה ענקית לחופש, ביי. חח הקטע עם העטלף היה בטעות...
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חח הקטע עם העטלף היה בטעות... אני שמח שיש עוד אנשים שאוהבים אותו iiiiiimmmmmmmmmmm ironnnnn mannnnnnnnn.
נכתב במקור על ידי .GiL. יש מצב היידעתם: אוזי הסניף נמלים, אכל עטלף, הכניס לאישתו מכות רצח לפני הופעה כדי לעלות עם אנרגיות, הוא רוצה לפגוש את גולדה מאיר. יאללה יש לי מחר לימודים, נתנו לי עבודה ענקית לחופש, ביי. כי הוא אידיוט? אפשר לשאול איזה סוג מוזיקה הוא מנגן?
נכתב במקור על ידי afx כי הוא אידיוט? אפשר לשאול איזה סוג מוזיקה הוא מנגן? הבי מטאל.. היה הסולן של בלאק סאבת'.. דא?!
חוקי הפורום